Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 882
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета, разгледах темата но не видях никакви отзиви за проф.Явор Корновски от МД, и баща му Димитър Корновски...аз съм на ЖК при проф-ра,но тъй като той не води нормални раждания ме насочи към баща си, а за него нищо незнам, от младия съм доволна засега, но се притеснявам за раждането тъй като не намерих и нищо в инт за възрастния Корновски, моля ви ако знае някой нещо за тях да ме посъветва...благодаря предварително..

# 601
  • Варна
Здравейте, имам нужда от вашата помощ, наистина ! Истината е , че от скоро живея във Варна , бременна съм в 5ти месец вече , но не съм никак доволна от своята гинеколожка, а не съм много наясно с лекарите тук. МОЛЯ за препоръки към , кой Аг да се обърна и да знам , че ще ми обърне достатъчно внимание , а няма само да ме прехвърля при сестрата с която работи / както прави моята/ , а и ми е време за ЖК...  newsm61
Благодаря предварително, надявам се този път да получа отговор от някой тук.
Аз съм доволна от доктор Владева, много добра обръща внимание, малко е цапната в устата, но на мен това ми хареса. Ако се интересуваш пиши ми на лично ще ти дам телефона й.

# 602
  • Варна
Момичета, бихте ли ми препоръчали гинеколог за преглед с направление и цитонамазка в района - кв. Левски.

# 603
Момичета, бихте ли ми препоръчали гинеколог за преглед с направление и цитонамазка в района - кв. Левски.
Д-р Бочева във Сити клиник Брегалница между 2ро и пикадили център

# 604
  • Варна
Стиляна, благодаря ти,  аз преди да запитам тук се обадих точно за д-р Бочева, но до празниците е в отпуск, а след празниците има час чак за 13-ти. Оффф малките бяха болни и почти ми изтече направлението. Изтича на 8-ми. А някой може ли да ми даде мнение за гинеколозите в МЦ Младост?

# 605
  • Варна
В Младост, с риск да се повторя, ходих при Уляна Петкова, много добро впечатление имам, много е мила и предразполага. мисля че е подходяща за ЖК, все пак е била завеждаш родилно в Аг. Аз не я избрах, защото трябва да ходя с автобус до там  ooooh!

# 606
Аз раждах при Уляна Петкова, но не съм доволна, наложи се спешно секцио, след насилствено предизвикване на нормално раждане. Но пък моя приятелка, която ми я препоръча е доволна.

# 607
  • Варна
доколкото знам, тя вече не изражда  Simple Smile

# 608
Стиляна, благодаря ти,  аз преди да запитам тук се обадих точно за д-р Бочева, но до празниците е в отпуск, а след празниците има час чак за 13-ти. Оффф малките бяха болни и почти ми изтече направлението. Изтича на 8-ми. А някой може ли да ми даде мнение за гинеколозите в МЦ Младост?
оф мани мани и аз звъннах да си запиша час за ЖК обаче в отпуска,и май можело сестрата да поеме ЖК,ама ще изчакам 13ти 14ти(ако се вредя де,че при нея все пълно),малко ми е късно 13-14 ама не обичам като си имам един лекар друг макар и сестрата да ме преглежда(странна  ми е)

# 609
  • Варна
Точно днес си взех резултата от цитонамазката.Пуснах си при д-р Борис Яков в Майчин дом.С направление бях.По принцип за други неща посещавам на частно баща му или доц. Маркова, но понеже съм имала досег с него и преди и отново останах доволна.
Колебах се между него и д-р Георгиев пак от Майчин дом.Той също е много внимателен лекар.

# 610
  • Варна

...... жалко,4е Георгиев не води жк...но пък нямаше да е толкова добър ако се занимаваше и с това....забелязвам ги,4е или са само "жк" доктори или само "родилни" доктори.....комбинацията от двете не е добър резултат... Hug

# 611
Здравейте ,

аз се нуждая от специалист по хормоналните нарушения , била съм при Петинка Цветкова и преди ми е помагала , но сега прочетох доста негативи за нея . При мен са високи нивата на прогетерон , пролактин , естрадиол и инсолин .  Не съм бременна .

# 612
Аз бях днес при Даниела Станева. В окръжна отидох. Записа ме за ЖК, първото ми впечатление е добро. Поне се държи адекватно и е спокойна и любезна. Това на пръ поглед, ще видим за по-натам ама ми вдъхна доверие.

# 613
  • Варна
Здравейте ,

аз се нуждая от специалист по хормоналните нарушения , била съм при Петинка Цветкова и преди ми е помагала , но сега прочетох доста негативи за нея . При мен са високи нивата на прогетерон , пролактин , естрадиол и инсолин .  Не съм бременна .
Аз имам такива проблеми и ходя на частно при доц.Маркова в ин-витро центъра към АГ-то.При нея се следя от над 6г. и благодарение на нея имаме дъщеря ни. Peace

# 614
Правили ли са ви серклаж по време на бременност? При кого от варненските аг-та , ако да?

Общи условия

Активация на акаунт