Звездни компромати - 181 част

• 66 842
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Алекс Сърчеджиева явно ще е водеща на стъклената къща... Но нямам идея кога и по кой канал започва. Уж пише,че остава 1 ден до влизането на съквартирантите..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1233330_1 … 3_819550209_n.jpg

нова тв

Утре по Здравей, България ще го дават....

# 616
# 617
# 618
  • някъде на изток
не ми харесва Преслава ,определено русото не е нейния цвят.Състари се това момиче ,отслабна прекалено .....а каква беше преди...

# 619
Преслава и на мен не ми харесва руса.Всъщност аз никога не съм я харесвала нито като поведение,нито като визия,

# 620
Че то това русо ли е  Crazy

Сори,ама ми прилича на кака от махалата  Rolling Eyes

# 621
Преслава няма фината структура на слаб човек, затова и изглежда толкова ужасяващо. Отслабнала, където е възможно, но широкият ханш и широкият гръден кош въобще не си ходят с хилавите краченца и ръчички. Има и доста груби черти на лицето, в момента и допълнително изпъкват заради прекаленото отслабване. Това, плюс натуралния цвят на кожата, й пречи да изглежда добре като блондинка.

# 622
На последната снимка в лице е плашеща, дано не се окажа права, но мисля, че анорексията няма да и се размине  Confused.

# 623

Това дете е толкова красиво.  Heart Eyes

Дейвид и Виктория не бива да спират да правят деца. Всяко едно от децата йм е истинско бижу. Страхотни гени!  Crazy Party

-------------
Ирина Шайк

# 624
Цветелина Янева не съм я виждала "на живо" как е,но на втората снимка ми прилича на страшна селянка с това панталонче,ризката и сандалетките.Изобщо не ми допада как се спретнала  Twisted Evil

# 625
Цветелина Янева не съм я виждала "на живо" как е,но на втората снимка ми прилича на страшна селянка с това панталонче,ризката и сандалетките.Изобщо не ми допада как се спретнала  Twisted Evil
селянка, ама с чанта и сандалетки Шанел  Mr. Green

# 626
Цветелина Янева не съм я виждала "на живо" как е,но на втората снимка ми прилича на страшна селянка с това панталонче,ризката и сандалетките.Изобщо не ми допада как се спретнала  Twisted Evil
селянка, ама с чанта и сандалетки Шанел  Mr. Green
Ами то на селянките не им е забранено да си купуват Шанел  Rolling Eyes
Неприятното е ,че и Шанел не може  да скрие селското й излъчване и вкус  Mr. Green

# 627
# 628
 Joy
Това барбекю май само за снимки.  Mr. Green

----
Емилия

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 23:20 от medissa

# 629
Цитат
Дейвид Бекъм и порасналата Харпър Севън.  Love

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1280846_1 … 4_766716532_n.jpg

Това дете е толкова красиво.  Love

Като татко си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт