"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 980
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мамче,мен Ча не ми завърта толкова лесно главата  Mr. Green

Късметлийка, да ти завиди човек  Peace

# 421
Мамче,тъжна съм Гришо падна  ooooh!

# 422
# 423
Хаха, Вани Hug, то по-добре, че поне теб не те мисля  Laughing за сметка на това сестра ти Берк, мерк, не знам си кой, не мога да хвана кой последният  JoyCrazy

Миленче, Hug
Скрит текст:
аз не тъжна, ами съм бясна, май брат ми ще излезе прав, че мн на плейбойски истории го удари и играта му на заден план остана. Дано вземе да се стегне най-накрая ooooh!
[/color]

# 424
Тя Систърчето си има многобройни ашкъмчета  Joy

Тресе го яко хормона Гришко,ама да се вземе в ръце  Crossing Arms  Naughty

# 425
ако ви идват в повече фотките Blushсвиркайте нема а се сърдим Blush

д'ан ви досадЪ

# 426
Мамче,последният е Берки  Joy
Скрит текст:
да бе баси....тая Маша мноу взе да му разваля играта викам да я оставя и да се взима в ръце не да ми се разсейва  Mr. Green

# 427
# 428
Сис, Hug нещо взеха да изчезват дрехите (подписи,аватари ми се губят)  Crazy това май ще е от бомбата Ча  Mr. Green

# 429
Mиленка Hugами те гепиха колата с абито Winkсега може и тук да шетат т'ва онова

# 430
Сис,подписа ти липсва нещо.  Mr. Green

Сис, какъв коментар  Blush 
Скрит текст:
Григоре бе, гледай си тениса и се развивай. Велико е да станеш №1, трудно е да влезеш в топ 10, лесно е да плющиш рускиня...

# 431
Сис,подписа ти липсва нещо.  Mr. Green

Сис, какъв коментар  Blush 
Скрит текст:
Григоре бе, гледай си тениса и се развивай. Велико е да станеш №1, трудно е да влезеш в топ 10, лесно е да плющиш рускиня...
Жани,може  Mr. Green Сис,Керем бая чистене му удари явно е седнал да почини  Mr. Green ем правилно са му го казали на Гришо  Mr. Green

# 432
Ааа поизмори се и седна да почине,вече се виждат.  Laughing Тука има,тука няма-къде е Керем  Joy

# 433
Мамче,последният е Берки  Joy
Скрит текст:
да бе баси....тая Маша мноу взе да му разваля играта викам да я оставя и да се взима в ръце не да ми се разсейва  Mr. Green
Още лии Joy
Скрит текст:
И аз туй викам Mr. Green пф,посл дни само с марката бонбончета на Шарапова и кученцето и се занимаваше Crazy ooooh!

Вани, някой"грандиозни" прозрения му идват  Joy Joy Joy то това като би Джокович дето се завъртя един коментар, че само Гришо можел да опраи световните номер 1 при мъжете и жените за една вечер Mr. Green

# 434
  • София
Принципно доста известни хора са пострадали от този синдром на плейбой  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт