"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 851
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Ради, не само ти се струва,ами направо е така.Защо са решили така да отслабне не ми е ясно.В оригинала героя не беше слаб .  newsm78

Вани, мислих, че само на мен така ми се струва. Незнам сигурно за да изглежда по - малък, като тинейджър. Както като в АФК - то пък го бяха накарали данапълнее, за да има по неугледен вид.
Де да знаем, кво целят, ама за мен не е много сполучливо. Могат да му трупнат 2- 3 кг.

# 557
# 558
Той каза,че някъде около 10 кг. е отслабнал  ooooh! Така не ми харесва толкова.   Crossing Arms

# 559
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той каза,че някъде около 10 кг. е отслабнал  ooooh! Така не ми харесва толкова.   Crossing Arms
Някъде там,ама не чак толкова много,ама около де  hahaha hahaha

# 560

Приблизително толкова,но не точно толкова  Joy

# 561

Приблизително толкова,но не точно толкова  Joy
точно в негов стил  Peace

# 562
Добро утро,слънчица Hug

Радост и Верчето са се появили и те снощи Hug HugЗапочва да ни събират сериалите малко по малко, галиба Grinning

Спокоен ден! Simple Smile

# 563
  • Пловдив
Добро утро! Време за събуждане.... Прекрасен четвъртък ви пожелавам!

Ради, радвам се че си намерила време да наминеш! Hug
Скрит текст:
Обожавам да пътувам и го правя винаги когато мога!
romanti4ka, отслабнал е някъде около 10 кг, но не чак толкова, но пък приблизително там някъде.... Laughing И на мен не михаресва толкова слаб, но нас никой не ни пита!

# 564
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug

Аз пък сега го харесвам най-много.   Heart Eyes  В някой от сериите на AFK ми се струваше доста бузест  Whistling , а сега си е бонбонче.  Heart Eyes  Мммм...  Grinning

Много сладки Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви приятен и успешен ден!  Hug

# 565
SERENAY SARIKAYA & HAZAR ERGÜÇLÜ

# 566
Добро утро хубави момичета  Stop Stop Stop Stop Stop Гюнайдън Wink Wink Wink

Усмихнат ден на всички от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Серенай и Хазар http://gecce.com/foto-galeri/unluler/serenay-sarikaya-ile-hazar- … n-anlamsiz-panigi

# 567
Добро утро!

Меги, Жани,   bouquet  bouquet

Аман от фенки! Rolling Eyes шЪ ни изпапат момчетУ ooooh!

Скрит текст:

Ама и той като гледам хич не се дърпа.  Whistling

Тези снимки са от преди. Сега има много голяма промяна в поведенето му и ми се струва, че няма да е толкова щедър нито на целувки, нито на снимки, нито на приказки.  Peace

Незнам момичета, но на мен ми се струва прекалено слаб в лицето, особено на тази снимка, погледа му е бетер като на мъртвец или на болнав.

Много изпит, особено на някой пози от светлината от прожекторите или от козирката, просто на лицето му много се подчертава.

И аз мисля така. Един такъв ми е измъчен, нещастен все едно. Не само на снимките от сета и на клипчето, къето му вземаха интервю на едно излизане от някакъв ресторант пак изглеждаше ужасно изтощен и тъжен някак.  Rolling Eyes ooooh!

Много хубав и успешен ден от мен!   bouquet

# 568
# 569
Добро утро  Hug Благодаря за кафетата   bouquet

Стели,
Скрит текст:
може да ме наричаш Вани  bowuu  Simple Smile

И аз мисля така. Един такъв ми е измъчен, нещастен все едно. Не само на снимките от сета и на клипчето, къето му вземаха интервю на едно излизане от някакъв ресторант пак изглеждаше ужасно изтощен и тъжен някак.  Rolling Eyes ooooh!

+1! Може би напрежението и очакванията за/от него са много големи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт