Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • In a surreal moment!
Джакпота падна, томболата не ме огря...другарчето ми настоява да поразпитаме по банките. Някой самофинансирал ли се е , можете ли да ме ориентирате ? Поздрави на всички и благодаря за пожеланията, признателна съм ви, топлите ми душата! Целувки!

# 676
Някой самофинансирал ли се е , можете ли да ме ориентирате

За банките - съжалявам, но не мога да те ориентирам.
Лимитиран цикъл /т.нар. естествен цикъл/ се прилага обикновено при жени с НЯР. Стимулацията е с клостилбегит или фемара + менопур и цетротид.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 10:14 от pi_pi

# 677
  • In a surreal moment!
Пипи, имах предвид кои банки са най-благосклонни ... от къде е по-добре да тегля, чудя се

а какво е лимитиран опит?

# 678
  Ние сме в ДСК Simple Smile  , заради това  че съм техен клиент...

# 679
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете преди изследване на хормони може ли да се пие малко кафе и дали трябва да са на гладно.
А вие по време на процедура пиете ли кафе.

# 680
Кафето влияе на пролактина и TSH. Ако ти пускат някой от двата се ходи на гладно и жадно.
По време на процедурата, аз пиех кафе, но много слабо. Една четвърт на дозата. Едно на ден.

# 681
Морско момиче
Честита първа рожба!С пожелания за много здраве,щастие и късмет!Нека малкият бебок винаги озарява къщатата ви с неговата усмивчица и да я пълни само с смеха си! Simple Smile

# 682
Здравейте някой може ли да ми разтълкува резултатите:
ТАТ-0      Реф.ст-ст0,4-4,0
МАТ-0,20. Реф. ст-ст-0,25-9
ТСХ-2,63  Реф. Ст-ст- 0,34-5,60

# 683
За Инвитро резултата на TSH трябва да ти е до 2...... Нека се включат и други момичета, но според мен каквито и коментари да получиш - посети ендокринолог. Успер

# 684
  • UK

Според мен, са си добре Peace Не е  зле обаче да се консултираш и с ендокринолог Peace ИКСИ проври по всички банки, нали Си банк имаше някакъв преференциален кредит свързан с фондацията "Искам бебе", нямам инфо съжалявам  bouquet

# 685
Аз забременях с тсх 2,62, но Недева ме накара да посетя ендокринолог. По време на бременността се качва и трябва да се контролира. Успех.

# 686
Здравейте момичета,
Аз съм нова в сайта, макар че често ви чета. От скора и аз посещавам тази клиника и ме насочиха към ин-витро , въпросът ми към вас е някой правил ли е инвитро на естествен цикъл и колко струва цялата процедура ? Цялата сума на веднъж ли се плаща или на всяко посещение?

# 687
Здравейте,предстой ми инвитро този месец.Откриха ми завишени нк клетки,но нямам назначено лечение за тях.
Бихте ли ми казали как процедират при този проблем ?

# 688
Здравейте,предстой ми инвитро този месец.Откриха ми завишени нк клетки,но нямам назначено лечение за тях.
Бихте ли ми казали как процедират при този проблем ?

И моите бяха завишени. По време на стимулацията, в един от дните, ти правят вливка. Предупреждават те предварително, че ще поостанеш за половин час. Струва 80лв.

# 689
Здравейте!На 16-ти април ,ще ходим да си вземем заповедта от фонда за асистирана репродукция,за ин витро процедура.За първи път ще ни е,и искам да попитам колко ще струват предварителните изследвания, и за двамата -за мен и мъжа ми?Другият въпрос ми е,можем ли веднага след като занесем заповедта в Селена,да започнем с изследванията?Записахме си час за 17 април,при Ставрев,които избрахме да ни прави опита.Благодаря ви предварително Simple SmileУспех на всички ни Hug

Общи условия

Активация на акаунт