Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 913
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
И аз нахлувам с въпрос  wavey
Записах си час за цветна снимка ,но пропуснах да питам освен микробиология други изследвания трябва ли да нося от Бургас.Първата ЦС като я правих тук искаха ПКК и разни други неща, в Селена искат ли се предварително или там на място ще ми ги правят?Как пропуснах да питам д-рМатев днеска ooooh!
Трябват си, на мен на място преди ЦС ми ги направиха в Селена Peace

# 706
rosenna, на място в клиниката ще ти направят всички изследвания необходими преди снимката, не се притеснявай. Simple Smile

# 707
  Момичета ,вчера се завърнах от преглед при д-р Минев.В стимулация съм.Имам 6 фоликула,с един яйчник съм...Уж е добре ,но ми се искаше повечко...Продължавам до вторник ,вече и с цитротайд...
 Пункция ,трансфер всичко ще е по Великден ,дано е за добре... Praynig

# 708
ili7372 всичко ще е наред, не се притеснявай! Hug
Аз евентуално ще стартирам с стимулациите този цикъл, ако всичко друго е наред де. Искам да ви попитам вие в Селена ли правихте всички изследвания необходими преди инвитрото , като спин, хив, хепатит, хламидии..., или може примерно да се направят и другаде например Писанец, тъй като цените там са май по-евтини.

# 709
ili7372 всичко ще е наред, не се притеснявай! Hug
Аз евентуално ще стартирам с стимулациите този цикъл, ако всичко друго е наред де. Искам да ви попитам вие в Селена ли правихте всички изследвания необходими преди инвитрото , като спин, хив, хепатит, хламидии..., или може примерно да се направят и другаде например Писанец, тъй като цените там са май по-евтини.

Ако отидеш в ХЕИ ще са ти безплатни спин ,  хив и васерман само трябва да им споменеш че са за репродоктивно здраве, за да ти впишат името иначе са анонимни  Naughty . Дават ти сертификат даже , стига в Селена да ви ги признаят ... За половинката ти по същия начин  ... Peace  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 710
 Моите Спин....са от ХЕИ -Бс ,по точно от КАКБИС ,за анонимно изследване...После вписват и имената ,няма проблем и в Селена.До преди 2м там можеше и хламидии,ние ги направихме ,но вече са ги спряли ,но попитай за всеки случай.
 Доста спестихме от тези изследвания.
 Другите сме ги правили къде в Бургас ,къде в Селена.Признават всичко.
    bouquet

# 711
Благодаря за отговорите момичета! Ще попитам в нашето ХЕИ дали може да ги пуснем, дано да имаме късмет и да ни впишат имената.

# 712
Здравейте,при високо стойност на Естрадиол- 100 при реф.ст-ст 20-48, възможно ли е да се отложи инвитро процедура?

# 713
Здравейте на всички момичета Simple Smile Ние Януари си подадохме документите за фонда,може ли да споделят момичета,които са финансирани от фонда  колко време се чака за получаване на заповед,защото всички казват различно.Благодаря ви предварително!Успех на всички!

# 714
Здравейте на всички момичета Simple Smile Ние Януари си подадохме документите за фонда,може ли да споделят момичета,които са финансирани от фонда  колко време се чака за получаване на заповед,защото всички казват различно.Благодаря ви предварително!Успех на всички!

Аз също подадох януари. Очаквам заповед август - септември. Никое момиче не може да каже с точност кога ще получиш заповед. Чака се 8-9 месеца от подаването. Има тема, в която се следят номерата. Ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769444.0
Успех!

# 715
Момичета,кажете ми някакви що годе евтини таксита в Пловдив!Във вторник,ще ходя за цветна снимка в Селена,и не ми се иска да вземам такси от автогарата,защото доста ще се изръся,като знае че не съм от Пловдив!Благодаря предварително Simple Smile

# 716
032 6665  0.45/км

АЗ утре съм на трансфер .Стискайте палци Tired

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 09:37 от ili7372

# 717
  • UK
  Момичета ,вчера се завърнах от преглед при д-р Минев.В стимулация съм.Имам 6 фоликула,с един яйчник съм...Уж е добре ,но ми се искаше повечко...Продължавам до вторник ,вече и с цитротайд...
 Пункция ,трансфер всичко ще е по Великден ,дано е за добре... Praynig

За Добро ще е , на мен ЗЕТ ми беше на Цветница точно  Heart Eyes

Здравейте,при високо стойност на Естрадиол- 100 при реф.ст-ст 20-48, възможно ли е да се отложи инвитро процедура?

Да, по принцип го отлагат Rolling Eyes

# 718
... а на мен на Велики четвъртък  smile3521

# 719
  • Plovdiv, Bulgaria
Здр-те и от мен момичета.Весели празници на всички и най вече да се сбъдне нашата мечта,за първи път ще правим инвитро и все още чакаме заповедта към август се надявам да ни огрее и нас,Може ли някой набързо да напише какво точно ни очаква от към прегледи за да се настроя психически,досега бях на прегледи при д-рНенев доволна съм, но нз дали при него да остана за самото инвитро ще се радвам на всички мнения,благодаря newsm78

Общи условия

Активация на акаунт