Скандинавски филми, поредици, сериали - дайте шанс на грубо говорящите!

• 110 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • bad@ss
Превъртях няколко кадъра  Blush
Жесток е новият  Peace

# 706
  • bad@ss
Имам един въпрос!

Не си спомням в сезон 1 или 2 се случва обаче...
Сага имаше връзка. Тогава жилището ѝ изглеждаше по друг начин. Тип студио, като спалнята беше скрита от останалата част само с една стена. Тя настояваше да правят секс, но той ѝ отказа, защото в момента в дома ѝ имаше и трети човек. Сещате ли се? Той отказа, тя започна да мастурбира. Кой им беше на гости?? Майка ѝ ли беше? Важно ми е  Blush

Епизод 5 действително ми хареса и отново нямам търпение да дойде следващият  Sunglasses

# 707
  • на малък остров в океана
Имам някакъв спомен, че по едно време Мартин спеше при нея след като го изгони жена му. Ама дали е било заради него не помня. Майката май сега за първи път се появява.

# 708
  • bad@ss
А, да, може би да е бил Мартин  Peace

# 709
По моите спомени не беше Мартин.
Сага тогава имаше някакъв приятел ,неговата майка им беше на гости. Simple Smile

# 710
  • Варна
По моите спомени не беше Мартин.
Сага тогава имаше някакъв приятел ,неговата майка им беше на гости. Simple Smile
Да!Нали излизаше , т.е. имаше си приятел, който живееше при нея, и дори си пренесе разни негови вещи, размести нейни снимки и тн, и тя се бунтуваше тогава .После дойде и майка и му на гости, и тогава е случката,за която питате ...

# 711
Изгледaх новия епизод. Още не могa дa хвaнa повечето кои сa и зa кaкво се борят.
И зaщо косaтa нa Сaгиния пaртньор е ту светлa, ту тъмнa? Много сa ми интересни двaмaтa. Simple Smile

# 712
  • bad@ss
Благодаря! Помня аз, че жена им беше на гости.

Косата на Хенрик и аз забелязах. Предположих, че покрай ролите му и в театъра често се налага да я променя, ама толкова ли да недоглеждат  Mr. Green
Започва да ми става симпатичен този Туре. Ще взема да му видя някой филм и съм сигурна, че няма да остана разочарована.

# 713
  • Ямбол
Започва да ми става симпатичен този Туре.

И на мен. Blush

Отново интересен епизод.  Sunglasses
Става все по-заплетено с тези нови персонажи, които вкарват всеки епизод.  Crazy
Относно финалната сцена...
Скрит текст:
'намирисва' ми на инсценировка.

# 714
  • bad@ss
Относно финалната сцена...
Скрит текст:
'намирисва' ми на инсценировка.

Да...
Скрит текст:
Дъртата е голям цербер, а Анна заяви любовта си пред нея. Не просто секс, каза, че го обича. После се "изнесоха" на вилата всичките, и така  Whistling Хакан също е боклук.

# 715
Туре тоз нa Сaгa ли е? Приверих му филмогрaфиятa още кaто го видях aз и зaбелязaх, че със светлa косa и без кaтинaр не е толковa хубaв.
Кaк им зaпомняте именaтa нa героите?

# 716
  • Ямбол
На Сага, да. Симпатяга е. Flutter Много ме радват двамата, подхождат си.

Имена не помня аз, само на основните герои - Уики, Хенрик и Ханс.  Mr. Green

# 717
Вчера започнах да гледам трети сезон, бях се зарекла, че ще изчакам до 5-ти епизод, за да не чакам от седмица на седмица. Изгледах три епизода, за днес ми остават два. Много герои в този сезон, един, втори, трети, пети. Комарджията и момчето което чисти в къщата на блогърката нали са различни? Приличат си доста.

# 718
  • bad@ss
Различни са.
Отпърво и аз ги мислех за един човек  Simple Smile

Имена запомням, щото следя по 1 сериал обикновено. Или просто помня имена  Simple Smile

Много хора, да. И много нови се задават. Адвокати, мадвокати - ще видим защо.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 10:06 от ЛуДната соната

# 719
  • bad@ss
Снощи, покрай ММ, изгледах е5 отново, та...

Лин (за непомнещите имена - Лин е заместничката на Ханс  Mr. Green Mr. Green ) на този ли даде папката със случая на сестрата на Сага:

Скрит текст:

???

Общи условия

Активация на акаунт