Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 378
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
Зравейте мили дами.За известно време бях спряла да следя темата.В вторник си вземах заповедта за 2 опит.В сряда съм записала час при доктор Ставрев.Надявам се най скоро време да започнем процедурата.Пожелавам на всички момичета които са започнали процедурата успех и много двоини черти.  Hug

Здравейте на всички,днес бях на първия си преглед,откакто започнах стимулациите.Докторът каза,че имам 4 фоликула и 2-3 много малки,които не зреят.Сега продължавам със стимулациите и изследванията.Всичко добро и само хубави новини да има  Hug
Marina1111 успех  Peace

И на двечките ви много стиснати палци и минимум двоен ревящ резултат  thumbsup babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 271
Благодаря,Коконче дай Боже!Лека и безпроблемна и на теб до края   bouquet

# 272
Момичета, аз започвам другата седмица, ако всичко е наред. Стискам палци на всички.
Бихте ли ми казали за какво точно изследват цервикален секрет.

# 273
  • UK
Момичета, аз започвам другата седмица, ако всичко е наред. Стискам палци на всички.
Бихте ли ми казали за какво точно изследват цервикален секрет.

Микробилогия, цитонамазка, какво друго да му изследват  Crazy Късмет  babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 274
В списъка, който ми дадоха за изследванията има вагинален секрет, цервикален секрет и цитонамаска. Та се чудех с церквиален секрет какво изследват.
kokona20, може ли да те питам някой въпроси на лични?

# 275
момичета  минавам да пожелая  много  положителни тестове  , тъптящи сърчица,  прекрасни бебчета  .
Успех на   всички  !  Hug Praynig  
На 22.10.  си взех  заповедта  за трети  опит .Сега реших  да си дам малко почивка  и на пролет с нови сили  на  стартовата писта  .

# 276
  • UK
момичета  минавам да пожелая  много  положителни тестове  , тъптящи сърчица,  прекрасни бебчета  .
Успех на   всички  !  Hug Praynig  
На 22.10.  си взех  заповедта  за трети  опит .Сега реших  да си дам малко почивка  и на пролет с нови сили  на  стартовата писта  .

llana*тази заповед да ти донесе така мечтаното  Praynig thumbsup fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Много стиснати палци от нас Hug Hug Hug

В списъка, който ми дадоха за изследванията има вагинален секрет, цервикален секрет и цитонамаска. Та се чудех с церквиален секрет какво изследват.
kokona20, може ли да те питам някой въпроси на лични?

Аз не съм получавала такъв списък, направо ме насочиха към лабораторията и там ми взеха всякакви изследвания, секрети, кръвни и пр ...
Защо не се обадиш да ги попиташ Peace

# 277
Добро утро,момичета!Сега се връщам от клиниката,в Неделя ще ми бъде пункцията.Доктора се надява на 4 хубави ембриона.Трасфер незнам дали ще има,защото лигавицата ми е много дебела,това ще го решаваме в движение.Успех на всички,който са в процедура или им предстои такава Hug stork-boy stork-girl  bouquet

# 278
мойте пункции винаги са били в неделя....
айде късмет  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 279
Успех ти пожелавам Darche 27.Аз този месец към края наи вероятно ще започвам процедурата.На 12 съм си записала час при Ставрев да ме види и да каже да ли започваме.Тогава ще пускам предварителните изследвания. newsm32

# 280
 Момичета ,някой знае ли дали д-р Минев завърна ли се от чужбина Simple Smile ?
 На  11.11 трябва да съм на преглед ( 9-10ден )... и искам да вмъкна и една хистероскопия ...

# 281
Момичета ,някой знае ли дали д-р Минев завърна ли се от чужбина Simple Smile ?
 На  11.11 трябва да съм на преглед ( 9-10ден )... и искам да вмъкна и една хистероскопия ...
Да работи успех!

# 282
Добро утро!Вчера извадиха 8 яйцеклетки,оплодили са се 6,трансфер не е ясно дали ще имам.Това са новините от мен на този етап Hug

# 283
  • Пловдив
Здравейте! В неделя и аз бях на пункция и имам 3бр. качествени яйцеклетки, за които днес се обадиха, че са се оплодили! Вече чакам обаждане за евентуален трансфер. С Дарчето се засекахме и даже си поговорихме-дано да се сети за мен! Стискам палци на всички и дай-боже в скоро време да са ++++++++тестовете! В момента има много жени в процедура, но май и те са като мен до сега - само четене без писане, но аз днес реших да Ви пиша! С някои от тях станахме приятелки и постоянно се чуваме! Ай де да поздравя и морското момиче, която също ми е приятелка от форумите, а вече се виждаме и чуваме! На всички познати, които се сетиха кой пише Grinning много целувки и прегръдки Hug Peace

# 284
Здравейте! В неделя и аз бях на пункция и имам 3бр. качествени яйцеклетки, за които днес се обадиха, че са се оплодили! Вече чакам обаждане за евентуален трансфер. С Дарчето се засекахме и даже си поговорихме-дано да се сети за мен! Стискам палци на всички и дай-боже в скоро време да са ++++++++тестовете! В момента има много жени в процедура, но май и те са като мен до сега - само четене без писане, но аз днес реших да Ви пиша! С някои от тях станахме приятелки и постоянно се чуваме! Ай де да поздравя и морското момиче, която също ми е приятелка от форумите, а вече се виждаме и чуваме! На всички познати, които се сетиха кой пише Grinning много целувки и прегръдки Hug Peace
Сетих се,разбира се!Може да се видим и на трансфер  Simple Smile Успех,дано да ни е за последно  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт