Най-противните неща

• 48 483
  • 699
  •   1
Отговори
# 270
Че нали за това претендират бековете и фльорците- че се обличат добре, че са богати и ходят на не знам си какви процедури. Каквото показват, това се обсъжда.
А случайни хора на улицата, които нито са модели, нито са дизайнери, какво да им гледам в паничката.
Хората сме различни. За някои външния вид е много важно нещо, за други не е. Това не прави някой по- добър от другите. Не ми е и работа да съдя другите как се обличат, особено при ограничени средства.

За протокола дамата в дясно, май ще ви отврати 7/8 клин- ужас.

Нищо, една от най- влиятелните личности на света е.  Wink

# 271
  • София
не, не е с въпъросните седем-осми, а просто панталонът й е окъсял.

# 272
не, не е с въпъросните седем-осми, а просто панталонът й е окъсял.
Е, Анди, в стремежа си да защитиш тезата си по въпроса, ще излезе, че окъселия и омалелия панталон е за предпочитане пред чисто нов купен от турска сергийка панталон 7/8ми. Или се бъркам. Rolling Eyes

# 273
  • София
Самоо уточних, че това не е спряганияг тук панталон, а просто окъсял панталон. Седемте-осми е до средата на прасеца, а не два пръста над глезена. И обикновено има цепка отстрани, може и разни блестящи копченца, обикновено 3.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 19:45 от Andariel

# 274
Оф, г-жа Меркел може да се облече както си иска, името й работи за нея. Когато си обаче госпожата от панелката наблизо няма какво да работи за теб и затова старанието в облеклото е по-наложително, отколкото ако си една от най-влиятелните личности.

# 275
  • София
това, че някой е влиятелен не означава, че непременно има вкус или всичките му дрехи са добре подбрани. Защо се заслепявате така от статуса на човека? Голяма работа, че е влиятелен или селебрити! Това да не го прави идеален?

# 276
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не е окъсял панталонът на Меркел. В момента тази дължина е много модерна, Цонна пуска примерен модел преди няколко страници Peace. На мен лично много ми харесва.

# 277
  • София
ок, аз не споря за конкретния панталон на Меркал. Важното е, че не е седем-осми, а съвсем друг фасон. Може и да е модерен, не знам, ето това ще е причина да извадя от архива си един такъв, който е леко къс, ако се харесам с него. Simple Smile

# 278
Ами така де, Меркел я пуснах като пример, че не е толкова важно как се обличаш. Всеки има различни таланти. Един има вкус за дрехи, друг управлява държави. Госпожата от панелката може да е страшно кадърен лекар да кажем, и да не и е приоритет да следва мода или да си губи времето с избиране на тоалети.
Хич не разбирам как 7/8 панталон може да буди отвращение. Далеч по- непроятни са ми селски постъпки на стилно облечени жени.

# 279
Забихме на панталоните и това си е! Laughing
Мен друго ме учудваше много допреди няколко години, когато бях ученичка и имахме една съученичка в гимназията, която винаги поддържаше изряден маникюр с много хубави нокти, но.... винаги, неизменно с мазна коса след понеделник (видно беше, че я миеше само в неделя), която прогресивно се омазняваше и докато дойде петъка, вече имаше вид, все едно мазнина ще закапе всеки момент от косата и! Съжалявам за детайлното описание, но буквално беше така, не преувеличавам и не бях единствената, която и се чудеше, но някак не беше удобно да и казваме такова нещо. Та, учудващото за мен беше как така това момиче имаше време да си прави ноктите, а нямаше време и желание да си мие косата по-честичко?! Пълна отличничка беше, мноооого учеше, та предполагахме, че затова не и остава време много много за къпане, но пък маникюра - винаги на ниво. Е, тя може и веднъж в седмицата да го е оправяла и него и просто да и е държал лака по цяла седмица, но малко ми е странно на мен като човек, на който лака му започва да се обелва за един ден буквално.
А като споменах нокти - гадни са ми супер дългите нокти и ноктопластики, представям си, че отдолу гъмжи от бактерии, а и изглеждат много вулгарно. Ужасни намирам и модерните в последно време свръх остри нокти, направо се чудя как се оправят въобще с такива маникюри, нормални ежедневни дейности ми се струват невъзможни с такива нокти.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 20:19 от AQUА

# 280
  • София
може заради маникюра да не си е миела косата, за да не се изтърква лакът.

# 281
Жестокостта, бездушието и търговията с животни. За търговията с хора има полиция, Интерпол, тях ги търсят, но търговията с роби животни е приета за нормална.
Изразите ''сам като куче'', ''оставиха го да умре като куче'', ''застрелян като куче''...
Това, че ако човек нема пари, ще го оставим да ''умре като куче'', че когато се разболее, човек не може да насочи мисли към оздравяването си, към нещата, които го правят щастлив, а трябва да търси пари...
Парите, които са хартийки и не струват нищо. Sick

Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Противна ми е еснафщината във всичките и форми. Обсъждането на чуждите гардероби и него го слагам в това число.

# 282
  • Варна
Много ме дразни говоренето на "ти" в магазини, козметични салони  и т.н. от девойки, които ме виждат за първи път. Особено ако аз съм заговорила на "вие".
"Извинете, това имате ли го в други цветове?", и отговор "За тебе ли? Какъв цвят си търсиш?"
"Имате ли по-голям размер?" -  "Ще ти стане бе, ще ти стане, то се отпуска."
Ей това ме кара да изляза от магазина на секундата.

# 283
Противни до болка са ми:
 ...майките долу пред блока, които пият биричка и плюят семки докато невръстните им деца (3-4годишни) драсват поне на километър без майките им да ги виждат.. Пълно нехайство е това Naughty

... Безкрайно кретенски малоумните продавачки в кварталната бакалия  и НЕ защото са продавачки , а защото влизам в магазина и така както съм възпитавана поздравявам с " добър ден", "добър вечер" и т.н , а насреща ми кравешки поглед и никога, ама никога не се отговаря на поздрава. Ами това много ме дразни.  #Cussing out

...също са ми адски противни персонала на магазин "Зара" Варна. Сори пичове, адски харесвам магазина, "пре редовен " клиент съм там. Не знам колко пари съм похарчила там, ама няма по- дразнещи типове. Адски грубо поведение и надменност сякаш притежават магазина, а не работят там ooooh!. Само веднъж имаше едно прекрасно момиче, което бе достатъчно добро да си свърши работата като хората.
Кофти типове , сериозно.

# 284
  • София
Аз пък да ви кажа и аз под сурдинка, като си говорим за тези 7/8ми панталоните, че имам две такива панталончета в гардероба си, още имам хляб да ям до 50-те, но се харесвам в тях и си правя "ансамбълчета" с раздвижени блузки и си ги нося с кеф. Просто като цяло не разбирам дискусията за 7/8ми панталоните и защо са ви толкова противни....

И аз. На мен са ми любими.
По темата: противна ми е употребата на нечленувано "детенце". Напр. - Детенце обича едикакво си. Май само във форума съм го срещала и страшно ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт