Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 379
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
искам да попитам тези който са минали по този път,знам че зависи от броя оплодени яйцеклетки,но колко връщат след трансфера,до колкото разбрах вече връщали само по 2 да се намали възможността от многоплодна бременност.

# 256
здравейте милички,Ивчееееее много те гушам да знаеш,Коконче много сте пораснали милите ми Hug Hug Hug HugДесиславка следващия опит е твоя Peace Добре дошли на новите момичета,аз имах проблеми с лаптопа,а и врвмето не ми стига но ви чета не ви забравям,моите кукли не ме оставят голяма игра пада newsm06 . Стискам палчета на всички с процедури  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Камиии целувки и за вас мила. Днес си мислих да ти се обадя, но и аз като теб използвам хубавото време. Късмет на всички момичета и чакаме хубави новини. Grinning

# 258
Здравейте момичета, пациентка съм на д-р Минев,  и живот и здраве в най-скоро време ще правим инвитро при него. На последния преглед ми каза , че имам двурога матка и че трябва да се премахне септума. Моля ако има някоя между вас която е правила такава процедура да сподели каква е, тежка ли е операцията, и ако имате спомен каква е цената, аз много се притесних и не можах да задам никакъв въпрос за на доктора. Предварително ви благодаря на всички.
Успех на всички в процедурите и на финала по едно или две хубави бебчета Wink

# 259
Съжалявам Kassi14,не съм наясно с тази операция,щом се налага действай да минава и продължавай напред!Успех ти желая!

# 260
Съжалявам Kassi14,не съм наясно с тази операция,щом се налага действай да минава и продължавай напред!Успех ти желая!
Да аз определено ще я правя операцията , много ми е притеснено, но продължавам напред.

# 261
  • UK
Здравейте момичета, пациентка съм на д-р Минев,  и живот и здраве в най-скоро време ще правим инвитро при него. На последния преглед ми каза , че имам двурога матка и че трябва да се премахне септума. Моля ако има някоя между вас която е правила такава процедура да сподели каква е, тежка ли е операцията, и ако имате спомен каква е цената, аз много се притесних и не можах да задам никакъв въпрос за на доктора. Предварително ви благодаря на всички.
Успех на всички в процедурите и на финала по едно или две хубави бебчета Wink

Мисля, че с лапароскопия се премахват септумите, поне така съм чела Crazy Щом не си задала никаквъ въпрос на док, не пречи да му се обадиш пак по телефона и да го разпиташ подробно Hug За цената и на регистратура, попитай най-добре за актуалното инфо Peace

Камииии   bouquet Hug

# 262
На последния преглед ми каза , че имам двурога матка и че трябва да се премахне септума. Моля ако има някоя между вас която е правила такава процедура да сподели каква е, тежка ли е операцията, и ако имате спомен каква е цената

Моя приятелка си прави пролетта. Премахва се чрез хистероскопия за около 15-20 мин. с пълна упойка, но само венозна. Мисля, че плати около 400-450лв.

# 263
Моя приятелка си прави пролетта. Премахва се чрез хистероскопия за около 15-20 мин. с пълна упойка, но само венозна. Мисля, че плати около 400-450лв.
[/quote]

А бързо ли се възстанови приятелката ти, колко време беше в болницата?

# 264

Да веднага, не е имала проблеми. В ранния следобяд те пускат да си ходиш.

# 265

Мерси за отговорите .

# 266

Мерси за отговорите .
Не се притеснявай ще мине много леко  Hug

# 267
То ще мине, ама пустия му страх като чуе човек операция и издивява Wink
  bouquet  bouquet

# 268
Зравейте мили дами.За известно време бях спряла да следя темата.В вторник си вземах заповедта за 2 опит.В сряда съм записала час при доктор Ставрев.Надявам се най скоро време да започнем процедурата.Пожелавам на всички момичета които са започнали процедурата успех и много двоини черти.  Hug

# 269
Здравейте на всички,днес бях на първия си преглед,откакто започнах стимулациите.Докторът каза,че имам 4 фоликула и 2-3 много малки,които не зреят.Сега продължавам със стимулациите и изследванията.Всичко добро и само хубави новини да има  Hug
Marina1111 успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт