"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 838
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 571
Я виж ти, още преди сериала да е започнал СериЧа колко общи снимки имат. Mr. Green Не съм свикнала. hahaha

# 572
Зори  Hug

Само снимките с шапките е готина,на другите горкия Ча много тъжен изглежда  Mr. Green

А  едни размазани,нефокусирани  Crossing Arms  ooooh!

# 573
Добър ден.
От сета.

# 574
# 575
Меги, Стели, Zhana Georgieva,   bouquet  bouquet  bouquet

Още преди да започне сериала, се публикуват такива снимки. А всъщност кой ги е публикувал? Ох, и аз не съм свикнала. Докат' свикна ши жомам с едното око, ко ши прая иначе Wink hahaha

А пък Серенай и Хазар канки станали гледам Laughing

Несенце,слънце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes обещах и спазих.Виждаш ме нали рожде.Благодаря за всичко което правиш,за това и те обичкам знаеш.  bouquet
Вярче,  Heart Eyes Hug че те виждам - виждам те, ама този път не се брои да знаеш, отново трябва да наминеш Hug

Няма пък, и аз искам в басейна на ''Приливите'', к'ва работа имам в ап.10?! Rolling Eyes

Ооо Систърче, ти ли си безопасна  hahaha Ти си от най-острите  Mr. Green
Joy

# 576

Неси,какво значи канки?   newsm78  Laughing

# 577
Безсмислена паника на Серенай Саръкая и Хазар Ергючлю!

Двете хубави актриси на сериала по Стар Тв, който е с високи очаквания през този сезон - Серенай Саръкая и Хазар Ергючлю бяха видени да излизат от едно заведение в квартал Джихангир през изминалата вечер. Виждайки журналисти на вратата, чувствайки се обезпокоени, двете млади актриси отново влязоха в заведението. Двойката, която изчака да дойде извиканото такси, след това прикривайки лицата си, се качиха в автомобила и се отдалечиха. Не известна бе и причината, поради която се панираха.

# 578
Ох, много смешно ми стана hahaha да излезеш от заведението и виждайки журналистите, отново да се върнеш. Rolling Eyes  Излез, кажи им лека работа, хубава вечер и офейкай.

Неси,какво значи канки?   newsm78  Laughing
Вани Hug канки е като бфф

# 579
Вани  Hug

Много ми харесва туй бялото тоалетче на Сери. Как бих се пременила и аз с такова. Heart Eyes Е, малко съм постна отгоре, ама ще завирам зимните чорапи и ще стане. Mr. Green

А тия двете са се правили на интересни да им се обърне внимание, иначе що да се крият. Не са любезни като нашето ашкъмче дето ги поздравява, пожелава им лека работа и т.н. Какво се надуват, рано е още за надувалки. Laughing

# 580
Няма пък, и аз искам в басейна на ''Приливите'', к'ва работа имам в ап.10?! Rolling Eyes

Абе, Несинко, ти ще го чакаш да се прибере уморен, да му направиш едно масажче, баня и т.н. Не бъди част от тълпата, запази си пространство за двама ви  Wink Sunglasses

# 581

Абе, Несинко, ти ще го чакаш да се прибере уморен, да му направиш едно масажче, баня и т.н. Не бъди част от тълпата, запази си пространство за двама ви  Wink Sunglasses
хахаха  Laughing  Киарче, thumbsup

# 582
Ох, много смешно ми стана hahaha да излезеш от заведението и виждайки журналистите, отново да се върнеш. Rolling Eyes  Излез, кажи им лека работа, хубава вечер и офейкай.

Joy

Неси,мерси за отговора  Simple Smile

Вани  Hug

А тия двете са се правили на интересни да им се обърне внимание, иначе що да се крият. Не са любезни като нашето ашкъмче дето ги поздравява, пожелава им лека работа и т.н. Какво се надуват, рано е още за надувалки. Laughing

Ще го видим сега ашкъмчето ти като е с нова мениджърка  Laughing Ама наистина как са се покрили ще кажеш,че кой знае какво. Mr. Green

# 583
Да ви питам нещичко, че мен ме човърка.  Peace

Майката на Яман, не е ли същата актриса, която играеше майка на Айшегюл в " Малки тайни"? Много си приличат?! Thinking

# 584
Ама наистина как са се покрили ще кажеш,че кой знае какво. Mr. Green
А, Вани, недей така, не знаеш ли, че журналистите ядат хора?! Joy

Да ви питам нещичко, че мен ме човърка.  Peace

Майката на Яман, не е ли същата актриса, която играеше майка на Айшегюл в " Малки тайни"? Много си приличат?! Thinking
Не е. Енгинай Гюлтекин/майката на Айшегюл/ не е в каста на ПО.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 13:59 от nesi_

Общи условия

Активация на акаунт