Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 899
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Да допълня горното мнение, телефонът на медицинския център е 052/390090.
Доколкото знам, д-р Савулева не работи в събота. Най-добре се обади и питай. Имай предвид, че се чака много за нея, независимо, че винаги отиваш с предварително записан час.

# 151
Здравейте Simple Smile
След четене на толкова много информация съм доста объркана. Доста мои приятелки ми препоръчват различни лекари но след като разгледам в форума виждам ,че има доста разочаровани от тях хора. Ще ходя на 1ви преглед за бременност малко се забавих но незнам при кой да ида....
Ако може някой да помогне с идея за добър лекар от град Варна да преглежда и на частно и да е около центъра..... Ще съм ви много благодарна Praynig Толкова се шашкам като ми е за първи път.....
Благодаря ви предварително  Hug

# 152
Здравейте Simple Smile
След четене на толкова много информация съм доста объркана. Доста мои приятелки ми препоръчват различни лекари но след като разгледам в форума виждам ,че има доста разочаровани от тях хора. Ще ходя на 1ви преглед за бременност малко се забавих но незнам при кой да ида....
Ако може някой да помогне с идея за добър лекар от град Варна да преглежда и на частно и да е около центъра..... Ще съм ви много благодарна Praynig Толкова се шашкам като ми е за първи път.....
Благодаря ви предварително  Hug

Защо да преглежда и на частно?
Мога да ти препоръчам д-р Славчев - има цяла тема за него тук в бг мама. Аз раждах при него, както и десетки, доволни майки. Работи в старото родилно - Св. Анна и преглежда петък и събота, поема ЖК и също така изражда в Окръжна болница.

# 153
Мерси Simple Smile Преглеждам за него в момента. Частно ,защото нямам всички здравни ..... жалко..  А той преглежда ли на частно последно?

# 154
  • Варна
Мерси Simple Smile Преглеждам за него в момента. Частно ,защото нямам всички здравни ..... жалко..  А той преглежда ли на частно последно?
Какво значи да нямаш всички здравни? Ако не си била на работа и не са те осигурявали и не си се самоосигурявала нямаш здравни осигуровки. Ако си била на работа или си се самоосигурявала без прекъсване (до 3 месеца) си здравно осигурена. Можеш да си внасяш сама ЗО по 16.90 на месец, само че трябва да отидеш до НАП и да ти пуснеш декларация номер 7 мисля, че беше,(тя е, за да декларираш, че ще се самоосигуряваш). Там ще  ти кажат колко пари трябва да внесеш в банката, която е в самата сграда внасяш ги и нямаш повече проблеми.

# 155
  • Варна
Момичета,моля за малко помощ.Нямам Време да изчета всичко,до колкото разбрах сте доволни от  д-р Владева ,може ли да ми дадете някакви координати.

# 156
0888306269 за Владева.На мен ми отказа да ми води ЖК,защото имала много хора и си била счупила ръката.Дано на теб ти провърви.Успех!!

# 157
И аз бях много доволна от нея,но се наложи да я сменя уж временно,докато се въстанови после каза че може пак да се върна ,но незнам кога...?

# 158
Здравейте момичета  Hug
Не съм бременна и не искам да бъда. Имам нужда от гинеколог, който да не ми обяснява постоянно, че трябва да забременея, за да "не изтърва влака". Имам поликистозни яйчници, не съм си правила цитонамазка няколко години - ако някой има сходни проблеми и е срещнал разбиране от гинеколога си, моля, да ми го препоръча.

# 159
Здравейте момичета  Hug
Не съм бременна и не искам да бъда. Имам нужда от гинеколог, който да не ми обяснява постоянно, че трябва да забременея, за да "не изтърва влака". Имам поликистозни яйчници, не съм си правила цитонамазка няколко години - ако някой има сходни проблеми и е срещнал разбиране от гинеколога си, моля, да ми го препоръча.
Препоръчвам д-р. Славчев - бившото родилно в двора на Окръжна болница.
Има цяла тема за него тук в бг мама  bouquet

# 160
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
и аз имах, ходих при д-р Уляна Петкова и след курс с противозачатъчни нямам никакви проблеми. За протокола, много добре ми действаха.

# 161
Sonderzeichen, PISSSanka   bouquet благодаря ви!

# 162
Здравейте, някоя от вас може ли да ми даде повече информация за безплатните прегледи на д-р Узунов в ДКЦ 4 (Онкологията)? В кои дни преглежда доктора и всъщност какво се заплаща при прегледа? Смятам да ходя за преглед скоро и искам да разбера с каква сума да се приготвя ориентировъчно, но не успях да се свържа с никого нито в кабинета, нито на регистратурата. Имам този номер: 052/975850, поправете ме, ако е грешен. Звънях и на 052/975840, но никой не отговори.

И още нещо - дъщеря му, д-р Узунова, също ли преглежда там (безплатно)?

# 163
здравейте

знам, че повечето от вас са на друга вълна, но моля някой ако има инфо да ме упъти къде мога да направя аборт и колко би ми струвало? ако имате мнение и за клиниката на Уалид на 8-ми приморски, ще съм ви много благодарна

# 164
здравейте

знам, че повечето от вас са на друга вълна, но моля някой ако има инфо да ме упъти къде мога да направя аборт и колко би ми струвало? ако имате мнение и за клиниката на Уалид на 8-ми приморски, ще съм ви много благодарна

Здравей,
Правила съм аборт при Уалид (в клиниката му) преди 4 години. След аборта оглежда какво е направил с ехограф. Доволна съм, всичко мина бързо, около 30 мин. след операцията можех да се прибера, изчаках още малко, за да си шофирам сама. Цени не знам, познати са с бившият ми и платихме само на анестезиолога.

Общи условия

Активация на акаунт