Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 875
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Момичета, някоя от вас да има впечатления от д-р Трендафилова, която преглежда в Св.Марина? Става въпрос за ЖК. Благодаря предварително!

# 181
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Препоръки за лекар по ЗК да ми пусне микробиология и стандартен преглед. Искам някой, който няма да ме тъпче с хапчета, колкото да ми вземе парите.

# 182
Д-р Якуб се е върнал в ОБ.
Моя приятелка роди на 28.10 в ОБ. На 29.10 на визитация е минал Якуб.
Тези дни ще му се обадя,защото искам да отида да ме прегледа.
Ако остава окончателно вече (защото лятото ту се връщаше,ту заминаваше),ще ви пиша къде и кога преглежда.
Той е женен отдавна,но правиха операция на жена му в София,а тя е от там и просто е искала да остане да си живеят там.Дано да остане,защото без него родилното не е същото...Аз и още много мой приятелки и познати родихме при него и сме удивени от отношението и грижите.които полага без да се налага да му дадеш 1 стотинка! Simple Smile
Лори , дано е истина това , което казваш! Така ще се радвам д-р Якуб да се завърне  Praynig Очаквам отговора ти с нетърпение!!!

# 183
Някои да ми препоръча добъ/а АГ за ЖК,понеже моята е със счупена ръка и ми каза да я сменя временно Тя самата ми препоръча д-р Шопов,но току що прочетох един доста неприятен отзив тук и незнам дали да ходя при него или...??? ooooh! newsm78

д-р Владева ли ти е  ЖК ? Ако е тя .....страхотна жена Simple Smile За пореден път го пиша,ама не мога да си изкривя душата Simple Smile А за Шопов.... прочела си ми коментара Wink

# 184
здравейте

знам, че повечето от вас са на друга вълна, но моля някой ако има инфо да ме упъти къде мога да направя аборт и колко би ми струвало? ако имате мнение и за клиниката на Уалид на 8-ми приморски, ще съм ви много благодарна

Здравей,
Правила съм аборт при Уалид (в клиниката му) преди 4 години. След аборта оглежда какво е направил с ехограф. Доволна съм, всичко мина бързо, около 30 мин. след операцията можех да се прибера, изчаках още малко, за да си шофирам сама. Цени не знам, познати са с бившият ми и платихме само на анестезиолога.

За моя голяма мъка имам 2 аборта там Sad по причини - лекарска грешка и кухо яйце Sad И двата пъти са безупречни Simple Smile аборта струва 150лв с гадната упойка ( мн гадно се излиза от нея ) и 180лв ако си избереш по хубавата.Първия ми беше с нея и след 2мин бях на крака-ама и аз съм магаре де и не искам и секунда да стоя повече там.Даже и декларации подписвах за по ранно напускане.А втория беше с обикновената...ле ле ле съдържанието на корема ми излезе на вънка както нищо не бях яла и пила....Една се оправих,нищо че пак на 4мин бях на вънка,ама едва ходех Sad

# 185
Дамата пита за доктора Simple Smile
Meжду упойка и хирургическа интервенция има разлика, това, което описваш е резултат от упойката, а не от работата на доктора. Гаденето и повръщането се получава от пренатоварване на черния дроб, жлъчката секретира повече и оттам гаденето и повръщането.

# 186
Здравейте, искам да попитам дали имате информация за гинеколозите в Медицински център Младост?

# 187
  • Варна
princ3ska92 зависи за какво, в момента съм на ЖК при д-р Уляна Петкова и съм много доволна, но не зная как е за лечение. Мяркала съм хубави мнения за нея, но все пак нека някой с повече опит също да сподели.   bouquet

# 188
Благодаря   bouquet Правих си 2 теста на 1 и 2 ноември и бяха с бледи чертички и понеже личната ми е в МК Младост и искам мнения за специалистите там. Нямам опит за първи път ще ходя на гинеколог другата седмица

# 189
  • Варна
И аз ходих при д-р Уляна Петкова, много съм доволна от нея, от отношение, от обяснение... В крайна сметка ме излекува от поликистозни яйчници. Сега съм бременна и за жалост не съм при нея на ЖК, защото нямам идея дали води, пък и на мен Младост ми е далеч. Иначе тя е била началник на родилно отделение, така че има доста опит.  Simple Smile
А за другата лекарка, с която делят кабинет, бях чела много негативни коментари  Thinking Мисля, че беше някаква Светла  Naughty

# 190
  • Варна
Честито, princ3ska92  !   bouquet
И аз бях като теб.  Blush  Ако те интересува нещо питай, без да се притесняваш  Blush
Относно другата лекарка, е Светла Раева ... направи ми впечатление,че много бъдещи мами имаше пред кабинета и от любопитство се разрових из нета наистина има много негативни коментари.

# 191
Аз ходя при Бойка Терзиева.За сега съм доволна,малко е на настроения,но то кой ли не е.....
 newsm78 Laughing

# 192
  • Варна
Здравейте момичета, имам една молба!
 Спешно си търся гинеколог от Варна, който да не гледа на всяка цена да вземе парите от фонд ин витро, а първо да потърси причина защо не става при мен. Диагнозата ми е ясна - ендометриоза, но съм след лечение вече 2,5 и все още няма бременност. Нямам проблем с тръби, и общо взето всичко на пръв поглед изглежда Ок, но не става. Аз самата открих, че ЛФ е кратка, но никой лекар до сега не ми предложи решение.
 Искам просто лекар, който ще ми проследи 1-2 цикъла с УЗ, ще му пусне хормони в определени дни за да види каква е картинката и ще ми предложи прървоначално по-щадящи стимулации пък дори на ЕЦ,  и чак след техния неуспех да минем към сериозните похвати. Просто човек чиято грижа е първо за здравето на пациента, а не колко най-много да спечели от теб.
Благодаря ви предварително!

# 193
  • UK
Здравейте момичета, имам една молба!
 Спешно си търся гинеколог от Варна, който да не гледа на всяка цена да вземе парите от фонд ин витро, а първо да потърси причина защо не става при мен. Диагнозата ми е ясна - ендометриоза, но съм след лечение вече 2,5 и все още няма бременност. Нямам проблем с тръби, и общо взето всичко на пръв поглед изглежда Ок, но не става. Аз самата открих, че ЛФ е кратка, но никой лекар до сега не ми предложи решение.
 Искам просто лекар, който ще ми проследи 1-2 цикъла с УЗ, ще му пусне хормони в определени дни за да види каква е картинката и ще ми предложи прървоначално по-щадящи стимулации пък дори на ЕЦ,  и чак след техния неуспех да минем към сериозните похвати. Просто човек чиято грижа е първо за здравето на пациента, а не колко най-много да спечели от теб.
Благодаря ви предварително!

МЦ Радост и д-р Емин Peace или АГ 7 етаж, инв центъра, д-р Ковачев или Александров Peace

# 194
  • Варна
В Аг-то ходих преди време при д-р Ковачев, но ми направи лошо впечатление факта, че имат списък със задължителни манипулации и изследвания преди инвитро, които обаче трябва задължително да се направят при тях. Само не знам защо все ме бутат към ин витро, аз никога не съм тръгвала с тази идея, очаквам да ми предложат някакъв първоначален по-щадящ вариант а то ... Както и да е там не се добрах до д-р Александров, но май ще се пробвам при д-р Емин. Де да знам може би пък ако отида при лекар който не е в ин витро клиника, ще ми изпълнят желанието, знам ли? Сякаш като стъпя в ин витро клиника съм само за ин витро, нали идеята е че имаш проблем, а ин витрото е последната сламка. Защо трябва да почна от него? Записах си час при д-р Петинка Цветкова, и мисля да отида и при д-р Емин пък да видим. Не знам вече при кого да ходя, то няма толкоз лекари във Варна, а те всички дет се вика са си плюли в устата и говорят едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт