Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 916
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
* Мариана *, разбира се всеки има право на мнение, но на всяка страница да пишеш колко е некадърен ... Не се заяждам, много добре те разбирам, даже те призовавам да си споделиш мнението в темата за д - р Славчев  Peace Пожелавам ти най - искрено, всичко лошо да остане зад гърба ви и детенцето ти да се пребори с всички трудности !

# 586
Чела съм темата за д-р Славчев, в нея пишат доволните му пациентки, знам каква реакция ще имат към моите постове, честно казано не ми се разправя. Предпочетох да е в тази тема, където евентуално четат момичета, които са в чуденка към кой лекар да се обърнат. Благодаря ти за пожеланието!

# 587
Здравейте, търся мнение за някои от акушер-гинеколозите в Клиника Нова във Възраждане. Пратили са ми писмо, че съм изтеглена по програмата "Спри и се прегледай" и тази клиника е една от 4-те в които мога да ида на преглед, а и ми е най-близо. Та ако някой има отзиви, ще се радвам да ги сподели.

# 588
АГ мисля че е само Румяна Николова.

# 589
Не е само Румяна Николова там. Обади се най-добре в клиниката и те ще ти кажат графиците. Аз лично от Румяна Николова бих бягала през глава.

# 590
Графиците на лекарите едно на ръка, препоръки за конкретен лекар имам предвид. Толкова рядко отделям време за себе си, че поне като ще е веднъж на 5 години да е при някой читав лекар. А и отделно като няма да си платя прегледа....съвсем лошо ще ме изгледат, но..... Rolling Eyes

# 591
  • Варна
АГ  доктори които са в Клиника Нова са д-р Румяна Николова , д-р Рената Йорданова и д-р Огнян Младенов имаше и още една докторка но я забравих , аз ходих на профилактичен преглед след като бяха минали няколко месеца от раждането при д-р Младенов , внимателен е прегледа мина нормално , но само толкова не обърна внимание на това , че имах леко течение и съответно цитонамазката ми излезе втора група нито ми предписа лечение нито нищо имах и нарушена бактериална флора но пак нищо не предписа ,повече не бих отишла там на преглед .

# 592
  • ул. "Мечтание"
Д-р Йорданова ще напуска клиника Нова, ако вече не го е направила.  Peace

# 593
да и сега в нейните часове преглежда доктор Ат. Цонев!

# 594
  • варна
Някой да има пресни впечатления от др Крумовски ,бях на ЖК при него с първото ми дете ,сега пак на там съм се насочила по принцип.
Преди 2 год като ходих на ЖК беше фул с бременни и не бременни сега като ида няма никой  Thinking

# 595
В медицински център Нова аз ходих при Цветков. Млад и изключително любезен и внимателен.

# 596
Здравейте, имам нужда от вашата помощ, наистина ! Истината е , че от скоро живея във Варна , бременна съм в 5ти месец вече , но не съм никак доволна от своята гинеколожка, а не съм много наясно с лекарите тук. МОЛЯ за препоръки към , кой Аг да се обърна и да знам , че ще ми обърне достатъчно внимание , а няма само да ме прехвърля при сестрата с която работи / както прави моята/ , а и ми е време за ЖК...  newsm61
Благодаря предварително, надявам се този път да получа отговор от някой тук.

# 597
За Крумовски...миналата година ми проследи бременността и определено не съм доволна - ако разчитах на него до 9-ти месец нямаше да съм пила магнезий и нямаше да знам пола на детето!  Супер разсеян и неангажиран към пациентите си! Това е моето мнение, а преди да забременея ходих само при него когато ми се е налагало, за това и при него се записх на ЖК, но няма да го направя отново! Човекът който наистина ме проследи и при който ходих на частно е д-р Уалид, на който съм безкрайно благодарна!

# 598
В медицински център Нова аз ходих при Цветков. Млад и изключително любезен и внимателен.

излъгах-цонев се казва

# 599
  • Варна
Здравейте, имам нужда от вашата помощ, наистина ! Истината е , че от скоро живея във Варна , бременна съм в 5ти месец вече , но не съм никак доволна от своята гинеколожка, а не съм много наясно с лекарите тук. МОЛЯ за препоръки към , кой Аг да се обърна и да знам , че ще ми обърне достатъчно внимание , а няма само да ме прехвърля при сестрата с която работи / както прави моята/ , а и ми е време за ЖК...  newsm61
Благодаря предварително, надявам се този път да получа отговор от някой тук.

Защо не прегледаш темата малко назад, а може и предната? Повечето момичета вече са писали мнения за АГ специалисти, при които са ходили, включително за ЖК, просто прочети информацията. Аз лично съм на ЖК при д-р Славчев, до момента съм доволна, но някои момичета с право се оплакват от чакането пред кабинета и че е твърде зает, което може да доведе до гледане на конвеер. Ако търсиш някой, който ще ти обяснява подробно и без да го питаш, избери си някой друг, д-р Славчев не е твърде разговорлив. На всичките ми въпроси обаче е отговарял изчерпателно и без да ги подценява. Има цяла тема за него, както вече е споменавано. А има и недоволни от този д-р, както и от всички останали, за които съм чела във форума.

Общи условия

Активация на акаунт