Звездни компромати - 181 част

• 65 701
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
По принцип се носят от всеки, против уроки, бз да има връзка с бременност. Аз също нося от години, без да съм бременна.

Има, има връзка - по лични наблюдения голяма част от сложилите червен конец или правят опити за бебе, или чакат такова. Разбира се не може да се твърди за 100 % от притежателите, всеки може да си сложи.

Да, и около мен носят само бременни приятелки, затова ги хващам от рано, защото нали не се казва първите 3 месеца.  Laughing

# 646
Преди време четох за Георги Илиев, че и майка му и Мая са знаели за сина му, затова Мая го е кремирала набързо, за да няма ДНК материал и сина да предявява претенции за наследство.

# 647
Дъщерята на Пламен Галев  Сравняват я с Парис Хилтън.

# 648
Още снимки на Галева.

# 649
# 650
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Венеция днес (рефреш на всички страници и се отварят Peace)
За начало- двама любими режисьори:
Ксавие Долан

Тери Гилиъм

и актьорите:
Каталина Сандино-Морено Heart Eyes

Евелин Брошу, страхотна рокля

Даян Крюгер придружава благоверния

ето го и него- Джошуа Джаксън

и първи кадър на Том Харди на италианска земя Heart Eyes

# 651
  • София
joy_r  половината линкове не ми се отварят, изписва че има грешки, но може и в мен да е проблема  Simple Smile

# 652
Пробва ли да презаредиш?

# 653
joy_r  половината линкове не ми се отварят, изписва че има грешки, но може и в мен да е проблема  Simple Smile

Ии при мен Peace

# 654
  • София
Пробва ли да презаредиш?
Да, не става.

# 655
И при мен не се отварят линковете от joy от дни насам.

# 656
Хмм, моите извинения тогава- пускам от този сайт, защото в другите снимките идват със закъснение Rolling Eyes.

# 657
Не я харесвам Цветелина Янева. Безлична ми е. Песните й не ги слушам, та може да е добра певица. Но ми е адски безлична като визия и хубава не ми е дори. Поредното русо фок парче.

Наживо съм я виждала и останах учудена. В клиповете си (тогава  на мода не беше нюд визията) беше платинено руса и с ярък грим, несъразмерно лице и въобще ..  ooooh! А наживо - ами, много, много нежна. С хубава кожа беше, крехка фигура.

Фолкпевицата Силвия, която се коментираше наскоро:

Скрит текст:
Само вижте втората малка снимка...

# 658
Яна Акимова нещо хич не ми допада как изглежда напоследък
Каква вълна има по ръцете.... ooooh!

# 659
Аз се чудя каква смелост има тази Яна да си опъва косата при наличието на такива ушаци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт