Най-противните неща

• 48 741
  • 699
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Наистина ли толкова лесно може да ви опротивее някой ?
На мен ми е много трудно дори с хора, които се държат като задници в истинския живот, камо ли за хора
в виртуалното пространство Simple Smile

П/с специалист с селски диалект ? хайде бе  Mr. Green

Честно да ти кажа, не мога да разбера какво искаш да кажеш. Ако се заяждаш, ще ти кажа, че темата е за това, да споделяме какво ни дразни. Дразнят ме тези неща и го описвам, не виждам смисъл да се заяждаш с мен. Не съм написала нито нещо против правилата на форума, нито започвам да слагам рецепти за питки в тази тема. Мисля, че съм писала точно на мястото.
Но пък ти си уцелила точно темата, за да ме сложиш в списъка на противните неща Simple Smile

# 526
  • София
Умалителните и мен ме дразнят. Аз може и комплексарка да съм, но използващият ги не ще да е много умен и образован.

# 527
Наистина ли толкова лесно може да ви опротивее някой ?
На мен ми е много трудно дори с хора, които се държат като задници в истинския живот, камо ли за хора
в виртуалното пространство Simple Smile

П/с специалист с селски диалект ? хайде бе  Mr. Green

Честно да ти кажа, не мога да разбера какво искаш да кажеш. Ако се заяждаш, ще ти кажа, че темата е за това, да споделяме какво ни дразни. Дразнят ме тези неща и го описвам, не виждам смисъл да се заяждаш с мен. Не съм написала нито нещо против правилата на форума, нито започвам да слагам рецепти за питки в тази тема. Мисля, че съм писала точно на мястото.
Но пък ти си уцелила точно темата, за да ме сложиш в списъка на противните неща Simple Smile

Надценяваш се Simple Smile чак пък списък на противните неща да създавам заради теб ...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 13:05 от Troy

# 528
Умалителните  ..... но използващият ги не ще да е много умен и образован.

Извинявай, ама това са глупости....чак пък такива констатации...Вярно, понякога умалителните дразнят, но не използването им прави и говори за човека, че е глупав и необразован... ooooh!

# 529
Като видя тема с умалителни на всяка трета дума,изобщо не чета,отщява ми се

# 530
Eeeeх,Елица,че те повечето коментари точно от аватара и излизат  Wink Напомня ми страшно на един май не само литературен герой.Сигурно може да плува и по  "по гемиджийски"

Еми това е по темата  Peace   

# 531
Май се опитваш да кажеш нещо, но нито мисълта ти е ясна, нито си на ясно с термините  Mr. Green
Та за да сме по темата, много ме развеселяват такива постове на неориентирани форумки Simple Smile

# 532
Много ми е противно да споря, пък редовно го правя. Много ми е противно и да слушам и чета спорове, пък редовно ги слушам и чета с кеф. Иди ме разбери.  Thinking
И това по темата, че постоянно по нея вървим.

# 533
Ами да те ориентирам тогава по-добре.Прочети отново някои класици на българската литература,може да срещнеш познати   Confused

# 534
На мен ми е адски противен един определен вид майки но си знам, че ще бъда жестока изядена и за това  реших да си замълча.

# 535
И супер компетентните с мнение за което трябва и за което не трябва...и тях ги пиша тук. И даващите непоискани съвети, тях също.

# 536
  • София
На мен ми е адски противен един определен вид майки но си знам, че ще бъда жестока изядена и за това  реших да си замълча.

Е, какво значение има? Чудо голямо, нали няма на живо да те ядат. Кажи си, че ми стана интересно Simple Smile

# 537
  • Пловдив
Едно от най-противните неща във форума за мен е след възникнал спор някой да си промени мнението, породило спора. И спора да "увисне". Добре, че цитатите не се променят и форума дава, че е променяно мнението. Иначе иди и доказвай какво си казал.

# 538
Аууу, а аз ужасно се дразня, когато някой хем казва нещо, хем нищо не казва. Ето като това:

Или говори, или мълчи. Кви са тея недомлъвки и то без да се налага да споделяш задължително в темата.

Ето сега, видя ли, че пак се намери за какво да бъдеш сядена.  Wink

# 539
Едно от най-противните неща във форума за мен е след възникнал спор някой да си промени мнението, породило спора. И спора да "увисне". Добре, че цитатите не се променят и форума дава, че е променяно мнението. Иначе иди и доказвай какво си казал.

Ми ако никой никога не си променя мнението, тогава къв е смисъла от спора въобще? Ако някой си го е променил, значи аргументите на другата страна са му повлияли. Интелигентния човек си признава, ако не е бил прав, и съответно може да си промени мнението, а не да бъде на принципа "ти му говориш, оно си рупа ли рупа".

Общи условия

Активация на акаунт