"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 778
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Това е риска да си известен знае се всяка една твоя крачка  Rolling Eyes

Явно затова новата му мениджърка му е заръчала да е по-сдържан, дори когато го снимат явно.

# 676
  • София
За мен по-интересното е, че позира дори, когато знае, че не го снимат  Laughing Явно му е станало навик  Wink

# 677
То затова момчето е отслабнало, защото не може спокойно да иде да си купи една "Ф"афла.  hahaha

А те сега като снимат в Тузла, той къде спи? Да не спят в къщата? Mr. Green

Скрит текст:
Някой може ли да ми преведе това "how Hallk?" Получих го в Т от непознат профил.

# 678
Зори,
Скрит текст:
goggle Hallk-ми го превежда като материално състояние,а може да е имал предвид Halk-като хора.А какво е искал да каже,само може да гадая  Laughing Или : какво ти е материалното състояние или нещо подобно на:как си приятел Joy Ама съвсем си измислям май вече  Mr. Green

# 679
Вани Hug, благодаря ти.  Peace

За материалното състояние, ако става на въпрос - не по различно от това на Яман. Броя и аз монетките. Mr. Green

# 680
 wavey wavey wavey wavey wavey Херкесе мераба  Hug Hug Hug
ейййййй и охранителните камери взеха да го щракат вече ейййй Winkкак една минута няма рахат момчето от луди Blushами нормално е след работа всеки минава през магазин Winkте и там го фотнали Simple Smileкак не снимаха к'во си купи,пък и т'ва да кажат тьойбе,тьойбе.....................

http://www.medyanindibi.com/serenay-sarikaya-in-stylea-kapak-old … tmadim_20390.html

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 14:46 от Zhana Georgieva

# 681
Измамен туит, Жени. Joy  Ча няма такъв! Peace

Ако искате да се премените :

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 14:50 от angel4e_f

# 682

Ако искате да се премените

Тц,не искам  Joy

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз  hahaha hahaha

# 684
ми кущети пък  Naughty  Mr. Green

# 685
Сега е прИмоцията, ако ще вземате, утре няма да има. Laughing

Знам вие какво чакате и се ослушвате, Ирчето каза снощи, че през есента листото ще падне и вие се нахъсахте за ... други промоцийки. Mr. Green

Хммм Thinking

# 686
Сега е прИмоцията, ако ще вземате, утре няма да има. Laughing

Знам вие какво чакате и се ослушвате, Ирчето каза снощи, че през есента листото ще падне и вие се нахъсахте за ... други промоцийки. Mr. Green

Яяя Ирчето май от опит говори smile3521

Зори: ааа и утре ще откажа  hahaha

Мисля след време,ако му пооправят прическата и малко качи килограми тогава да се украся с негови дрешки.  Mr. Green

# 687
Има ТТ в момента MedcezirKadroVe YönetimeSevgiler  Peace

# 688
- След дълга почивка започнахте нов сериал. Как вървят снимките на '''Прилив и отлив''?
С.С.: Подхождаме много внимателно. Екипът е много хубав, всички работещи са много сладки.

Мерси, ама и аз ще откажа hahaha

# 689
Сис,има промоция на Клаус  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт