"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 770
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Неси Hug аз не знам някой от нас да е правил такава страница в туитър,но знаете ли ,че когато превихме туитването за Ча,излезе инфо във Фейсбук,да помогнат на любимия си актьор във туитър и се споменаваше,че се организира туит за него от Българските му фенове,и аз мислех,че някой от тук го е написал в бг страницата на сериала  newsm78
Така ли?! Не знаех, не следя фенските страници там. Другия път като ще правим ТТ трябва да драснете редче на админите, че доколкото знам там също има много фенове, особено откакто почна ''Огледален Свят''.

# 166
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неси Hug аз не знам някой от нас да е правил такава страница в туитър,но знаете ли ,че когато превихме туитването за Ча,излезе инфо във Фейсбук,да помогнат на любимия си актьор във туитър и се споменаваше,че се организира туит за него от Българските му фенове,и аз мислех,че някой от тук го е написал в бг страницата на сериала  newsm78
Така ли?! Не знаех, не следя фенските страници там. Другия път като ще правим ТТ трябва да драснете редче на админите, че доколкото знам там също има много фенове, особено откакто почна ''Огледален Свят''.
Явно според мен ,те четат форума,защото бяха запознати от колко часа ще почваме да туитваме  Peace

# 167
  • в очите на дъщеря си

# 168
  • София
Красота  Heart Eyes

# 169
Здравейте Hug

Тинче,  bouquet

Много хубави снимки са излезли пак, но и на мен ми се вижда някак изтощен Чаги newsm78, иначе за прословутия перчем  Laughing вече отдавна му свикнах и за ролята му отива. Wink

Ради, Hug

# 170
  • София
Уж героят му бил изтощен, дано да е така  Peace

# 171
нова  Whistling

# 172
Скрит текст:
нова  Whistling

Това Серенай ли е?  newsm78

# 173
Сери не е зле, ама аз си падам по Ча - то. Whistling

Обаче уж и тя е главна героиня пък откъм снимки е кът, залагат на нашето ашкъмче само. Да му изпапаме лимбичката малка, сладка. Heart Eyes

# 174
Да му изпапаме лимбичката малка, сладка. Heart Eyes

Joy
 Joy

# 175
 Hug Hug Hug

Гледайки снимките на ашкъмчето нямам и грам съмнение, че няма да се справи. Ще ги разбие, той ще е бомбата на сезона - ще видите! Party Ще му дишат прахта останалите!Майчкай Чаатайййй! Grinning
+1

+1

# 176
Обувките й въобще не ми харесват ooooh!, а и какво е това дет виси Rolling Eyes, изчистено е по-добре...

Обаче уж и тя е главна героиня пък откъм снимки е кът, залагат на нашето ашкъмче само.
Затова феновете й публикуват туитове, адресирани до официалната страница на сериала в Туитър, не са доволни.

Да му изпапаме лимбичката малка, сладка. Heart Eyes
rotfImbo rotfImbo

# 177
  • София
Ох, аз на тръни очаквам клюки около двамата. Не знам защо, но имам неприятното усещане, че ще им препишат отношения и в реала  Tired И ще настане една каша  ooooh!

# 178
# 179
Да се запиша и аз !
Тинче   bouquet
Серенай в моите очи винаги е красива,но на новите снимки е трепач  Heart Eyes
Моята принцеса си немога да кажа лошо за нея  Flutter
Абе много снимки пуснаха ама на всички Чаатай гледай като ударен с мокър парцал само в фрагмента ми хареса най-много  Joy

Общи условия

Активация на акаунт