Звездни компромати - 181 част

• 66 842
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
С тия огледални стъкла на очилата как й личи, че се самоснима. Joy

и каква разлика в тена на лицето и тялото  Simple Smile

# 61
# 62
# 63
Венета много забавлява определено Laughing Имам чувството, че тази жена си е правила лоботомия с прогресиращ ефект, все по-зле става! Къде живее тя, все си мислех, че е някъде в Манастирски ливади?

# 64
# 65
# 66
# 67
Инстаграм профила на Джеси Джей,напоследък и тя тръгна по инерцията с пускане на муцки и всевъзможни - менюта, нокти, фитнес, спане, два пръста окей..
http://instagram.com/isthatjessiej

# 68
# 69
  • София
Венета много забавлява определено Laughing Имам чувството, че тази жена си е правила лоботомия с прогресиращ ефект, все по-зле става! Къде живее тя, все си мислех, че е някъде в Манастирски ливади?
В кв.Изток

# 70
  • където ми харесва
Не че нещо, обаче мъжа й е културист, не знам как точно искаш да изглежда...
А, относно чекнежа, Биляна е екзотична танцьорка, нормално е да я виждат хората в такива пози...

# 71
  • София
Откакто Илияна Раева 'влезе' в политиката, е много активна в социалните медии. Всяко мнение, коментар, позиция е съпроведен с подобни снимки. Не знам защо си мисли, че поставяйки муцуната си като подпис, изказването има по-голяма тежест.

Не мога да си обясня защо пускат всяка снимка, която са си щракнали! Поне някакъв подбор да правят ooooh!

# 72
Не че нещо, обаче мъжа й е културист, не знам как точно искаш да изглежда...
А, относно чекнежа, Биляна е екзотична танцьорка, нормално е да я виждат хората в такива пози...
Аз това нямам проблем да го кажа и за всеки друг културист. Там, където постиженията са резултат на една друга индустрия, няма как да получат моето одобрение. А конкретно за въпросната снимка - приликата е очеизвадна.
А за Биляна - помня, че я гледах в някакво предаване, "Нашите момиче", по БТВ, та, и там се занимаше с някакви вечерни изяви по разни заведния, а-у, ама какво да напиша към снимката - "Биляна Йотовска изпълнява служебния си дълг" ли?

# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт