Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 791
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте   newsm03 Може ли да ми дадете координатите на др. Савулева, че не намирам никъде... И понеже тук става въпрос за акурер-гинеколози, тя дали е добър диагностик?

# 226
Здравейте и от мен . Откакто разбрах, че съм бременна се оглеждам във форума за мнения за добри Акушер-Гинеколози , защото вече настъпи момента в който и аз да се ориентирам към някой . За протокола /бременна съм във втори календарен месец /
И така МОЛЯ ВИ , някой да ми даде актуално мнение за добър специалист . Изчетох доста форуми за различни препоръчани ми лекари и някак си инфото беше леко старо.
Най- добре отзиви чух за
"Петинка Цветкова" / при която не бих се записала защото има много пациенти е е станала небрежна (поне така прочетох)
Доктор Георги Георгиев от АГ-то и д-р Георги Георгиев от Св. Анна
Доктор Шопов и д-р Крумовски.
На този етап ходя при Уалид само за да ми направи снимки и да ме успокои , че дребосъкът е още  там и  мърда . (Но истината е ,че не бих останала при него за ЖК.
И така приемам всякакви мнения .
Благодаря предварително на всички , които решат да ми пишат .

# 227
Аз лично не бих отишла нито при Цветкова,нито при Шопов(от него имам горчив спомен,както съм описвала по назад в темата).Георгиев-АГ щеше да ми води раждането,но ми отказа защото  бил мн ангажиран и не се наемал за да не сгафи нещо ( моята гинеколожка е лична приятелка с него и май го достраша и й отказа )

# 228
Здравейте   newsm03 Може ли да ми дадете координатите на др. Савулева, че не намирам никъде... И понеже тук става въпрос за акурер-гинеколози, тя дали е добър диагностик?

др Савулева работи в медицински център "др Николай Цолов" на ул Генерал Колев 86

http://dr-tsolov.com/pages/kontakti.php

Не знам дали е добър диагностик, но УЗ-то и е от пантивека Sad Какво искаш да ти диагностицира?

# 229
  • Варна
Някой има ли скорошни впечатления от д-р Станислав Славчев? Hug

# 230
  • UK
Някой има ли скорошни впечатления от д-р Станислав Славчев? Hug

Чоколина има си цяла тема за доктора във форума Hug

# 231
  • Варна
Благодаря много, kokona20, отивам да чета. Hug

# 232
  • Варна

др Савулева работи в медицински център "др Николай Цолов" на ул Генерал Колев 86

http://dr-tsolov.com/pages/kontakti.php

Не знам дали е добър диагностик, но УЗ-то и е от пантивека Sad Какво искаш да ти диагностицира?

Ами имам едно кафеникаво течение, което постоянно ту се появява, ту изчезва... Ходих при една гинеколожка от която изобщо не съм доволна и искам да ме прегледа някой друг...

# 233
miss_mims_89,

в такъв случай мисля че ще останеш доволна от др Савулева, много е внимателна - моя приятелка си следи бремеността при нея, и точно със зацапване беше. И до ден днешен я препоръчва точно защото обръща внимание на детайлите.

# 234
  • Варна
delusion22

Благодаря ти за мението  Hug утре ще се обадя да запазя час... Дано не чакам много...

# 235
  • Варна
И още едно въпросче имам, не знам дали не е глупаво... Когато се прави цитонамазка, не пречи ли това течение? Не може ли да повлияе на резултата и т.н?

# 236
не знам мимс  Hug

Само да те предупредя че доста се чака пред кабинета, дори да си с час, защото никого не връща ... и се получават забавяния

# 237
Момичета, някой от вас знае ли дали доктор Красимира Желязкова, която приемаше преди години в МЦ на Петинка Цветкова все още е там? Не мога да намеря инфо за нея от тази година имам чувството, че вече не е там.

# 238
  • Варна

delusion22

Ще пробвам при нея... ако не стане ще отида при Марков... бил темерут ама добър диагностик до колкото разбрах...  Hug

# 239
  • Варна
Момичета, някой от вас знае ли дали доктор Красимира Желязкова, която приемаше преди години в МЦ на Петинка Цветкова все още е там? Не мога да намеря инфо за нея от тази година имам чувството, че вече не е там.

Там е, върнала се е от София, и преглежда. Моя близка дори в момента си води ЖК при нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт