Звездни компромати - 181 част

• 65 707
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • в Кошера

Рино?!  Shocked Пропуснала съм явно...

# 631
Клюкарската версия е, че Коко я е пребил и й е счупил носа, та затова се е наложила пластиката.

# 632
  • София
На последната снимка в лице е плашеща, дано не се окажа права, но мисля, че анорексията няма да и се размине  Confused.
И аз това си помислих като видях снимките й ...

# 633
# 634
Това са група 032 и вокалната им педагожка ако не се лъжа. Имаше съфорумка, която е ходила също при нея.Интерена им беше историята с момчето до нея, имат дете и доста голяма разлика в годините.

# 635
Не я харесвам Цветелина Янева. Безлична ми е. Песните й не ги слушам, та може да е добра певица. Но ми е адски безлична като визия и хубава не ми е дори. Поредното русо фок парче.

# 636
# 637
# 638
  • София
Яна Акимова нещо хич не ми допада как изглежда напоследък

# 639
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, че е красив тоя Франко Crazy

# 640
  • Пловдив

К`ви са тия очила и къде и е носа  Crazy Whistling

# 641
  • In The Middle Of Nowhere

В тази връзка - Незаконният син на Георги Илиев.... Не съм знаела, че има биологичен син, винаги съм си мислила че единствените му деца са двете осиновени момичета с Мая. Ако изобщо има някаква вярност в това.

Освен, че й се губи носа, не знам какво им харесват на тези модели, все ми изглеждат неактуални /лично мнение/.

# 642

Бременна ли е, че това червено конче на ръката на това ми навява.  Mr. Green

# 643
По принцип се носят от всеки, против уроки, бз да има връзка с бременност. Аз също нося от години, без да съм бременна.

# 644
По принцип се носят от всеки, против уроки, бз да има връзка с бременност. Аз също нося от години, без да съм бременна.

Има, има връзка - по лични наблюдения голяма част от сложилите червен конец или правят опити за бебе, или чакат такова. Разбира се не може да се твърди за 100 % от притежателите, всеки може да си сложи.

Общи условия

Активация на акаунт