"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 766
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
# 153
Гледайки снимките на ашкъмчето нямам и грам съмнение, че няма да се справи. Ще ги разбие, той ще е бомбата на сезона - ще видите! Party Ще му дишат прахта останалите!Майчкай Чаатайййй! Grinning

# 154
Харесват ми новите снимки и понеже нямам почти никакви спомени от ОК(явно толкова съм го и гледала), за мен, ще е изцяло непознат сюжета на ПО.

# 155
Гледайки снимките на ашкъмчето нямам и грам съмнение, че няма да се справи. Ще ги разбие, той ще е бомбата на сезона - ще видите! Party Ще му дишат прахта останалите!Майчкай Чаатайййй! Grinning
+1

# 156
Добър ден!  Hug

Ох, много съсипан Чаатай на тез снимки, бе, какво са тези сенки под очите какво е това чудо...  Confused

# 157
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добър ден!  Hug

Ох, много съсипан Чаатай на тез снимки, бе, какво са тези сенки под очите какво е това чудо...  Confused

Киарче  Hug и аз го забелязах още на първата снимка,която беше от епизода,все едно танк газил отгоре му  ooooh!

# 158
Ирка,  Hug  Спомням си по времето на АФК, по едно време и на Хазал сенките и бяха стигнали до средата на носа, ама то тогава беше в разгара на снимките. А нашия още не е почнал и на кво е замязал. Виж го на подписа ми, виж го и на новите снмки.  ooooh! Ще ни съсипят момчето с това слабеене, тц тц тц  Crossing Arms ooooh!

# 159
Zhana Georgieva,   bouquet

Знаете ли кой е отворил този профил? Да не би да е някоя от вас? Thinking
https://twitter.com/BGUlusoy

Днес снимки, утре фрагманче...да почва час по-скоро!

Това съм го пропуснала Embarassed

Неси Hug и от мен едно голямо мерси за превода къз Blushа т'ва е от туитър  newsm78 newsm78 newsm78

Тази година приготвяме много специална изненада за Чаатай! До този ден никой не е направил такава изненада! Това, което трябва да направите; да постнете съобщение на Чаатай с това, което чувствате и мислите...Ако не искате съобщението ви да не бъде видяно, казвайки ни ''не искам да ми виждат съобщението'', аз ще ви последвам и и може да пратите съобщението си чрез ДМ.
Краен срок: 10 септември
FanUlusoyClub

п.п: Мисля, че може и на английски, но трябва да се пита. Ако някой ще пише, да спомене и форума.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 12:55 от nesi_

# 160

Не съм аз. hahaha Вчера търсих дали има фенска бг страница за него и видях този профил и го последвах, но нямам представа кой го поддържа. Peace

Това с писането не го схванах?! Rolling Eyes Защо да му пишем на Чаатай пък да не искаме другите да го виждат и ако не искаме защо чрез този и какво е това ДМ. Писане по повод на какво? Че ние си му пишем всеки ден, ако ставана въпрос - не разбирам тази изненада? newsm78

# 161
  • София
Ох, да започва вече. Сюжетът не ми е много интересен, но Чаги е супер  Heart Eyes

# 162

Не съм аз. hahaha Вчера търсих дали има фенска бг страница за него и видях този профил и го последвах, но нямам представа кой го поддържа. Peace
Ако беше ти, досега да си се похвалила Laughing айде който го е направил, да си признава, че ми е любопитно Wink

Писане по повод на какво? Че ние си му пишем всеки ден, ако ставана въпрос - не разбирам тази изненада? newsm78
Оле, да не би да си забравила?! Thinking Laughing Наближава рождения ден на Чаатай, та по този повод подготвят изненада.

Това с писането не го схванах?! Rolling Eyes Защо да му пишем на Чаатай пък да не искаме другите да го виждат и ако не искаме защо чрез този и какво е това ДМ.
ДМ е Direct Message. Може да има някой, който иска да честити рождения ден на Чаатай, но не желае другите да му видят съобщението(може да си мисли, че неговото е оригинално и не иска да му крадат идеята), та затова чрез ДМ може да прати пожеланието си на този акаунт, та админите може би ще го направят най-вероятно под формата на видео и ще го пратят на Чаатай.

# 163
Не съм, 23 септември - знам аз. Mr. Green

Не мога спешъл да се изразя на турски за рд, но ако решите можем да измислим нещо заедно и общо да му пратим нещичко от булгаристанските джансута. Mr. Green

Задължително да фигурира - seni seviyorum askim Heart Eyes Mr. Green

# 164
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неси Hug аз не знам някой от нас да е правил такава страница в туитър,но знаете ли ,че когато превихме туитването за Ча,излезе инфо във Фейсбук,да помогнат на любимия си актьор във туитър и се споменаваше,че се организира туит за него от Българските му фенове,и аз мислех,че някой от тук го е написал в бг страницата на сериала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт