Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 765
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Има една с нея в една смяна са-е тая девойка по-груба от нея няма при преглеждане за разкритие.С дълга черна коса, около 1,7... м и нещо си ,трътлеста.МАле отврат отношение Sad
Е как, Кацарова е грубиянката! Нали я оплювахме преди няколко страници. Как ще гради име тая особа, не знам. Ще си изражда циганките само, нямам думи за нея

# 331
  • гр.Варна
Аз ходих на преглед при Емин.Стори ми се малко особен,дръпнат,не особено разговорлив....не е моят тип лекар,но предвид,че не знам други във Варна,които да се занимават и с имунология,ще трябва някак да се спогодим!
И аз си търся лекар,който да ме поеме,тъй като се очертава бременността ми да е рискова,поради 2 спонтанни аборта.Чудех се за Евгения Георгиева,която работи срещу най-старото Пикадили или Елена Димитрова.Важно ми е и да може да ми издава болнични листи....не от самото начало,но преди да започне болничният за бременност!

Някакви мнения? newsm78

# 332
Елена Димитрова ще ти издава болнични без проблем, но не знам доколко е добра по отношение на рисковите бременности. За Георгиева нямам наблюдения.

# 333
Аз ходих на преглед при Емин.Стори ми се малко особен,дръпнат,не особено разговорлив....не е моят тип лекар,но предвид,че не знам други във Варна,които да се занимават и с имунология,ще трябва някак да се спогодим!
И аз си търся лекар,който да ме поеме,тъй като се очертава бременността ми да е рискова,поради 2 спонтанни аборта.Чудех се за Евгения Георгиева,която работи срещу най-старото Пикадили или Елена Димитрова.Важно ми е и да може да ми издава болнични листи....не от самото начало,но преди да започне болничният за бременност!

Някакви мнения? newsm78

Елена Димитрова ще ти издава болнични и ще реагира адекватно на всеки изникнал проблем. По време на моята бременност, всеки път когато имах оплаквания откликваше. Дори ме приемаше в Окръжна за преглед, тъй като тя работи и там. Ако имах възможност за раждане по естествен път щях и да родя при нея. Аз лично съм много доволна от нея.

# 334
  • Варна
Първото име на д-р Ангелова е Мария. Тя не води ЖК и работи само в АГ (поне доколкото ми е известно на мен).
Занимава се и с ин витро. Работи в клиниката на Давидков в МЦ Младост:
http://www.saintgeorgehospital.org/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF.html
Това на снимката не е д-р Ангелова, която аз знам. Тази, която съм виждала, докато лежах в патологията и която наистина е много мила е по-възрастна. Останалите момичета, коя лекарка имате предвид, тази на снимката ли, че ми стана интересно, не мисля, че е възможно лекар от клиниката на Давидков да работи в АГ newsm78

# 335
  • Wolwedans
Аз съм абсолютно сигурна, познавам я лично покрай моя близка, която работи в АГ, тази от клиниката на Давидков работи и в АГ ! Завършила е Медицина 2 години след мен, значи е около 37-38 годишна.

# 336
  • Варна
Брейй,Давидков как се е наклал Twisted EvilВярно,че последно го видях преди 5г..
Извинявайте за отклонението Peace
За да не е чист спам,ще кажа,че за мен беше мн груб,с неприятно излъчване и тон.Ходих на фет.морфология при него.В 5м. получих контракции,леко кървене+слуз.Обадих му се,а той ми каза да отида след 1 ден.Като отидох,вече бях с разкритие и..дълга история е.Каза ми,че шансът на детето е 0,02%.
След последваща намеса на Д-р Петър Атанасов,два серклажа в рамките на 1м. и мноого мътене от моя страна,сега си имам един почти 6 годишен палавник Heart Eyes
Благодаря Ви Д-р Атанасов!

# 337
  • Варна
Аз съм абсолютно сигурна, познавам я лично покрай моя близка, която работи в АГ, тази от клиниката на Давидков работи и в АГ ! Завършила е Медицина 2 години след мен, значи е около 37-38 годишна.
А била ли е с къса коса? Когато бях в АГ освен Панчев беше и тази възрастна лекарка, която аз мислех, че е Ангелова, имаше и една млада, също много мила, която може би прилича на тази от снимката, но беше с къса коса. Ужасен физиономист съм, съжалявам, а и беше преди почти 2 години  Embarassed

# 338
Това е Ангелова,но на снимката даже е излязла доста възрастна.
Тя е на около 37-38 мах 40г.

# 339
Това е Ангелова,но на снимката даже е излязла доста възрастна.
Тя е на около 37-38 мах 40г.
Така е. Тя е, но на снимката изобщо не прилича на себе си.

# 340
  • Wolwedans
А била ли е с къса коса? Когато бях в АГ освен Панчев беше и тази възрастна лекарка, която аз мислех, че е Ангелова, имаше и една млада, също много мила, която може би прилича на тази от снимката, но беше с къса коса. Ужасен физиономист съм, съжалявам, а и беше преди почти 2 години  Embarassed
По-младите докторки в АГ (със специалност) до колкото знам са Ангелова и Мирчева, но и 2-те са с дълги коси. С къса коса освен да е била някоя специализантка newsm78
Възрастната докторка на 8-ми етаж предполагам е била д-р Алексиева, но тя е вече пенсионерка Peace

# 341
  • Варна
Ами сега гледах на рецептата, която ми бяха написали тогава, пише Д-р Ангелова, като лекуващ лекар на епикризата пише същото. Обаче аз съм виждала 2 лекарки, едната е тази възрастната, за която бях останала с впечатление, че е Ангелова, другата беше млада, прилича сякаш на снимката, която сте показали, но беше с къса коса. Единия ден беше дошло едно момиче с нея, студентка или специализантка, не знам, и докато ме гледаше на ехографа много подробно и обясняваше кое как е, останах с впечатление, че и преподава. Егати мистерията.
п.п. намерих това:
http://mu-varna.bg/BG/Structure/Medicine/Pages/Maria-Todorova-Angelova.aspx
Явно наистина преподава и е същата, която аз съм виждала, но или е била с къса коса тогава или аз тотално не съм била в час и просто е била прибрана. А възрастната е била Алексиева.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 15:45 от Месечинка виторога

# 342
Искам да похваля д-р Желязкова, от клиниката на д-р П.Цветкова.
Ходих при нея за консултация за бъдеща бременност и фоликулиметрия, и мога да кажа че сме си говорили повече от 40 мин! Много начетена, отговори ми на всички, абсолютно всички въпроси и освен това имаше мнение по тях.
Най-хубаво впечатление ми направи това, че коментира всичките ми специализирани генетични и имунологични изследвания и си говорихме за препоръките, които имах от Плевен.
Успокои ме и ми даде много ценни насоки.  Flutter

# 343
Ами сега гледах на рецептата, която ми бяха написали тогава, пише Д-р Ангелова, като лекуващ лекар на епикризата пише същото. Обаче аз съм виждала 2 лекарки, едната е тази възрастната, за която бях останала с впечатление, че е Ангелова, другата беше млада, прилича сякаш на снимката, която сте показали, но беше с къса коса. Единия ден беше дошло едно момиче с нея, студентка или специализантка, не знам, и докато ме гледаше на ехографа много подробно и обясняваше кое как е, останах с впечатление, че и преподава. Егати мистерията.
п.п. намерих това:
http://mu-varna.bg/BG/Structure/Medicine/Pages/Maria-Todorova-Angelova.aspx
Явно наистина преподава и е същата, която аз съм виждала, но или е била с къса коса тогава или аз тотално не съм била в час и просто е била прибрана. А възрастната е била Алексиева.

просто си се объркала Simple Smile разменила си ги Wink

# 344
Момичета , а имате ли идея този младият доктор от Окръжна болница Владимир Нешев мисля , че беше , дали води ЖК?

Общи условия

Активация на акаунт