Най-противните неща

• 48 747
  • 699
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Е, и аз не харесвам майки, които вменяват отговорностите си на по-големите си деца. Но направо си им казвам, че не са прави. Каките и батковците не трябва да са родители. НЕ!
По принцип разликата на моите е такава, че не могат да се обгрижват едни други. Обаче! Да държат брат си докато аз вляза в пробната да меря дреха не го считам за обгрижване. Да го държат като слизат от колата, за да мога да взема багажа на всички - също. Да накарам някой от двамата големи да донесе лъжица на малкия, да му отлепят лепките на обувките за да се събуе - за мен тези неща са в размките на разумната помощ, защото живеем заедно. В интерес на истината най-много ги тормози събирането на играчките, най-малкия разхвърля най-много, събира най-малко, но всеки от тях е минал през тази фаза, скоро ще се научи и той.

# 556
Ако вкусът ти е като подписа....

И какво ми е на подписа ?
Противен е  Heart Eyes

# 557
  • Варна
Не съм чела цялата тема, така че, може и да се повтарям.

Някой да си реже ноктите с нокторезачка, облегнат на парапета на терасата.

# 558
Ми къде да си ги реже човекът. Няма да цапа в къщи я:)

# 559

Вече и нещата инспирирани от Ван Гог са противни. Окей Crazy !

# 560
ама кое е противното, че не разбрах. Слънцето и луните ли? На мен не ми е противно.

# 561
  • София
Защото мърда...като моя  Laughing 

# 562
Ми къде да си ги реже човекът. Няма да цапа в къщи я:)

Много мръсни ще да са тез коХти,че да изцапат къщата... Crazy

# 563
  • Ямбол
....

Само не ми казвай, че Ван Гог ги е нарисувал такива мърдащи.

# 564
....

Само не ми казвай, че Ван Гог ги е нарисувал такива мърдащи.

Не, затова написах инспирирано.

# 565
  • Пловдив
Противно ми е, като сложат всички, които ходят на стадионите под един знаменател - вандали, гамени, хулигани и т.н.
Моето семейство, приятели и близки не са такива...

# 566
Най-противните неща вече ги изброихме май...
На някого не му ли се отваря тема за най-приятните неща?
 Simple Smile

# 567

Simple Smile

Много добра идея. Харесва ми Peace Ще пиша там с повече удоволствие, отколкото тук Grinning

# 568

Simple Smile

Много добра идея. Харесва ми Peace Ще пиша там с повече удоволствие, отколкото тук Grinning

Има - стана въпрос за такава тема още в началото на тази... Сега видях - Андариел я е пуснала на 6-ти септември, последно е писано по нея на 12-ти. Активността по нея е горе-долу 5 пъти по-ниска (съдържа 5 страници срещу 37 на тази), и беше отишла на ...нам си коя страница  Sunglasses

ЛИНК

# 569
Много по-лесно е да посочиш негативните неща, защото "изпъкват" пред теб. Остава само да ги назовеш, отколкото позитивните, които може така да са се сраснали с теб, че да не ги забелязваш. Те са си около нас и не ни дразнят, затова не ги забелязваме толкова лесно. Трябва да се замислим.

Общи условия

Активация на акаунт