"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 935
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Миленче Heart Eyes
Скрит текст:
Кога почва,знаеш ли?

# 526
Вярче,
Скрит текст:
май на 3-ти октомври 

# 527
Цитат
Систърче  Hug  Heart Eyes

Вярче, много трудна работа с ключа,да се чудиш на кого да го дадеш  Joy
Ще хвъляме чоп,ако се скарат. Joy Joy JoyТой е голям ще побере всички.

# 528
Миленка,благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 529
Аз не искам ключа от ап. 10 предпочитам вече в басейна на "Приливите" да ходя, нараснало ми е май положението- hahaha

# 530
Миленче, Hug Hug Hug

А, Вярче то това е от периода, да знаеш. Rolling Eyes Аз вече, в ап. 10 ходих, предлагай го на някой друг, отпадам от това гости. До там, може да се включа, ама около ап. 10 има какво да правя докато изчакам вицитацията, а и Вани ще ми прави компания, така че..пасуваме.

Много ми харесва Хазалчето с новата визия, и май ролята и ще бъде на мъжемелячка. Whistling

# 531
# 532
Аз не искам ключа от ап. 10 предпочитам вече в басейна на "Приливите" да ходя, нараснало ми е май положението- hahaha

А, Зори за това басейнче и аз ще се съглася. Mr. Green

# 533

Ти си безопасна игла и си добре дошла с мен.  Mr. Green Другите нека си вървят в 10-ката. Аз безопасните игли ги каня на баня. Joy

# 534
Ради с теб съм  Grinning

Ооо Хазалчето ще е опасна мадама ми се струва.Гледа ми се в различен и интересен образ,дано има успех.  Praynig  Peace

# 535

Ти си безопасна игла и си добре дошла с мен.  Mr. Green Другите нека си вървят в 10-ката. Аз безопасните игли ги каня на баня. Joy
и аз съм безопасна взеам хавлийката и цоп  Whistling

# 536
Ооо Систърче, ти ли си безопасна  hahaha Ти си от най-острите  Mr. Green

# 537

Е, уредих се.  Party Аз съм само и единствено за басейна и едно шезлонгче, ако има ще е пълно щастие. Simple Smile

# 538
Сигурно обаче и двата сериала няма да са като в АФК:клюки,снимки от сета.Тук сигурно ще е доста по-трудно да се доберем до нещо.  Rolling Eyes

# 539
Скрит текст:

Ти си безопасна игла и си добре дошла с мен.  Mr. Green Другите нека си вървят в 10-ката. Аз безопасните игли ги каня на баня. Joy
Ама тябва да побързате,че отлива да не ви отнесе.  hahahaВремето захладнявада не пипнете някоя настинка и после Яман да ви лекува.А това може и да е целта?
А за кюча не се натискам,аз от добра душа го предлага,мен отдавна не ми трябва вече се разхождам по други улици.

Общи условия

Активация на акаунт