Звездни компромати - 181 част

• 65 693
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Лорд? Да не е бил Граф Дракула? Ужасно са я хванали на тези снимки  Confused
Истински британски лорд.
Не знам как са я допуснали до брак изобщо такава космата.

# 691
И Кейт Мидълтън да видя с косми пак няма да ми хареса Crossing Arms
За мен красотата почва от белите зъби, чистата и гладка кожа и   бляскавата здрава коса.  Peace
ПП: Алена, честито! Сега забелязвам! Желая ти лека и безпроблемна бременност!   bouquet

# 692
  • Варна
А тази Мата Космата как минава за секси  е просто загадка.

# 693
  • В Космоса
На мен чуждите косми не ми пречат, само моите. Grinning

# 694
Тя си е секси, просто косматите ръце са гадни. Много мразя косми, където и да е. Особено черни и дебели.  Sick Sick Sick Виждала съм момичета с по-космати ръце от гаджето.

# 695
  • Варна
ДОбре, че е ССФ да внесе така необходимата ясност по въпроса. Не стига, че е с косми, а и без солариум. Тцъ, тцъ, грозотия.

# 696
  • В Космоса
Най-добре е без солариум и без косми! Crazy

# 697
Тя си е секси, просто косматите ръце са гадни.

Peace
Не се засягайте, де  Laughing Не е нужно да иронизирате. На който му харесва да си ходи така, няма лошо  Sunglasses

# 698
Слави ще прави рубрика на Сашка Васева.....

# 699
ДОбре, че е ССФ да внесе така необходимата ясност по въпроса. Не стига, че е с косми, а и без солариум. Тцъ, тцъ, грозотия.
Нали? Дано поне една се сети да си ощави вълната или поне да си почисти веждите и мустака.
Солариумът не е за всеки, ако и без него приличаш на циганче.  Laughing
И не забравяйте, че не всеки почервенява като маймунско дупе, когато слънчев лъч го докосне, не се сърдете на нас.  Laughing

# 700
  • Варна
Драмата със сивите нюанси е най-накрая решена.
Гл.роля ще се играе от Дакота Джонсън

http://www.spletnik.ru/kino/cinemanews/44633-vybrana-aktrisa-na- … ota-dzhonson.html

# 701
Тя си е секси, просто косматите ръце са гадни.

Peace
Не се засягайте, де  Laughing Не е нужно да иронизирате. На който му харесва да си ходи така, няма лошо  Sunglasses
newsm10

# 702
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз само за Наталия да вметна- може за жена да я е взел граф Дракула, ама за фотосесии я канят най-големите дизайнери и я снимат светила-фотографи. Може да е плашеща и космата, но е най-прочутият модел за висша мода- явно и в неощавените ръце може да има аристократизъм Peace.

# 703
Да си я канят.На мен ми е ужасна пък  Crossing Arms  /не,заради космите де,въпреки,че и те допринасят лекинко  Laughing /

# 704
Някой яко се е засегнал на тема косми и сега ще се точат като родопска песен поне 6 страници със снимки на де що има космати селебритита.

Общи условия

Активация на акаунт