"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 989
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
....
Наде да подсказваме ,ама само да не стане като в Отмъщението,загледах го до към 7 серия и се отказах.[/color]

Защо? Аз не съм гледала досега нито един турски римейк. Сподели, моля те  Tired

# 406

много сладък бе  Winkсупер е  Blushще се справи сигурна съм в това Wink
и музиката на Тойгар е  newsm10 newsm10 newsm10

# 407
За един час фрагмана е гледан 92.216 пъти.

припаднали те се нуждаем от изкуствено дишане уста в уста с Ча  Whistling
hahaha

# 408
  • По света и в нас.
....
Наде да подсказваме ,ама само да не стане като в Отмъщението,загледах го до към 7 серия и се отказах.[/color]

Еми незнам ,загледах Отмъщението,много ми харесва Арзу,артистката,която играе Шахика,но като съм гледала американската версия ,не можах да се впечатля много от Берен и Мерт ,някак си ми е блудкав ,стигнах до 6 серия и се отказах.Все го оставям за по нататък да го изгледам ,ама....

# 409
Неси, за превода   bouquet Hug  bouquet
Рали

# 410
За един час фрагмана е гледан 92.216 пъти.

припаднали те се нуждаем от изкуствено дишане уста в уста с Ча  Whistling
hahaha

Неси Hug newsm10 newsm10 newsm10 аз чакам твойто във VBox с превод  Winkклипчетата ти там са номер 1

# 411
  • София
....

Еми незнам ,загледах Отмъщението,много ми харесва Арзу,артистката,която играе Шахика,но като съм гледала американската версия ,не можах да се впечатля много от Берен и Мерт ,някак си ми е блудкав ,стигнах до 6 серия и се отказах.Все го оставям за по нататък да го изгледам ,ама....

Защото на мен ми е интересен Ча, ама ходът на събитията горе-долу го знам и не ми е супер интересно  Rolling Eyes

# 412
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неси,златна си ти златна ,благодаря ти много за превода  smile3525 newsm10

# 413
Неси,    bouquet  bouquet  bouquet

# 414
  • По света и в нас.
....

Защото на мен ми е интересен Ча, ама ходът на събитията горе-долу го знам и не ми е супер интересно  Rolling Eyes
Е из това казвам ,че заради Чатай и Баръш съм на първа линия.

# 415

супер са  Blush Blush Blush Blush Blush

# 416
Бреййй, изпоприпадахте бе,  Mr. Green Joy добре, че е щерката Вани да държи фронта hahaha
Оправи ми се настроението с този фрагман и Чаги стои страхотно на екрана, но и с останалите ми се струва ще са добър екип. Наистина все повече ни запалиха интереса, да се надяваме и да го оправдаят. Praynig

Неси,  bouquet  bouquet  bouquet

# 417
  • София
Ей, този Чаатай е супер на снимките  Heart Eyes

# 418
# 419
Мамче,мен Ча не ми завърта толкова лесно главата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт