"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 890
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ради с теб съм  Grinning

Ооо Хазалчето ще е опасна мадама ми се струва.Гледа ми се в различен и интересен образ,дано има успех.  Praynig  Peace

Вани и на мен, искрено се надявам. Нейния филм къде се снима. Е къде е Истанбула на 550 км, поне от София,/ то като квартал ми се струва на мен на София/ все ще стигне нещо до нас, еле пък ако проявим интерес да ги гледаме.
Скрит текст:
Днес тъкмо се разбрах ме, да духнеме до Станбула да се раздадем, че всички около мен са изпушили, и айде преди малко ме стопираха, преорентираха ме, много ми било близко да се разхождам до там и то септември месец. ooooh! ще го оставяме за октомври

# 541
Момичета,аз ви изоставям.беше ми много приятно да ви "видя".
А за разходката до Стамбула включвайте и мен.Едно разпускане ще ми дойде добре.
Лека нощ ви желая Heart Eyes

# 542
От сета.

И една прекрасна Хазал.

# 543
Ради, и аз не знам къде се снима.  newsm78
Скрит текст:
Благородно ти завиждам за това,че пътуваш и на мен много ми се иска.Един път съм ходила в Турция и то беше в далечната 2004 година-на бала ми  Simple Smile

# 544
# 545
Аз пък ще отскоча да един друг сет на моя мъж Берки  Mr. Green ма първо да се цопним  при Ча Whistling

# 546
# 547
Аз пък ще отскоча да един друг сет на моя мъж Берки  Mr. Green ма първо да се цопним  при Ча Whistling

Миленче, кой е твоя мъж Rolling Eyesнещо съм го пропуснала.

Айде лека. Hug

# 548

Айде лека. Hug
Берк Октай  Joy лека и мека  Hug

# 549

Айде лека. Hug
Берк Октай  Joy лека и мека  Hug

А, ясно! Добре си се орентирала. Peace

# 550
# 551

Жана Hug

Незнам момичета, но на мен ми се струва прекалено слаб в лицето, особено на тази снимка, погледа му е бетер като на мъртвец или на болнав.
Зори, дано вземе мерки, малко да го по охрани.
Много изпит, особено на някой пози от светлината от прожекторите или от козирката, просто на лицето му много се подчертава.

# 552
# 553
Ради, не само ти се струва,ами направо е така.Защо са решили така да отслабне не ми е ясно.В оригинала героя не беше слаб .  newsm78

# 554
                                                     Burada sabah Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт