Най-противните неща

• 48 583
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
  • София

- ниска жена с наднормено тегло около 50-те, обута в парталон 7/8 с цепчица отстрани на долния край на крачола, открити сандали, от които се виждат изкривени от артрит и с гъбички по ноктите крака, и блуза с права кройка, маскираща изцяло наличието на каквито и да е женствени извивки.

А как да се облече 50год. ниска и дебела женица? Simple Smile
С къса пола може би?

Ако ще е с панталон, да е с дълъг такъв до глезена, прав, за да издължи краката. Блузката, ако ще от пет лева да е, да е с леко вталяване, за да даде малко извивки на вече пообезформеното тяло от настъпилата вече окончателно и безвъзвратно менопауза. Не говоря за пари, а за подбор на стила. Един прав панталон не е пет пъти по-скъп от въпросния 7/8-ми.

# 61
Andi, бъди благородна и прости на хората, които нямат вкус Simple Smile 7/8, особено с цепчица държи по-хладно от дългия панталон. Обиците халки или треперушки обсъдихме ли?

# 62
Как пък забелязвате кой как се облича Laughing Трябва да е нещо много нестандартно или разголено, че да му обърна внимание. Всички сме униформени напоследък - според възрастовата си група.

# 63
С рокля тип престилка на цветя ли? Simple Smile

Ако ти познаваш и носиш само такива рокли, проблемът не е в дизайнерите и производителите.
А ти не ги ли знаеш тези роклета????
А сега дай да слезем на земята. Българските жени, особено това поколение, което сега е на 50год са ниски. Повечето напъляват след критическата възраст, така че описанието подхожда на голяма част от жените. А по магазините в България се продават дрехи почти само за млади момичета: и като размери и като модели! За този тип жени изборът не е голям. И пак стигаме или до роклите на цветя или до 3/4 панталон, комбиниран с туника

# 64
  • на брега на морето
Знам, че не е за смях, но усещането, което се появява у слушателя по време на историята, е на отвращение.

При такива разкази си мисля колко гадни, отвратителни и прости могат да бъдат големите; горките деца, какво са принуждавани да изтърпяват!

Страшно ме отблъскват полицаи с нечисти униформи и прашасали кубинки.

Обиците халки или треперушки обсъдихме ли?

newsm62Когато бях на 7 години ми продупчиха ушите именно заради тези треперушки 

# 65

в тази фотосесия :
http://www.trikorni.com/mynamaboji/

отдолу са оставили съобщение за Сиромахов :

sichki sme6ki tuka sa sopstvenos na trikorni i vasil v. , siromahov selqko ne kradi

# 66
  • София
Andi, бъди благородна и прости на хората, които нямат вкус Simple Smile 7/8, особено с цепчица държи по-хладно от дългия панталон. Обиците халки или треперушки обсъдихме ли?

Не ги съдя, че да прощавам. По.скоро съм се чудила толкова ли нямат тези жени дъщери или снахи, или внучки, които да им намекнат, че има и по-добър стил, да им подарят дрехи, които да ги правят по-младолики или поне да изглеждат по-слаби и по-високи.

# 67
Mи,купете им на "завалийките" нещо по стилно така...,самарянки стилни сладки  Laughing

# 68
Блузката, ако ще от пет лева да е, да е с леко вталяване, за да даде малко извивки на вече пообезформеното тяло

Интересно ми е как точно ще помогне една вталена блузка на тази жена например, и какви извивки ще и придаде:

Андариел, приеми, че има телесни форми, които просто вече няма какво да ги спаси. Тъжно и жалко е, но е факт. Твърде малко са нещата в областта на облеклото, които могат да се приложат при 160 см / 85+ кг, които да не седят претенциозно и смехотворно.

# 69
Интересно ми е как точно ще помогне една вталена блузка на тази жена например, и какви извивки ще и придаде:

Ще й придаде перфектната извивка, която се описва така: х*х + у*у = R*R

# 70
  • София
Ще даде илюзия за някакви наченки на талия, а дългият анцуг ще даде обратната илюзия на показания 7/8 панталон.

# 71
Аз също не харесвам Сиромахов.Но пък го ....

... четеш и цитираш, въпреки че не го харесваш.  Sunglasses Той самият е едно от най-противните неща, за които се сещам.

Ама от най, най-противните.

# 72
Едни от най противните изрази са ми: "Завряха ми л@йната!!!" и "Нещо ми се сговни!!!", даже ми е противно да го напиша, камо ли да го кажа и дори в момента ме хвана неудобство от написаните изрази...отвратителни са ми...

# 73
  • Варна

“Доброто възпитание не е в това
да не разлееш сос на покривката,
а да не правиш забележка на този, който го направи.”
/ Антон Павлович Чехов /

Не е много по-чеховски, но точният цитат е: "Хорошее воспитание не в том, что ты не прольешь соуса на скатерть, а в том, что не заметишь, если это сделает кто-нибудь другой..." Так Чехов сказал. В восьмом томе Собрания сочинений.
Скрит текст:
За ужином Лида опять говорила с Белокуровым о земстве, о Балагине, о школьных библиотеках. Это была живая, искренняя, убежденная девушка, и слушать ее было интересно, хотя говорила она много и громко - быть может, оттого, что привыкла говорить в школе. Зато мой Петр Петрович, у которого еще со студенчества осталась манера всякий разговор сводить на спор, говорил скучно, вяло и длинно, с явным желанием казаться умным и передовым человеком. Жестикулируя, он опрокинул рукавом соусник, и на скатерти образовалась большая лужа, но, кроме меня, казалось, никто не заметил этого.
Когда мы возвращались домой, было темно и тихо.
- Хорошее воспитание не в том, что ты не прольешь соуса на скатерть, а в том, что ты не заметишь, если это сделает кто-нибудь другой, - сказал Белокуров и вздохнул. - Да, прекрасная, интеллигентная семья. Отстал я от хороших людей, ах как отстал! А всё дела, дела! Дела!

-- А.П. Чехов, Дом с мезонином

Иначе е противна поговорката за Вуте и съседа.

# 74
Мъж, който разказва с увлечение как баба му му е пристягала с лекопласт пишката като е бил малък, за да не се напикава нощем.
Каква е логиката?  Rolling Eyes

Противно ми е някой да ми обяснява КАК трябва да живея.
Противни са ми всички вманиачени на дадена тема - диети, звезди, спорт, филми...

Общи условия

Активация на акаунт