Звездни компромати - 181 част

• 66 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна

Е, няма просто такъв кич...

Дори фолк певиците немеят и бледнеят пред това модно предизвикателство.

# 271
# 272
  • София
Аз не мога да разбера... какво показват със снимки от сайта на хотела и снимки на Слави и тази от някакъв мол ли е това, кино ли е... каквото и да е?
Аз разбирам да са ги щракнали в хотела в Сен Тропе или на плажа там и да го твърдят... А те сложили една снимка от преди 2 години на Слави и женицата, 5-6 на хотела и айде новина. Ми той Слави може вече и да не е с нея...

# 273
# 274
Аз пък тази Мартина не мога да я харесам и това е. Хич не я възприемам като красавица.

# 275
  • Русе/София
Аз пък тази Мартина не мога да я харесам и това е. Хич не я възприемам като красавица.
То пък Слави щото големия красавец.А като се вземе предвид и характера му....... Thinking

# 276
Мартина е доста невзрачна. Peace

# 277
Аз разбирам да са ги щракнали в хотела в Сен Тропе или на плажа там и да го твърдят... А те сложили една снимка от преди 2 години на Слави и женицата, 5-6 на хотела и айде новина. Ми той Слави може вече и да не е с нея...

Кой да ги щракне във Франция?
Там папараците са скъпи, остава да пратят някой оттук и
ето отиде бюджета на сайта за половин година за една снимка  Joy Joy Joy

# 278

Червена, руса, кестенява...все плашеща ми е!!  Wink

# 279

Embarassed Кои са те?

Хана Монтана я знам само от картинките по тетрадките...Щерката не е гледала филма.....

# 280
Милионерски наследници на две различни фамилии,които се ожениха преди година,две.

# 281
# 282
  • София

Embarassed Кои са те?

Хана Монтана я знам само от картинките по тетрадките...Щерката не е гледала филма.....

Деца на милионери, които се ожениха преди 1-2 години

# 283

Червена, руса, кестенява...все плашеща ми е!!  Wink
Присъединявам се към клуба "Анти Мартина"  Grinning

# 284
Селена Гомез с тези изплезени езици ми приличат на кози.

Не била само МайлитУ, това е направо епидемия  ooooh!

и все бивши кокошки от Дисни?!

Общи условия

Активация на акаунт