Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • UK
Гуш и на вас, милички!  Hug
Трудно се отказвам по принцип, поревах си в сряда из градинките на Пловдив, но животът продължава.
george_80 - Ще бъда майка! Не мога да си представя живот от ядене и с...не, не, не е за мен.
Вече разпитах, дълъг е пътят, но съм решена да го извървя. Сигурна съм, че някъде там ме чака моето детенце!

Ще надниквам в темата често, ще помагам със съвети и ще ви подкрепям! Смело напред и никакво отчаяние!  Heart Eyes Peace

Браво! Ето това исках да чуя от теб, личи си, че си жена, силна си!!! Hug

Момичета, време е за нова тема, тази я изписахме почти Wink

razel_dazel за снимките "повредата" може да е в твоят компютър в смисъл от браузера ти  Hug

А на мен, не ми допада това, че махнаха форума, поне там, можеше да изкажеш мнение или да зададеш въпрос Crossing Arms

# 736
Здравейте момичета,
записвам се във вашата темичка, да ви следя, защото събирам информация за сестра ми.
Лично аз се ориентирах в сайта agselena.com
А и напоследък клиниката си има доста реклама,което е добре(мое мнение и не ангажирам никого !  bouquet) ,сестра ми е в чужбина и чете общо взето само инфо от фейсбук.Аз я записах за тази среща, на мейла, който е посочен ,но това не е консултация ,това няма да са прегледи ,а среща -информация за двойките,така ми обясниха .
Аз изчетох отзивите ви за д-р Кръшков и д-р Матев ,тъй че няма да питам много излишно Laughing
 Hug

# 737
  • Пловдив
Благодаря за разяснението от хора, които току що се регистрират.  Laughing  Laughing

Но ако ще е само празно говорене без конкретна консултация, това обезсмисля мероприятието, защото много двойки са наясно какво се прави и какви са първите стъпки. Някой само да им говори общи приказки, без индивидуално да ги консултира и да отговори на лични въпроси.....Или присъстващите ще трябва да вдигат ръка и да задават въпроси и цялата зала да слуша за проблемите им, които те пък може да не искат да дискутират публично. Аз лично не бих искала публично да ми се отговаря на въпросите, искам да ги задам на конкретен лекар. Crossing Arms Някой друг желаещ да се регистрира да ми разясни.  Whistling

kokona20
, намерих ги снимките, ама пак трябваше да ги търся.  Whistling  Whistling Педиатрите изглеждат ужасно......Дано не се видят миличките, че ще се потресат, гарантирано. Може пък моят екран да ги дава така, ама не ми се вярва, гледам ги на notebook за доволно много пари. Laughing

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 18:03 от razel_dazel

# 738
Благодаря за разяснението от хора, които току що се регистрират.  Laughing  Laughing

Но ако ще е само празно говорене без конкретна консултация, това обезсмисля мероприятието, защото много двойки са наясно какво се прави и какви са първите стъпки. Някой само да им говори общи приказки, без индивидуално да ги консултира и да отговори на лични въпроси.....Или присъстващите ще трябва да вдигат ръка и да задават въпроси и цялата зала да слуша за проблемите им, които те пък може да не искат да дискутират публично. Аз лично не бих искала публично да ми се отговаря на въпросите, искам да ги задам на конкретен лекар. Crossing Arms Някой друг желаещ да се регистрира да ми разясни.  Whistling

kokona20
, намерих ги снимките, ама пак трябваше да ги търся.  Whistling  Whistling Педиатрите изглеждат ужасно......Дано не се видят миличките, че ще се потресат, гарантирано. Може пък  екран да ги дава така, ама не ми се вярва, гледам ги на notebook за доволно много пари. Laughing

ooooh! ooooh! ooooh! отдавна не бях писала в темата и се зарекох да не го правя,но нямам думи просто ooooh! ooooh! ooooh!

# 739
  • Пловдив
Камито, градивната критика може да е само от полза на клиниката. Аз се аргументирам когато пиша. Възползвам се да си кажа мнението и малко да поспамя, защото ще пускат нова тема и там дума няма да обеля, нито за сайта, нито за рекламната им политика. Но има хора професионалисти, вкл. PR-и на други клиники, които следят......Ами не може по този начин, непрофесионално е, и несериозно. Пък ти се дръж за главата колкото искаш. Аз лицемер не съм. Много харесвам клиниката и точно заради това искам при тях нещата да започнат им се получават.  Peace

Самите педиатри не изглеждат зле. Коментирам визията на снимките им и защо са размазани. Не може да ми е от резолюцията на екрана, гарантирано.

# 740
# 741
Здравейте,
аз съм пациентка на д-р Минев.Вече получих заповедта и другия месец трябва да започнем процедурата.С отстранени тръби съм и с един яйчник Sad .Досега на прегледите винаги съм имала 5 фоликула. Искам да пиша всичко, което ми се случва, за да е в помощ на други, които сега тръгват по този път. Както аз черпех инфо от вас,плачех и се радвах с вас. Пожелавам УСПЕХ на всички ни.

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 18:39 от mir4o86

# 742
Здравейте,предстой ми ЗЕТ при Ставрев.Каза ми като ми дойде да отида на вторият ден .Бихте ли ми казали как протичат нещата при него със ЗЕТ от вторият ден?

# 743
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778761.0   
момичета има  нова темичка

# 744
Здравейте, аз съм след първи неуспешен опит в момента се подготвям за втори опит ако иска някой да ми пише,ще се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт