"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 943
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Ние пък с Ча използваме градския транспорт вай,бе създадени сме един за друг  Joy

Joy

Аз пък имам бретон като на Ча и сме създадени един за друг. smile3534
и групово си го тупирате  Whistling

# 481
  • София
Релакс, Миси!

Може би се вижда известна, но никакви Lale Devri-та не са и лъснали славата, какво да правим сега! Да четем интервюто и да вярваме ли?

Неееее, няма как! Славата те настига... тя не върви пред тебе!
Хади бакалъм! Ще се извиним, ако сме на крив път! Joy Joy Joy Joy

Аз затова казвам, млада е, ще се научи как да бъде умерена. Само дано успеят с Ча, че иначе освен за нея, шамарът ще е и за него  Embarassed

# 482
и групово си го тупирате  Whistling

Не съвсем, по - скоро разрошваме. hahaha

# 483
Привет! Hug

Стели,  bouquet
Вили, Hug

Айй, систър, мн си хубава Flutter пак по големите значи залитна Mr. Green hahaha

# 484
Мини систърченце, много ми липсвашшш! Hug С кака ме оставихте на върлите Чаатайки да ме изядат.  Cry

Айй, систър, мн си хубава Flutter пак по големите значи залитна Mr. Green hahaha

Аз все по - големите си падам.  Blush  Чаатайската ми лакомия край няма. Mr. Green

# 485
Аа, систър,  Hug Hug Hug ти си се справяш идеално с конкуренцията мен ако питаш  Whistling като за такава опашка от Чаатайки. Crazy А пък кака ни наистина отдавна не е идвала newsm78, но  сиг като почне и на Хазал сериала, ще наминава и оттука.

Аз все по - големите си падам.  Blush  Чаатайската ми лакомия край няма. Mr. Green
ахаа, то отдавна ти е тази страст Joy как да забравя, вадеше ги като топъл хляб колекциите Mr. Green

# 486
Едно следобедно кайвенце? Simple Smile

Вили се е появила гледам Hug Hug
На мама влюбчивата мома Зори Laughing Hug
Някакво инфо има ли и за др актьори? newsm78

# 487
# 488
Добре дошли на новите момичета!  Hug

Виолетка, Сисито  Hug

Меги, аз ще си пиина кафеце.  Hug  bouquet

Ако случайно фрагмана ви е дошъл малко.....  Mr. Green

# 489
Маминка, Hug благодаря за следобедното кафенце  Heart Eyes губиш се нещо  newsm78

# 490
Мамче, благодаря   bouquet

Киарче, Hug

# 491
new pic #SerenaySarıkaya #InStyle Magazine - Eylül

new Hazar Ergüçlü #Eylul   #Medcezir #Set

# 492
Меги,  bouquet

Едже Й.: ''Радваме се, че ви харесва Simple Smile #фрагманнаПриливиотлив''

Неси, Hug аз ти вярвам... Laughing и според мен сте създадени един за друг... Joy  само другите да не се разсърдят сега... Joy

Flutter  JoyЗвезде,  Hug

# 493
Меги,  bouquet

Едже Й.: ''Радваме се, че ви харесва Simple Smile #фрагманнаПриливиотлив''

Неси, Hug аз ти вярвам... Laughing и според мен сте създадени един за друг... Joy  само другите да не се разсърдят сега... Joy

Flutter  JoyЗвезде,  Hug
е па сърдим се  Joy

# 494
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хей, здравейте,  Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана, за преводите, за снимките,  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Заради Близу три дни нямах интернет и сега не смогвам да гледам, да харесвам, да пиша Simple Smile

Мариета  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт