Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 474
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, момичета ние след ден два ще стартираме инвитрото, трябва да ми дойде утре и от втори ден ще започваме. Много съм притеснена и място не мога да си намеря.Има ли други момичета които ще започват скоро да си дадем малко кураж Simple Smile
Весели празници и сбъдване на най-големите ни мечти!

# 721
Здр-те и от мен момичета.Весели празници на всички и най вече да се сбъдне нашата мечта,за първи път ще правим инвитро и все още чакаме заповедта към август се надявам да ни огрее и нас,Може ли някой набързо да напише какво точно ни очаква от към прегледи за да се настроя психически,досега бях на прегледи при д-рНенев доволна съм, но нз дали при него да остана за самото инвитро ще се радвам на всички мнения,благодаря newsm78
Здравей, Мариана! Горещо ти препоръчвам да останеш при него и за самата процедура! Д-р Ненев не е най- известното име в темата, но може би е лекарят в Селена с най- много извършени манипулации, процедури, операции и т.н., защото май по- цял ден само това прави.  Аз съм щастлива майка на син на 1,4 г., от един единствен замразен трансфер, именно благодарение на д-р Ненев. Успех на всички! Весели Великденски празници!

# 722
Здравейте момичета, бях на преглед и имам задържан фоликул, ще пия 10 дни Фемоден 2х1 и след това ще започваме със стимулацията. Някой пил ли е по такава схема и доза Фемоден?

# 723
krassi14, при нас се получи същото! Също пих Фемоден заради задържан фолукил и съответно МЦ ми закъсня. Следващия цикъл стартирахме,т.е. като ти дойде...

# 724
  • Plovdiv, Bulgaria
krassi14 аз не съм компетентна все още и немога да дам съвет но пиши мила точно какво ти правят да знам какво ме очаква и мен,пиши за всички прегледи които ти предстоят на теб и съпругът ти,  bouquetуспех ти желая само резултата да е положителен

# 725
  • In a surreal moment!
Аз приключих, момичета. За съжаление трябва да се откажа преди да съм си влошила здравето съвсем. Шансовете ми според доки са под 2%. Не си струва да потъна в заеми.
Преглъщам и ще мисля върху бъдещето си.
Пожелавам успех, стискам палци, Селена е отлично място за ин витро процедури!
Целувки на всички!

# 726
  • UK
Аз приключих, момичета. За съжаление трябва да се откажа преди да съм си влошила здравето съвсем. Шансовете ми според доки са под 2%. Не си струва да потъна в заеми.
Целувки на всички!

Много гуш от мен  Hug Hug Hug Hug

# 727
Здравейте ,
ПОжелавам успех на всички ви и силно стискам палци да гушнете скоро  вашата мечта!
Момичета ,искам да попитам някой ще ходи ли на срещата ,която се организира от "Селена"?
 Wink

# 728
Целувки на всички!
Vivi... Hug
Това, че шансовете за инвитро процедура са под 2%, не означава, че за теб не съществува начин да бъдеш майка! Hug
Пожелавам ти да навлезеш в един спокоен, усмислен и много щастлив период от живота си, въпреки негативната прогноза на докторите!
Ти го заслужаваш! Peace

# 729
Здравейте ,
ПОжелавам успех на всички ви и силно стискам палци да гушнете скоро  вашата мечта!
Момичета ,искам да попитам някой ще ходи ли на срещата ,която се организира от "Селена"?
 Wink
Ние мислим да отидем,но още не сме се записали

# 730
  • Пловдив
Реших да видя за каква среща става въпрос и нищо не открих на сайта. Трябва да цъкнеш на инициативи, че да видиш.  ooooh! Е, кой очакват да го види това съобщение. По-калпава организация, здраве му кажи.  Whistling Този сайт, откакто махнаха предишния, който също беше ала-бала, съвсем за нищо не служи. Ако искат да си популяризират инициативата, да я сложат на видно място. Къде е екипът на болницата, между другото........И снимките вече ги няма.  Rolling Eyes

От другата тема, знам че отговорните лица чета и пишат и в двете теми, дано вземат мерки.  Peace

# 731
  • UK
razel_dazel
кои са тези лица и кои са темите Crazy

# 732
  • In a surreal moment!
Гуш и на вас, милички!  Hug
Трудно се отказвам по принцип, поревах си в сряда из градинките на Пловдив, но животът продължава.
george_80 - Ще бъда майка! Не мога да си представя живот от ядене и с...не, не, не е за мен.
Вече разпитах, дълъг е пътят, но съм решена да го извървя. Сигурна съм, че някъде там ме чака моето детенце!

Ще надниквам в темата често, ще помагам със съвети и ще ви подкрепям! Смело напред и никакво отчаяние!  Heart Eyes Peace

# 733
vivili6 HugВинаги има още едно мнение ,още един начин и още и още надежда!!!Сили и кураж ти пожелавам !
АЗ пък много харесвам сайта на болницата,макар и да имам някои забележки относно липсата на информация за някои въпроси като лаборатории и изследвания...
razel_dazel - А за новината ,според мен логично е да е в "Инициативи" Mr. Greenче нали е инициатива ?Странно нещо ...
А снимките току що погледнах са си на много хубаво място - има си и галерия,има си и отделения, с подзаглавия и екип ,консултанти и пр.
Хайде,че разводних темата ,да не ставам адвокат Mr. Green

# 734
  • Пловдив
Явно за такива заплеси като мен не е много логично. Очаквам нещо, на което трябва да се обърне специално внимание да е на видно място, а не да се търси......Снимките вчера ги нямаше, сигурна съм. И днес проверих, пак не ги виждам. Нещо, което трябва да го търсиш, не е много удачен вариант за представяне. На сайтовете на всички клиники си има отделно изнесен бутон "ЕКИП". Едва ли е случайно направено така.  Wink Пък там, ако искате си ги разделете, кои са гинеколозите, кои педиатрите, кои консултанти, ама да търся аз половин час кой какъв е..... Stop

Да не говорим, че за въпросната среща няма никакви подробности къде ще се провежда, кои лекари ще дават консултации. Аз например, ако искам да си запиша консултация с определен лекар на въпросната среща как да разбера този лекар ще присъства ли или не. Защото ако не присъства изобщо няма да се разкарвам.

Адвокатствай си, но има неуредици, които доста затрудняват намирането на информация. Селена е чудесна клиника и се справя добре и без реклама, но това не оправдава калпавия сайт, а това все пак е първото нещо, с което се сблъсква човек, който търси първоначална информация.

Общи условия

Активация на акаунт