"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 804
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Неси  Hugстрахотна си да зна'иш къз Hugтенкс и за другия превод Winkдобре че си ти че поне с детайли да ни разясняваш нещата Simple Smile
а  за статистка съм първа ей тъй   animal037  animal037  animal037 съм Simple Smileщо да не идем к'во ни е  BlushшЪ нЪ 'аресат дЪ зна'ти  Grinning Grinning Grinning малко фотки и от мен Blushи ии геджелер Hug Hug Hug

и тук нещо пише за ашкъмчето http://t24.com.tr/haber/medcezir-yeni-sezonda-cok-konusulacak/237820

# 136
Добро утро поспаланкиииииииии Hug Hug Hug Hug Hugайде по кафенце и закуска Blush

# 137
Здравейте  Hug

Жани,благодаря за кафето и закуската   bouquet

Неси,ти си нашата неуморна пчеличка и винаги превеждаш и ни информираш!Много ти благодаря  Hug  newsm51

Ей,това перчемче,аз още не мога да свикна с него,дано в сериала толкова не ми се набива на очи  Laughing

Говорите как искате да сте сега статисти,аз пък бих искала по времето на АФК.Хем Ча изглеждаше по-добре,хем щях да видя и Хазал и Ча едновременно.С един куршум-два заека  Mr. Green

# 138
  • София
...
Говорите как искате да сте сега статисти,аз пък бих искала по времето на АФК.Хем Ча изглеждаше по-добре,хем щях да видя и Хазал и Ча едновременно.С един куршум-два заека  Mr. Green

И аз бих искала да съм статист тогава, ама свърши  Confused

# 139
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Zhana Georgieva,   bouquet

Близне,  Hug абе не мога да се свържа с теб няколко дена. ooooh!

# 140
  • У Диспансера ...♥♥♥
Запознанството с адвоката  Peace

# 141
Много ни омърлушено момчето.  Simple Smile

# 142
Вани и ти да си в полицията и ти ще си омърлушена  Joy

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ни омърлушено момчето.  Simple Smile
Ми как няма в затвора се канят да го вкарват  Laughing Laughing

# 144
да идва 6-ти ...

# 145
Тъй,тъй,правилно е,вече видяхме Ча, че много добре го играе тъжен и наранен,както и ядосан де  Mr. Green

# 146
# 147
# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт