Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Wolwedans
Някой да има наблюдения за д-р Узунова ?
Аз ходя при Владева от доста години и съм много доволна ,но сега реших да си направя проверка с някой друг лекар.
Ако някой има лични наблюдения нека ми пише Simple Smile
Аз ходя при нея за колпоскопия, цитонамазка и профилактика от доста време (имам проблем с шийката от години). Препоръчвам я с 2 ръце! 

# 631
Някой да има наблюдения за д-р Узунова ?
Аз ходя при Владева от доста години и съм много доволна ,но сега реших да си направя проверка с някой друг лекар.
Ако някой има лични наблюдения нека ми пише Simple Smile
Аз ходя при нея за колпоскопия, цитонамазка и профилактика от доста време (имам проблем с шийката от години). Препоръчвам я с 2 ръце! 

може ли да ми кажете каква е цената на частно и работи ли по ЗК ? В различни кабинети ли са частното и ЗК ако има такава ?

# 632
  • Wolwedans
Не работи по здравна каса.

# 633
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А къде е кабинета й и работно време?

# 634
Тази д-р Желязкова (от клиниката на Петинка Цветкова) не беше ли заминала за ...София??? Да не се е върнала? Или преглежда само определени дни тук? Моля за повече подробности за нея, както и  за д-р Калина Владева-координати и за двете, къде преглеждат, телефони някакви, часове в които приемат ...всичко ще ми е от полза. Благодаря   bouquet

# 635
Знаете ли каква е процедурата при смяна на лекар за ЖК?
Със смесени чувства съм в момента и искам да отида още 1-2 пъти при Станева (при която се записах) и искам да знам ако реша да я сменям. Необходимо ли е да я уведомявам, да си вземам някакви документи от нея и т.н.  newsm78

# 636
Ако не искаш, не си длъжна да я уведомяваш. Взимаш направление за преизбор за ЖК и отиваш с него при новия избран АГ

# 637
Благодаря.   bouquet

# 638
  • Варна
Тази д-р Желязкова (от клиниката на Петинка Цветкова) не беше ли заминала за ...София??? Да не се е върнала? Или преглежда само определени дни тук? Моля за повече подробности за нея, както и  за д-р Калина Владева-координати и за двете, къде преглеждат, телефони някакви, часове в които приемат ...всичко ще ми е от полза. Благодаря   bouquet
За д-р Желязкова мога да кажа - да, завърнала се е във Варна. Не знам за колко време, надявам се задълго  Laughing. Преглежда в мед.център на ул.Тодор Влайков в понеделник, сряда и петък - преди обед, но за часовете трябва да попитате в центъра. Това е телефонът: 052/603654

# 639
Здравейте Simple Smile Със сигурност сте обсъждали в темата (а и в предишните), но няма как да изчета всичко  Blush така че извинявайте, ако скоро сте обсъждали въпроса:
добър гинеколог/специалист, който би ми обърнал внимание за преглед и назначаване на изследвания след спонтанен аборт. Живея в чужбина и тук общо взето не ми обърнаха внимание...  Crossing Arms Не плащам осигуровки в България, така че ЗК не ме топли особено  Whistling Моля,препоръчайте ми-започнах да си правя списък, но трябва да отсея имената, кой всъщност е подходящ за моя случай  Thinking
Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 640
За д-р Желязкова мога да кажа - да, завърнала се е във Варна. Не знам за колко време, надявам се задълго  Laughing. Преглежда в мед.център на ул.Тодор Влайков в понеделник, сряда и петък - преди обед, но за часовете трябва да попитате в центъра. Това е телефонът: 052/603654

Благодаря,   bouquet

# 641
Здравейте Simple Smile Със сигурност сте обсъждали в темата (а и в предишните), но няма как да изчета всичко  Blush така че извинявайте, ако скоро сте обсъждали въпроса:
добър гинеколог/специалист, който би ми обърнал внимание за преглед и назначаване на изследвания след спонтанен аборт. Живея в чужбина и тук общо взето не ми обърнаха внимание...  Crossing Arms Не плащам осигуровки в България, така че ЗК не ме топли особено  Whistling Моля,препоръчайте ми-започнах да си правя списък, но трябва да отсея имената, кой всъщност е подходящ за моя случай  Thinking
Благодаря ви предварително  Simple Smile

Калина Владева ,Работи и на частно и по ЗК . Не веднъж съм писала ,че ми спаси живота след некадърността на една псевдо лекарка и два пъти ми е правила абортите . Живея втори живот благодарение на нея и се радвам на прекрасно дете пак благодарение на тази жена Simple Smile

# 642
iii-Благодаря много за информацията  Hug а къде преглежда-намерих някакъв сайт за МЦ Варна до завод Дружба-това ли е актуалният кабинет?  newsm78 писаха ми и за д-р Емин от МЦ Радост-за него какво ще кажете?  Thinking

# 643
iii-Благодаря много за информацията  Hug а къде преглежда-намерих някакъв сайт за МЦ Варна до завод Дружба-това ли е актуалният кабинет?  newsm78 писаха ми и за д-р Емин от МЦ Радост-за него какво ще кажете?  Thinking

не,не е там.Частния й кабинет е до пикадили център(блокът диагонално на пикадилито първия вход) ,а по ЗК в АГ болница-в дясно на главния вход има медицински център

# 644
newsm78 писаха ми и за д-р Емин от МЦ Радост-за него какво ще кажете?  Thinking
Аз също ти го препоръчвам. Има индивидуален подход към пациентите си, прави всичко възможно да разбере какъв е проблема, преди да препоръча каквото и да било. Не на последно място има нова и много добра техника. Като цяло е с различен подход (в хубавия смисъл) към пациентите си. Млад и амбициозен.
Не искам да излезе като реклама, просто това са мои лични впечатления от него и екипа му.

Общи условия

Активация на акаунт