"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 854
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Аман от фенки! Rolling Eyes шЪ ни изпапат момчетУ ooooh!

# 511
Ама и той като гледам хич не се дърпа.  Whistling

Чак ви се чудя какво се маете още ами не почвате да се организирате да му ходите на гости  Mr. Green

# 512
  • София

Чак ви се чудя какво се маете още ами не почвате да се организирате да му ходите на гости  Mr. Green

И да го нацелуваме  Laughing

# 513
Здравейте Hug Hug Hug

Киарче Hug, Илде Hug, Сиси Hug, Вили Hug, Неска Hug

Близне Hug, в този омагьосан кръг където се въртя как да ме намериш.

Стели, Hug в един отбор сме значи. Peace

Клоди Hug радвам се, че и ти си се появила.

Вярче Hug, мярнахте на балкона, слизай веднага да те видим, че с родата нещо не можем да се засечем, поне с теб.

Добре дошли и на новите момичета Hug

Ако съм забравила някой ще ме извинявате. Hug Hug Hug
За протокола и аз един път го изгледах фрагмана, нашия клон Вани  Hug е малък, няма се счупи. Mr. Green

# 514

За протокола и аз един път го изгледах фрагмана, нашия клон Вани  Hug е малък, няма се счупи. Mr. Green

Броим се на пръсти,но все пак ни има  Mr. Green Ради  Hug

# 515

Броим се на пръсти,но все пак ни има  Mr. Green Ради  Hug

Дам, дам така си е.

# 516
# 517
Здравейте. Hug Hug Hug
Хванах ли прилива или отлива ме отнесе.Отдавна не съм минавала да ви видя. waveyИ да си кажа от началото ние с Ча не сме създадени един за друг,че да не погнете тъкмо съм дошла. Joy Joy Joy
Тинче Heart Eyes Hugпрекрасна тема си създала.Знам си те аз теб hug
Добре дошли на всички новодошли.То май и аз към там клоня,все липсам.
Как сте момичета?
Несенце,слънце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes обещах и спазих.Виждаш ме нали рожде.Благодаря за всичко което правиш,за това и те обичкам знаеш.  bouquet
А в тази къща аз съм ходила и снимки имам там Хазалчето се е уредила.Хазал е страхотна и очаквам с нетърпение новия проек.Има си класа това момиче и с харизмата която притежава очаквам да направи незабравим образ пак.Само партньора и нещо ми се губи и не ми харесва.
Е разбира се и Ча не отстъпва,с тази нова визия много го харесва.Има стахотно детско излъчване,определено това което са търдели за образа са го постигнали.Като гледам фрагмента и от сега се вълнувам,играта му е брилянтна.Лицето му говори,очите му разкриват чувства и емоции,стойка,походка,всичко е само Яман.
Очакват ни определено хубави и стойностнни сериали.

# 518

Е, то от защо да се дърпа, да не го бесят, а лигават го ...лошо ли му е.

Вани, а пак ли ще има посещение, айде преди се знаеше ап.10, а сега ...къде ще му ходят... Ние може да помагаме, с кърпички, със соли с каквото можем, нали ? Mr. Green

Миленче Hug тъкмо щях да питам къде си и да се оплаквам, че няма кой да се грижи за дущата. Heart Eyes

А и за протокола, няма още да коментирам впечатленията ми от актьорския състав. Ще изчакам да ги видя в целия им блясък и тогава.

# 519
Ради Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как се радвам,че се засичаме с теб.Много време мина.И мен като теб ме гони липсата,но ти си знаеш.

# 520
Вярче, хубаво е да те "виждам" и тук  Simple Smile  Hug

Ради,окуражавам ги да не стоят само,ами да действат,а ние щом трябва ще помагаме. Ние сме безопасни игли  Mr. Green

# 521
# 522
Спешъл било: Whistling

# 523
Цитат
Вярче, хубаво е да те "виждам" и тук  Simple Smile  Hug

Ради,окуражавам ги да не стоят само,ами да действат,а ние щом трябва ще помагаме. Ние сме безопасни игли  Mr. Green
Вани Heart Eyes HugЕ нали сега сме слънца до изгреем и тук Grinning
Аз още имамключ за 10 ап.,ако някои желае веднага го давам.

# 524
Систърче  Hug  Heart Eyes

Вярче, много трудна работа с ключа,да се чудиш на кого да го дадеш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт