Най-противните неща

• 48 742
  • 699
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Едно от най-противните неща във форума за мен е след възникнал спор някой да си промени мнението, породило спора. И спора да "увисне". Добре, че цитатите не се променят и форума дава, че е променяно мнението. Иначе иди и доказвай какво си казал.

Ми ако никой никога не си променя мнението, тогава къв е смисъла от спора въобще? Ако някой си го е променил, значи аргументите на другата страна са му повлияли. Интелигентния човек си признава, ако не е бил прав, и съответно може да си промени мнението, а не да бъде на принципа "ти му говориш, оно си рупа ли рупа".
Не, не, имам предвид съвсем друго нещо. Изказваш мнение, аз те контрирам и започваме спор (всичко във форума). И по едно време се връщаш и пренаписваш първончалното си мнение, което аз съм контрирала. Така спора "увисва" .

# 541
Момичета това съобщение получих днес в електронната си поща и ми стана силно противно и отвратително:   ,, Потребител 2062785 е добавил този коментар на 19.09.2013 13:06
Продавам дипломи за средно и висше образование. Бързи срокове и изгодни цени, качество и коректност. Моля, без лични съобщения, отговарям само на е-mail - diploma2013@e-mail.ua" получих го от потребител на продавалника, чиято обява съм я посочила в наблюдавани. Това не е ли наказуемо, като знам колко труд и пари съм вложила аз и родителите ми за образование, а някой неук ще си купи диплома, недай си боже да е медицинска диплома и утре ми се наложи да ползвам услугите на такъв лекар.Няма ли тук някой да сподели какво може да се направи и да се спрат действията на такива хора.НАПРАВО УЖАС.

# 542
Не, не, имам предвид съвсем друго нещо. Изказваш мнение, аз те контрирам и започваме спор (всичко във форума). И по едно време се връщаш и пренаписваш първончалното си мнение, което аз съм контрирала. Така спора "увисва" .

Да, права си напълно за този случай. Това е ужасно некоректно.
----------------

Това за дипломите разбира се, че е наказуемо, и е много противно. Ако става дума за медицинска диплома, си е ужасно престъпление.
За останалите дипломи - не случайно вече навсякъде при постъпване на работа има тестове, конкурси, да те видят реално какво можеш, тъй като за съжаление поради страхотната девалвация на висшето образование никой не вярва вече на голата диплома. Че има много случаи, когато и зад взета по нормален начин диплома има нулеви знания.

# 543
Почвам  Mr. Green Дразнят ме майки, които оставят малкото си дете на по-голямото си дете да го гледа, докато те си гледат кефа! Стана ми гадно за едно момиченце (5-6г) което гледаше малкото си братче (1-2г.) докато майката нещо си разглеждаше. Беше цирк и половина, няма да описвам. И един определен вид майки, които за друго освен за детето им не могат да говорят, ако решиш да говориш за друго с тях то ще е за как родили, за клизмата, как кърмили. Пък ако случайно са ви приятели във фейса тогава става страшно!!! И много ме дразнят същите тези като почнат: хайде време ви е виж мъжа ти е доста по-голям от теб,  трябва вече да мислите, иначе на стари години ли ще ги гледате!? Ти им обясняваш, че си на лечение, че си с три спонтанни аборта, и че ако зависи до сега три ще си родил те пак си знаят тяхното и ако решиш, да не им обръщаш внимание почват да ти го навират в очите!!! Е казах си мъката, а благодаря   Hug  bouquet
П.С. Как да им обясниш, че не всички са забременели и родили от първия път и че има хора с проблеми!?

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 18:18 от deyna_

# 544
  • София
Дейна, срещу подобни индивиди само “Не е твоя работа!“, но казано достатъчно остро, помага.
 spoko

# 545
След като прочетох цялата тема заключих, че най-противни са ми мненията в нея Grinning . Хората са невероятно дребнави. Не ме дразнят жените със 7/8 панталони, нито кифлите, нито тези, които говорят с умалителни. Имам мнение за тях, но отношението ми е по-скоро неутрално, не влагам негативни емоции в това, камо ли да ми е противно или пък дразнещо.
Всъщност, радвам се, че има хора, които се обличат безвкусно, така тези с вкус се открояват Sunglasses ! Ако вървя по улицата и всички са облечени като мен, е тогава наистина ще се подразня Laughing .

# 546
  • Ямбол
Ако вкусът ти е като подписа....
За съжаление на улицата няма блокващи програми.

# 547
  • Пловдив
Почвам  Mr. Green Дразнят ме майки, които оставят малкото си дете на по-голямото си дете да го гледа, докато те си гледат кефа! Стана ми гадно за едно момиченце (5-6г) което гледаше малкото си братче (1-2г.) докато майката нещо си разглеждаше. Беше цирк и половина, няма да описвам.
И колко време го гледа това дете?

# 548
  • Ямбол
....Не, не, имам предвид съвсем друго нещо. Изказваш мнение, аз те контрирам и започваме спор (всичко във форума). И по едно време се връщаш и пренаписваш първончалното си мнение, което аз съм контрирала. Така спора "увисва" .
Прекрасно добре те разбирам. Случвало ми се е няколко пъти.
Затова вече винаги или повечето пъти гледам да цитирам. Сега тъкмо споря с една потребителка, която казва, че не е написала едно, а друго.

# 549
Ако вкусът ти е като подписа....

И какво ми е на подписа ?

# 550
 Simple SmileСемейство се нанесло в нова къща и всяка сутрин на закуска жената обсъждала съседката си. Сръбва си тя от кафенцето и коментва:
-Ама гледай сега как лошо си пере дрехите! Прането и е все сиво! Мърла!
Минал месец и 1 сутрин:
-Я виж, Ваньо, съседката най-после се научила да пере, днес прането и е бяло!
А Ваньо отвърнал:
-Не бе, жена, аз просто днеска измих прозорците.
 Wink
Наблюдаваният обект се променя според погледа. Sunglasses

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 23:14 от Пънки

# 551
  • Другата България
Абе да ти кажа и това е относително, някои си гледат лошо перманентно и независимо от обекта, ама това не е по темата.Въпреки че би могло.

# 552
Почвам  Mr. Green Дразнят ме майки, които оставят малкото си дете на по-голямото си дете да го гледа, докато те си гледат кефа! Стана ми гадно за едно момиченце (5-6г) което гледаше малкото си братче (1-2г.) докато майката нещо си разглеждаше. Беше цирк и половина, няма да описвам.
И колко време го гледа това дете?
Около час, ама малкото беше неудържимо, а тъй наречената му кака накрая се разплака, че не можа да го опази да ходи напред назад и да пипа и бута. Тъ плака не плака получи от майка си реплики, пази го деее, толкова ли не можеш да се справиш с малкия си брат, ти си по-голяма от него и трябва да го пазиш и тн.

# 553
Дейна, срещу подобни индивиди само “Не е твоя работа!“, но казано достатъчно остро, помага.
 spoko
   bouquet

# 554
Е, и аз не харесвам майки, които вменяват отговорностите си на по-големите си деца. Но направо си им казвам, че не са прави. Каките и батковците не трябва да са родители. НЕ!
Ако някой си е направил крива сметка и е родил бебе на бабешка възраст, да си е мислил преди раждането. И не може да равняваш режима на 13-годишен тийн с режима на петгодишно. 
Имам конкретен поглед връз отношението на моя много близка приятелка към двете й деца.  На морето я пустосвахме яко, в очите. Големите имат вечерен час 12 ч. и ходят където си щат /на къмпинг летуваме/, само нейното голямо трябва да си ляга в 10 ч. и през цялото време да знае къде е малкото, какво прави, да го заведе за сладолед, да му донесе якенцето, да отиде с него до тоалетна... Е, това нормално ли е? Голямото с какво е виновно, че да има грижата за друго дете?
И аз имам две, ама никога нито едно от тях не е носило отговорност за другото. Нещо повече, мъжът ми има дете от първи брак, с десет години по-голямо от моите, но и то никога не е било заставяно да обгрижва малките. 
С предварителна уговорка - може, ама "роб до гроб" ми идва малко в повече.

Дразня се и когато се смесват приятелските със служебните отношения. Примерно - седнали сме на маса, лято е, пийваме и хапваме без напражение, ама един от компанията се бил хванал да работи за застрахователно дружество. Е, всички го избягват, защото той, върти - суче, ама все накланя разговора към своята дейност. Ами не искам да се застраховам! Нито през приятел, нито през непознат. Изобщо не ми пука, че утре може да ми падне тухла на главата. Когато съм на маса, мисля единствено за приятните разговори с приятели, които могат да ми се случат, а не за Содом и Гомор.

Общи условия

Активация на акаунт