"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 41 008
  • 732
  •   1
Отговори
# 375

Всъщност всички ми се сториха готини, без един рЪб, който возеше Мира, вероятно гаджето.... Sick  Дали той държеше ножа в последните кадри?  Thinking И лошата аННе...  Mr. Green - Гит дефол!! #Crazy #Crazy

Много се радвам, че Ча   Crazy ще си партнира точно с Баръш ФалайPeace

Да започва вече![/i] smile3539 smile3539
Hug Peace

# 376
ЕТО ГО  ФРАГМЕНТЧЕ № 2

# 377
  • в подножието на планината

Ехооо, колко припаднали има у темата... Mr. Green я, се свестявайте веднага... Joy Joy Joy

# 378

Всъщност всички ми се сториха готини, без един рЪб, който возеше Мира, вероятно гаджето.... Sick  Дали той държеше ножа в последните кадри?  Thinking И лошата аННе...  Mr. Green - Гит дефол!! #Crazy #Crazy

Много се радвам, че Ча   Crazy ще си партнира точно с Баръш ФалайPeace

Да започва вече![/i] smile3539 smile3539
Hug Peace

Рени,  Hug Heart Eyes Hug

# 379
А там където носи Сери,
Скрит текст:
мисля че е след един купон когато тя се напи и приятелките й я оставиха пред вратата да лежи, че не и намериха ключовете. Тогава той я видя и я пренесе да спи на неговото легло, но на сутринта като стана тя вече си беше тръгнала.

# 380
  • Пловдив
Уауууу, какъв фрагман...като БОМБА!
Браво на Ча! Хареса ми как е успял да се превъплъти в ролята!
И аз нямам търпение да почне сериала!

# 381
Аз като не съм гледала ОК и за мен, ще си е изцяло нов сериал.
Познати са ми някои лица от оригинала, но дотам.

# 382
  • София
Този човек е направо неземен  Heart Eyes Акъл да ти вземе с игра  Crazy

# 383
  • в очите на дъщеря си
Здравейте, как сте мацки?

Мене ми започнаха очните и нямам мн време да влизам,  но ще ви мятам по едно око. Сиси ще ви пуска темите докато ме няма.

Фрагмата мн ми хареса. Бих казала, че са мн щедри защото фрагмата мн обстоятелствена. На 13.09 ще сме пред телевизорите.

# 384
изчезвам за малкооооооооооо

# 385
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хубав много, пуууу поглед и чудо  Heart Eyes

# 386
Страхотен фрагман, много ме заинтригува, определено ще гледам.
А за Ча - нямам думи, невероятен е както винаги, страхотна игра,  Kissing Heart  наистина ме развълнува, как си броеше стотинките момчето.
Просто вече нямам търпение да видя началото!

# 387
Привет на всички в темата. wavey Hug
Харесва ми това, което предстои да гледаме от септември и Серенай явно ще ме спечели, въпреки че не я приемах за партньорка на Чагатай.  bouquet
В този сериал вече си личи, че нашето момче е понатрупало опит и не е така несигурен, като в първите епизоди на ОС. newsm10
Наде и аз не съм гледала оригинала и може би е по-добре, че няма да правим сравнение. Peace
Хубава вечер и спокойна нощ. Hug
Рали

# 388

Ехооо, колко припаднали има у темата... Mr. Green я, се свестявайте веднага... Joy Joy Joy
хахаха Joy направо щях да се гътна, ама и линейка не изпратихте вкъщи Crossing Arms hahaha

# 389
  • София

хахаха Joy направо щях да се гътна, ама и линейка не изпратихте вкъщи Crossing Arms hahaha

Оххх, аз съм със сърцеТУП  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт