Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 936
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Кокона, какво ще кажеш за този д-р. Танев? Става дума за рутинен преглед?

Какво да кажа Crazy той преглежда само бременни, които имат намерение да раждат при него в АГ секцио предимно, не извършва, доколкото ми е известно на мен, прегледи на др лица или аз поне, незнам Peace
Значи отпада, а този Александров ли какъв е? Търся лекар за рутинен преглед, а както гледам и чета няма много "кандидати"  Mr. Green Остава ми Славчев да препоръчам само, просто търся лекар не за мен.

Александров е в инвитро центъра на АГ-то пак не  е подходящ за такъв тип преглед Peace
МЦ Радост (виж координатите в нета) и д-р Алкан Емин препоръчвам Peace

Здравейте искам да следя тази тема и тези,които ще правите занапред,но не знам как да се запиша Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

С поста си, вече ще следиш темата, не се правят списъци, записи или пр Peace

# 136
Party радвам се Simple Smile и така вече мисля че мога да споделя моя проблем.От години имам нередовна менструация,не съм ходила на много места,но напоследък където и да отида ми казват различно нещо   newsm45 всички ме стряскат с диагнозите си ... молбата ми е да ми препоръчате добър лекар (( ..последният път ходих в МЦ Нова при  Ренета Йорданова.Тя ме гледа на ехограф,каза ми че яйчниците ми са уголемени и имала съмнение за поликистозни яйчници,при което ме прати в лаборатория да си направя изследване на хормони,но аз да си ги платя защото касата нямала пари  #2gunfire след като видя резултатите  диагнозата беше категорична изписа ми  ясмин ...разпитах тук и там и доколкото разбрах такава диагноза не може да се постави от 1 преглед )) Искам да отида при специалист,който няма да ме има за опитно зайче,да ме тъпче с боклуци и да говори колкото да не заспи в крайна сметка смятам да ставам майка,а ако ги слушам какво трябва и не трябва може и да  изгубя тази възможност  Cry

# 137
  • UK
Party радвам се Simple Smile и така вече мисля че мога да споделя моя проблем.От години имам нередовна менструация,не съм ходила на много места,но напоследък където и да отида ми казват различно нещо   newsm45 всички ме стряскат с диагнозите си ... молбата ми е да ми препоръчате добър лекар (( ..последният път ходих в МЦ Нова при  Ренета Йорданова.Тя ме гледа на ехограф,каза ми че яйчниците ми са уголемени и имала съмнение за поликистозни яйчници,при което ме прати в лаборатория да си направя изследване на хормони,но аз да си ги платя защото касата нямала пари  #2gunfire след като видя резултатите  диагнозата беше категорична изписа ми  ясмин ...разпитах тук и там и доколкото разбрах такава диагноза не може да се постави от 1 преглед )) Искам да отида при специалист,който няма да ме има за опитно зайче,да ме тъпче с боклуци и да говори колкото да не заспи в крайна сметка смятам да ставам майка,а ако ги слушам какво трябва и не трябва може и да  изгубя тази възможност  Cry

nelincetto
аз имах същия проблем преди години, при мен, се оказа проблеми със Щитовидната жлеза, вкарахме я в релси и МЦ ми се възстанови Peace
Мен ме консултира навремето д-р Георги Крумовски в МЦ Санита, т.с усъмни се, че проблема ми с цикъла е именно от жлезата и ми даде направление за ендокринолог, за което винаги ще съм му благодарна. Иначе, като за АГ не го препоръчвам Crazy

Ставам малко като рекламен агент но мисля, че добрите гинеколози се броят за съжаление на пръстите на едната ми ръка Rolling Eyes Отново за проблема ти смятам, че може МНОГО да ти бъде полезен д-р Емин Peace Той е репродуктивен АГ, но много разбира от тези проблеми и се стреми да намери, къде са те и да ги реши.

Можеш да намериш координатите му в интернет, отскоро има клиника във Варна, МЦ Радост
[/b]Peace

# 138
Много благодаря  Hug а той по здравна каса ли работи?Мисля да отида и при него,а преди това смятам да отида при д-р Бочева на брегалница някой от вас мами ходил ли е при нея Simple Smile)

# 139
  • UK
Много благодаря  Hug а той по здравна каса ли работи?Мисля да отида и при него,а преди това смятам да отида при д-р Бочева на брегалница някой от вас мами ходил ли е при нея Simple Smile)

Незнам, но можеш да попиташ по телефона Hug
Бих ти препоръчала, понеже прочетох, че искаш бебенце да не си губиш времето при т. нар. "квартални" гинеколози Crazy като докторката, за която питаш, а да се насочиш към репродуктивен специалист, не за да правиш инв или др тип процедура, а защото те са много по-запознати с подобни проблеми и се започва директно търсене и решение на проблема, но разбира се, ти си имаш решаващата дума Peace

# 140
  • Варна

Аз съм ходила при нея след преживян мисед и кюретаж, тъй като 2 месеца след процедурата се оплаквах от болка в дясно. Не съм доволна, въпреки че ме гледа и на магаре и на ехограф всеки път като ходих, дори кръвни изследвания ми пуска, но правилна диагноза не можа да ми постави. Изписваше ми антибиотик след антибиотик, накрая и инжекции поради несъществуващо възпаления на яйчник и тръба. После се оказа, че когато овулирам от дясно нещо не се случваше както трябва и затова ме наболяваше там в тези месеци. След курс с противозачатъчни за 3 месеца, болки спрях да усещам, а и почти веднага забременях. Дай Боже съвсем скоро ще се видя вече с малкото ни човече.
Факт е че много време и нерви ми изгуби!
Поне при мен не се получи и затова не бих отишла пак при нея.

# 141
Намерих сайта,разгледах цените,много се надявам да работят по ЗК..  Laughing ще се обадя и ще питам,надявам се да е  лекаря когото търся  newsm17  После ще ви споделя мнението си   bouquet

# 142
Нели подкрепям мнението на кокона с 2 ръце обърни съм такъв специалист , а не си губи времето

# 143
"kremi30"  напълно те разбирам,но исках да попитам  Party а аз не обичам изобщо  такива лекари - некадърници   които се незнаят какво ти има и само те тъпчат с хапчета да отбият номера  #Shocked   охх извинявайте ама докато свикна с тези цитати  ще мине време    "vesito90" а ти ходила ли си при него или само подкрепяш 

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 20:16 от nelincetto

# 144
  • Варна
"kremi30"  напълно те разбирам,но исках да попитам  Party а аз не обичам изобщо  такива лекари - некадърници   които се незнаят какво ти има и само те тъпчат с хапчета да отбият номера  #Shocked   

Разбира се, затова е форумът. Лошото е единствено е, че всеки споделя лошото, а хубавото рядко се споделя. За съжаление, колкото и да ми се иска, не мога да дам съвет за лекар, при който да отидеш. Аз лично за същия този проблем, за който споменах, се озовах при проф. Козовски (7 етаж, АГ) и той ми реши проблема, но там чрез свекървата се уредих и не знам как се записва час и дали преглежда.   Embarassed

# 145
честно казано мноето мнение е че когато си познат на някой ти обръщат внимание наистина независимо колко са добри имах подобен случай и за това го казвам нищо лично да не се обидиш Hug

# 146
Нели не съм ходила при него , но знам много добри отзиви за него и бях избрала да ходя при него , но на мен д-р Александров от Аг-Варна на 7 етаж ми помогна и така и не се консултирах с д-р Емин.

# 147
  • UK
честно казано мноето мнение е че когато си познат на някой ти обръщат внимание наистина независимо колко са добри имах подобен случай и за това го казвам нищо лично да не се обидиш Hug

Дори и да ти е познат, ако е общопрактикуващ гинеколог, определено не е в час с проблемите, които ти изброяваш, че имаш! Затова съвета ми бе, да се насочиш към репродуктивен такъв Peace

# 148
Здравейте! Искам да попитам относно д-р Савулева, някой знае ли дали има частен кабинет във Варна и дали преглежда в събота, тъй като през седмицата няма как да я посетя а и не съм от Варна, а вече ми е наложащо?

# 149
Здравейте! Искам да попитам относно д-р Савулева, някой знае ли дали има частен кабинет във Варна и дали преглежда в събота, тъй като през седмицата няма как да я посетя а и не съм от Варна, а вече ми е наложащо?
здравей,
доктор Савулева работи в медицински център Н. Цолов, на улица Генерал Колев номер 80( номера го налучквам).
пон,сряда и петък е сутрин от 10 до към 14 или 15, а вторник и четвъртък, мисля че е от 13 до към 18 или 19 (но това е само по спомени от Февруари 2012)

Медицинският център има сайт, можеш да им видиш тел. номера (а и точния адрес Grinning ) - но, на регистратура работи една изключително неприятна особа - много трудно се измъква информация от нея и е ужасно груба Sad

успех!

Общи условия

Активация на акаунт