Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 125

• 48 353
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет патета Hug Peace
На мен Медсезир-а и Кайъп-а не ми бяха достатъчни и току що отметнах първите 5 серии на Сини Пеперуди.  Laughing ....

Кристофер, заинтригува ме, че чак скокнах от балкона. Това дизи Сините пеперуди знам че има само пет епизода, от пролетта на миналата година, а ти казваш "първите пет". Да не би да не съм на ясно и да има снимани още. Не за друго, ами там Сарп Аккая играе и ние любознателните от една друга тема, за протокола поне, трЕбе да си знаем кой сускунларец къде се е проявил. Нещо не сме доразбрали май. Ние сме гледали само пет клипа в Тубето, при това не целите епизоди. Остава да кажеш че и превод има Joy Joy hahaha hahaha.

# 676
Ооо, Ванинка, не са 5 - Сарпче участва като гост актьор в първите пет.
Иначе... 26 мисля са епизодите, но дизито е почти военно Laughing и определено не ме спечели.
След твърде натуралистичното елиминиране на Сарп пък съвсем загубих интерес Mr. Green
Но пък се мяркаше по пижама в няколко сцени - та оправда инвестираното време Laughing

# 677

Поне като не гледам дизито да съм сигурна, че Ийит се е върнал към живот Wink

# 678
# 679
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Честита нова учебна година! Да е успешна за децата, за нас и за учителите им     bouquet

Аз прелитам набързо  Hug да разнеса лошите вести  Embarassed

Първо клюката, че Чаатай го грози от 5 до 15 години затвор заради старата история с наркотиците / поне според жълтата преса на комшиите/  Rolling Eyes  Не знам дали и за нашите няма да последва същото след известно време, което ще бъде обявено за "разследване"  ooooh!

и после - новите жертви на Ердо  ooooh!

https://twitter.com/search?q=kadikoy&src=tyah&mode=photos  останалите снимки от вчера - Кадъкьой 

# 680
и още една лоша :

Turkish official says Turkish jet shot down Syrian helicopter that entered Turkey's airspace.

# 681
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Тъкмо влизам да я драсна и аз  Outta Joint Май, май няма да се разминат някои работи  Sick

# 682
и още една лоша :

Turkish official says Turkish jet shot down Syrian helicopter that entered Turkey's airspace.

Олеле, това не трябва да се случва. башбаканът и без това чака на полусъединител!

Апропо, тази ясновидка откъде се появи, та ми боде очите УЖАСНО????

# 683
Да не остава лошото за лека нощ, за това

# 684
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Кристофер -  Hug Peace Значи наистина са си стрували донякъде само първите пет епизода:peace:

А за хеликоптера, в началото разбрах че е обратно - сирийците са свалили турски хеликоптер на турска територия, което си е баш повод за луди последствия. Пък после се "успокоих", ама вече не се знае колко безкрайна е лудостта ooooh!

Лека да ви е нощта Hug Peace

# 685
Тъкмо влизам да я драсна и аз  Outta Joint Май, май няма да се разминат някои работи  Sick

Няма страшно /за сега Mr. Green/ Stop

# 686
# 687
  • Разград

Furkan Söğüt ‏@furkansogut
Çeyda Ateş, Fırat Çelik ve Haluk Piyes'in başrollerinde yer aldığı "Firuze" dizisinin çekimleri bugün başladı

# 688
  • Разград

# 689
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт