Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 741
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • в моя свят
Здравейте,
някой има ли актуална информация за д-р Славова, която преди работеше в МЦ Кооператор (в дома на красотата)? На първа страница все още са дадени тези координати, но телефоните са закрити. Доколкото разбрах мед.център вече не съществува. В интернет има само стара информация и не мога да открия въпросната гинеколожка.

# 646
  • Добрич
Трябва да си направя колпоскопско изследване. Дайте идея при кого да отида.

# 647
Здравейте,
някой има ли актуална информация за д-р Славова, която преди работеше в МЦ Кооператор (в дома на красотата)? На първа страница все още са дадени тези координати, но телефоните са закрити. Доколкото разбрах мед.център вече не съществува. В интернет има само стара информация и не мога да открия въпросната гинеколожка.
Здравей, бях видяла (но преди доста време), че преглежда в клиника Нова, във Възраждане, но не е дадена в сайта им. Ако искаш може да се обадиш там и да питаш. И тя няма ли мобилен номер? И аз се интересувам за координати, тя ми беше следила бремеността и й изгубих следите.

# 648
  • Варна
Днес съвсем случайно видях табела с името на д-р Величка Славова, акушер-гинеколог и хомеопат. Нея ли търсите? Имаше и мобилен номер, но не го запомних, утре като минавам оттам ще го запиша. Кабинетът се намира в блока на кръстовището на новия светофар между Пожарната и спирка Трансформатора на Сливница (оранжев блок с надпис Монтажи Варна отгоре), адресът на самия блок е Константин Величков 59-61-63, кабинетът е от страната на новия булевард

# 649
  • в моя свят
И аз я открих. Simple Smile Адреса е ул. Струга 37, в нова кооперация, лекарски кабинети Лазарови е табелата отпред. Вчера бях на преглед при нея, доволна съм и сега чакам резултатите от цитонамазката, която ми взе.

# 650
И аз я открих. Simple Smile Адреса е ул. Струга 37, в нова кооперация, лекарски кабинети Лазарови е табелата отпред. Вчера бях на преглед при нея, доволна съм и сега чакам резултатите от цитонамазката, която ми взе.
А телефон...приемни часове.....? благодаря   bouquet

# 651
  • Варна
Телефонът на д-р Славова е 0889 375 673. В понеделник и петък приема сутрин, вторник, сряда и четвъртък - следобед.

# 652
Някой да има отзиви за д-р Красимира Желязкова? Преглежда в клиниката на Петинка Цветкова.

# 653
  • Варна
Има много писано за нея в темата, дори на предната страница.

# 654
Здравейте , изчетох всичко , но имам няколко въпроса към Вас. Днес по спешност трябва да отида на 3Д  и ще съм благодарна ако някой ми даде информация за Варна , д-р Г. Георгиев дали има в частния си кабинет 3Д , и дали е същият, който изражда в АГ-болница ????
А другият ми въпрос е дали Д-р Е. Димитрова или д-р Славова имат 3Д .

Или ако нямате инфо за тези лекари, МОЛЯ препоръчайте някого при когото мога да отида и да ме приеме без часове.  Просто трябва да чуя тоновете на бебето ,тъй като моята АГ днес не ги чу, след това уж ги чу , но истината е че аз не ги чух или поне не бяха толкова силни...

# 655
В МЦРМ "Радост", др. Емин има много хубава апаратура и дори и да няма часове мисля, че няма да те върне ако обаясниш, че е спешно и ще те прегледа. Най-много да се наложи да почакаш в чакалнята.
Прегледа с вагинален УЗ е 40лв. има и 3Д, но не съм сигурна за цената. Можеш да питаш по телефона.

# 656
благодаря, вече минах и всичко е наред засега,,, само ето ме шашна така моята аг...

# 657
  • Варна
Здравейте! Останах много доволна от д-р Светлана Пенчева в МК Младост. Много внимателна, обстойна в прегледа. Обяснява много и не прибягва веднага до медикаменти. Аз лично много се чудих при кого да отида. Пациент съм на д-р Узунова / от която също съм много доволна/ , но тя работи само частно, а тази година доста си похарчих по доктори..... newsm78 Стига им толкова Naughty

# 658
  • Варна
 wavey Здравейте!
Мили момичета, бихте ли споделили, ако имате впечатления разбира се- за д-р Радослав Минков- АГ-Варна. Става дума за гинекологична операция. Препоръчаха ми го, но не намирам нищо споделено  за него.
Благодаря предварително! Hug

# 659
Искам да питам ходилите при д-р Славова, каква е цената на прегледа (не по Здравна каса), ако са ходили на платен преглед? И също за взимане на цитонамазка, ако знаят. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт