Най-противните неща

• 48 671
  • 699
  •   1
Отговори
# 135
Ами да върнем темата към самата й същност: противно е когато някой се смята последна инстанция кое как да бъде, къде какво да се пише, кое къде да се премести, защото отговаря на техните представи за правилно.

# 136
  • Ямбол
Ами да върнем темата към самата й същност: противно е когато някой се смята последна инстанция кое как да бъде, къде какво да се пише, кое къде да се премести, защото отговаря на техните представи за правилно.
Така е по-добре! Mr. Green

# 137
Темата вече може да се премести в красива мама, т.е. става безинтересна.
И това ми напомня за нещо друго противно, заради което не посещавам КМ - да се обсъждат хората с какво са облечени и кой на какво му отивало и какво не.

Напротив! Тази тема явно вълнува хората,както се и видя. За това още сега ще пусна една. И не допускаш ли,че да се обсъжда,може да е полезно за някой? Или да се пишат само неща които ТЕБ те вълнуват? А?

# 138
Понеже съм на отпускарска вълна, най-противното нещо за мен е мръсотията, която виждам навсякъде по морето. Не разбирам защо хората продължават безнаказано и безсъвестно да си оставят боклуците и ФАСОВЕТЕ по полянки и плажове, после се въргалят в тях заедно с децата си. Противна ми е липсата на чисти и поддържани обществени тоалетни около плажовете (но не само), както и цялостната кочина, в която живеем.

# 139
  • Варна
Това е възпитанието на "общото".
Само някъде да се постави табела "общо" и писюрщината е налице.

# 140
Добре де, на тези дънки какво им е?

Стават както за 20-годишна, така и за 50-годишна.
И са по-добре от тази ....торба

Противни са продавачки, които безогледно, на всяка цена искат да ти продадат нещо....аз виждам, че въпросното нещо ми стои като ......"на свинче звънче",  а тя :"Ама, прекрасно изглеждате!"    Mr. Green 

# 141
  • в рока
И двата модела са ужасни.Първите дънки подчертават ханша ,другите  са торба.

Противно ми е това застрояване на Черноморието

# 142
Темата е отворена: Аз съм на 50 и изглеждам добре! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735682.new#new

Да не се пълни повече тази.

# 143
Педофилите
Майки, крещейки "Млъкниии, какво пак искааааш?" на едномесечното си бебе.
Насилници всякакви
Пушеща бабка/70+/ в парка, наглеждайки внучето си.

# 144
След колко години трябва да оставим цигарите?

# 145
Противно ми е това застрояване на Черноморието
На мен ми става и много мъчно като гледам цялото безумие, сътворено от човека. Толкова хубава природа е имало някога, толкова хубаво море, а сега е тъжна картинка с всичко там от- до, да не изброявам, сещат се всички какво имам предвид. За съжаление човешката глупост, ненаситна алчност и жажда за рушене на природата настъпва с все сила навсякъде, в планините също.

# 146

При пенсиониране, иначе ще има проблем с финансите (освен естетиката).  Peace

# 147
Като пушачка и аз това се чудя...Не ми е противно, ако бабката си пуши на пейката пред блока, в близкото кафене, но на детска площадка ...

# 148
  • Ямбол
Когато и да е, никога не е рано и винаги е късно.
Аз няма да обяснявам противните ми неща свързани с цигарите, понеже пушачите си знаят така или иначе колко са противни, ако и на 30 години да са.

# 149
За алкохола никой обаче нищо не споменава! Сигурно защото битовия алкохолизъм се шири масово в Бг и никой дори не го отразява като нещо, на което трябва да се обърне сериозно внимание. И сега ще кажа какво ужасно ме дразни - това, че рекламите на цигари ги забраниха отдавна по телевизии и други медии, а на алкохол не! Защо, извинете, ще има всевъзможни реклами на бира, водка, уиски и какви ли още не алкохолища, а на цигари не?! Питам аз кое от двете е по-обществено опасно и вредно?! Един спокойно пушещ си човечец или един пиян, от когото можеш да очакваш всичко - от оповръщване върху ти, до убийство дори. А колко се качват пили да карат и не им пука....
Не пуша, нито пия, но казвам от позицията на човек, който няма общо нито с едното, нито с другото, кое за мен е по-голямото зло.

Общи условия

Активация на акаунт