Най-противните неща

• 48 670
  • 699
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Да си държим децата в количките, за да могат лабрадорите необезпокоявано да си миткат наоколо.  Joy
И не, не мразя кучетата, ама ако нЕкоя врясла с лабрадор ми обясни къде да си държа детето такъв ще й фрасна, че ще има да мяучи после по форумите за кучемразците... Без да е виновно кучето, горкото, то не си е избирало само стопаните.

Добре казано!Подкрепям написаното,като при това обожавам животните-котета,кучета,зайчета.
Кучето да си е на каишка,децата не знаят и не са длъжни да гадаят за нрава на кучето.

# 601
.....Дръж си и ти  детето на каиша

#Crazy #Crazy #Crazy
Тука вече не се стърпях!   #2gunfire
Авторката дали се осъзнава какви ги плещи?!?

п.п.Само да уточня,че обожавам кучета Naughty

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 21:42 от bacardi

# 602
Causa Perduta ooooh!..

Вземете се успокойте малко Tired

# 603
  • София
Моя син го е страх. Беше бебе на година, когато едно твърде дружелюбно куче искаше да си играе с него. Сега е доста по-голям, но още го е страх. И аз изобщо не се въодушевявам когато детето пищи, а собственика на кучето обяснява - ама няма страшно, кучето само иска да си играе. Не ме вълнува, лабрадор или пинчер - моля, дръжте си ги на каишка.

Опитах се да не бъда груба, за да не се получава конфликт. Е след като от другата страна не се отвръща с подобно, ще играем "танто за танто"....та моят отговор на написаното от  теб е .....Дръж си и ти  детето на каиша, в количка или както намериш за добре.. Peace
Я прочети пак кой има нужда от успокоение.

# 604
Моя син го е страх. Беше бебе на година, когато едно твърде дружелюбно куче искаше да си играе с него. Сега е доста по-голям, но още го е страх. И аз изобщо не се въодушевявам когато детето пищи, а собственика на кучето обяснява - ама няма страшно, кучето само иска да си играе. Не ме вълнува, лабрадор или пинчер - моля, дръжте си ги на каишка.

Опитах се да не бъда груба, за да не се получава конфликт. Е след като от другата страна не се отвръща с подобно, ще играем "танто за танто"....та моят отговор на написаното от  теб е .....Дръж си и ти  детето на каиша, в количка или както намериш за добре.. Peace
Я прочети пак кой има нужда от успокоение.

Joy Joy Joy

Така можем да продължаваме цяла вечер нали се сещаш Peace, но не мисля , че има за какво повече Peace

# 605
  • София
Така е. Приеми, че хората, които не споделят твоите възгледи за личната свобода на кучето ти мразят по принцип всички кучета. Нали, такова, в теб вина няма никаква, да не вземеш да се замислиш нещо.  Peace

# 606
Така е. Приеми, че хората, които не споделят твоите възгледи за личната свобода на кучето ти мразят по принцип всички кучета. Нали, такова, в теб вина няма никаква, да не вземеш да се замислиш нещо.  Peace

Пределно ми стана ясно написаното от реакциите .. Peace

# 607
И аз не одобрявам пуснатите кучета, при все че никога не съм изпитвала страх от куче. Моите не си позволявам да ги пускам, освен на кучешката поляна и в гората.
Освен заради хората, много ме е страх да не изскочат на улицата и да ги сгази някоя кола или да ги нападне голямо, свободно пуснато куче, защото предимно бебета гледам, преди да са готови за осиновяване. От бездомните не ме е е страх, че ще нападнат моето куче, все с домашни съм имала проблеми.
Много обичам всякакви животни, но е факт, че има собственици, които плачат за яки глоби и отнемане на "любимците". Горките животинки, често ги ожалвам повече от бездомните (такива стопани все породисти, от сой, гледат, кой знае защо  Tired).

# 608
# 609
  • София
Нали местата, където кучетата могат свободно да се разхождат са обособени или греша? Ако там има деца, то родителите им трбява да си ги пазят. Докато стигнат до тези пространства, собствениците на кучета следва да ги водят на повод.

# 610
Нали местата, където кучетата могат свободно да се разхождат са обособени или греша? Ако там има деца, то родителите им трбява да си ги пазят. Докато стигнат до тези пространства, собствениците на кучета следва да ги водят на повод.

Точно.

# 611
1. Отглеждането на домашни животни требва да се забрани.
Да се остави завареното положение, кой квото си има.
2.Търговията с животни да се забрани, и развъдници, и чифтосването на кучетата на Пенчо и Стоянка.
3. Екополиция. Peace

# 612
А аз обичам кучетата от всякакви породи, в последно време съм фен на Кане корсо. Живея в блок пълен с кучета на етаж има поне по 3 кучета, далматинци, лабрадори, самоет, пинчер, голдън ретривър, кокер шпаньол, мини щпиц, йоркширски териер и какво ли още не!!! Всички са супер възпитани както и стопаните им, но има една мърла живее с дъщеря си и тя мърла и гледат две мърляви кучета кофермани,  някакъв ужас е целия блок е дигнал ръце от тях! Кучетата са им злобни колкото тях, те по цял ден се псуват една друга а кучетата им не дават някой да слезе от асансьора без да се разлаят, два пъти са ме нападали докато се прибирам, e страх ме е точно от такива. Иначе пред блока имаме и две улични ама с тях никакви ядове.             Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 613
  • Бургас
Тук много зави темата и да ви кажа кое ми опротивя днес.
Видях един мъж с панталони "милитъри",тип маскировъчни гащи както му викахме и риза на цветя,флорални мотиви както сега му казват.Няма такава комбинация!
Иначе има толкова противни неща,но за сериозни проблеми не ми се говори,че много ми се събра тази вечер.Имам предвид лични такива. Cry
Относно темата за животинките наистина трябва да има ред.Гледала съм години котки,кучата,едно от тях го отровиха лоши хора,имах 6 години зайче-Доли,но да се сравняват децата с животните е абсурдно.Всеки трябва да си знае мястото и всичко ще е о.к.Да гледаш животно е голяма отговорност към него и другите.

# 614
Цял живот, а съм почти на 50, съм се страхувала от кучета. От всякакви. Не знаех каква е причината, но това ми е създавало много неудобства в живота, като започнем от присмеха на околните и стигнем до нервните състояния, които са ми докарвали въртящи се наоколо псета. Преди няколко години научих от майка ми, че когато съм била съвсем малка, между 2 и 3 годинки един ден съм тичала по улицата, на която живеехме, и срещу мен изскочило голямо куче. Искало просто да си поиграе с мен. Като видяло , че тичам, се хвърлило и тъй като съм била съвсем миниатюрна, лесно ме съборило на земята. Майка ми и баба ми веднага се спуснали и го прогонили, но забелязали, че аз съм цялата синя и не мога да издам никакъв звук. Отнесли ме у дома, давали ми солена вода, както и да е, съвзела съм се. Цял живот обаче не успях да надмогна необяснимия страх, чиято причина разбрах чак 45 години по-късно. В нормално общество собственикът трябваше доста дълбоко да се бръкне за нанесените ми емоционални вреди. Аз обаче не се ядосвам, всичко се връща, когато и да е. Поне върху това трябва да мислят собствениците на кучета, ако не ги е еня за другите хора.

Общи условия

Активация на акаунт