Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 237 - След финала и в очакване на Kaçak

• 43 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Malaga
Само да надникна,свободно време имам след час. SadЗнае ли някой дали го повтарят и кога?/Качак/  Thinking

Мария,прочетох преразказа ти. Hug Hug HugИзлиза,че Серхат ги работи да се избиват помежду си,така ли? newsm78Хитър ход! JoyИска ми се да го гледам,но в уютуба все още не е качен. Cry

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 00:26 от chuza

# 661
Само да надникна,свободно време имам след час.Знае ли някой дали го повтарят и кога?/Качак/

http://www.youtube.com/watch?v=PRHmbz15_uo&feature=c4-overvi … BOKcB2jYIgMrSQoOP

# 662
  • Malaga
С тоя Kredor докато се оправя, Shockedти си сложила link! bouquetСега го започвам и утре ще коментираме  PeaceМария   love001

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 00:55 от chuza

# 663
Миме  bouquet,хиляди благодарности за преразказа,интересен е сериала няма спор,на работа бях как да гледам с теб Sad.Когато следяхме Незабравима винаги по нощите я изглеждах серията,но за Качака не ми се стои до разсъмване.
А феновете още не могат да прежалят Серлем Wink.

# 664
  • Malaga
Изгледах го и ми хареса. Hug HugСамо едно уточнение: NaughtyНургюл ще работи в ресторанта,в който всъщност си остави СВ-то.Господина е същия, Peaceотначало нещо като че ли не одобри, Mr. Greenно после и се обади по телефона и всъщност той ги срещна със зетя.Да видим какво са ни подготвили сценаристите...  newsm78 newsm78 newsm78Само да не я забъркат с тоя! ThinkingПредставяте ли си шока,когато разбере,че ТОЙ е в дъното на всичко!?  #Crazy #2gunfire

# 665
  • Malaga
Привет,Незабравими! Hug Hug HugНе предполагах,че никoй не е влизал все още.  Cry

# 666
# 667
Привет Незабравими! Hug
Миме,честито дипломиране! newsm51 Благодаря ти за преразказа на епизода! Hugо
chuza,благодаря за пояснениет
Бганьо,страхотен стих,както винаги!  bouquet
Деси,чок благодаря за превода на интервюто с Йозка!  love001 Дано бъдат много щастливи!Само се питам как ли се е чувствал Ахмет като е гледал целувките в Незабравима?  Thinking
Наде   love001 за новите снимки на "батко"
...и най-накрая прекрасен ден,приятели!

# 668
Привет Незабравими! Hug
Миме,честито дипломиране! newsm51 Благодаря ти за преразказа на епизода! Hugо
chuza,благодаря за пояснениет
Бганьо,страхотен стих,както винаги!  bouquet
Деси,чок благодаря за превода на интервюто с Йозка!  love001 Дано бъдат много щастливи!Само се питам как ли се е чувствал Ахмет като е гледал целувките в Незабравима?  Thinking
Наде   love001 за новите снимки на "батко"
...и най-накрая прекрасен ден,приятели!

Йозлем му е дала да гледа цензурираната от турския СЕМ версия на сериала, в която всякакви такива сцени са изрязани, а в прословутата сцена със свещите по пода е останал само кибрита на Тарък. Но аз друго се чудя - Йозлем как въобще е простила на бъдещия си съпруг, че не е гледал Незабравима, когато му е било времето - тоест в сряда по нощите та чак до зори, както ние го правехме. Не е честно - аз година и половина не съм спал в сряда срещу четвъртък, а сега дори и една покана за сватбата няма да получа...

# 669
В арабската версия на прословутата сцена със свещите се появяваше снимка от промото на 2-ри сезон и почти 2 минути пълно мълчание и после на другата сутрин Joy Joy Joy Joy Joy.Но сайта и до сега е много активен непрекъснато пускат снимки и колажи от сериала.
Хубав остатък от деня ви пожелавам! Heart Eyes Grinning

# 670
# 671
Привет,компания!
Сега сядам да изгледам Качак-Марийче,благодаря за преразказа,и честит успех на изпита/нещо го бях пропуснала/  bouquet  bouquet  bouquet
Бганьо,страхотен "Тост"си подготвил за сватбата на Йозка,жалко,че няма да сме там,но ще очакваме снимките!

# 672
Здравейтееее....  Hug Hug Hug

Охххх, изпуснах ви!  ooooh! ooooh! То новини, снимки, нови епизоди на Качак, а аз нямам времеееее...... #Cussing out #Cussing out Mr. Green

Благодаря за снимките, коментарите, превода и преразказа на епизодите!   bouquet  bouquet  bouquet

Наде, може ли линк към тая арабска версия, че много ми стана интересно....  Mr. Green

# 673
Ивва Hug,това е сайта,но само снимки сега намирам не знам къде са сериите ,но тук ги пускаха ,а въпросната серия е 114,115,бяха ги нарязали по на 35-37 минути. Sick
https://www.facebook.com/La3ba.Al.7oob.Series

# 674
Ивва Hug,това е сайта,но само снимки сега намирам не знам къде са сериите ,но тук ги пускаха ,а въпросната серия е 114,115,бяха ги нарязали по на 35-37 минути. Sick
https://www.facebook.com/La3ba.Al.7oob.Series

Наде, благодаря, и за линка и за насочването!  Hug Hug Hug
Ще поровя при първа възможност, дано го открия.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт