Най-противните неща

• 48 578
  • 699
  •   1
Отговори
# 630
Защото съм майка на човешки деца, не на гризачи и намирам техния живот за по-стойностен от този на един плъх.

# 631
  • София
Erienne, ти слагаш ли отрова против хлебарки у вас, ако има такива? Използваш ли репеленти лятото? Защо?

# 632
Семора не е нищо. Позната, радетел на всички куче и изобщо животинолюбски теми сподели, че членува в между народна група, която е радетел на каузата експериментите с нови лекарства, директно, вместо на бели мишки и морски свинчета, да се прилагат върху болните- дали деца или възрастни, без значение.
От нея е и забележката към някакъв баща с дете на 8-10 години да не се настанява до нея на плажа, защото тя и кучетата й се изнервяли от деца.

Не ги съдете подобни хора. Те не са виновни.

Нищо нередно не виждам нито в първото, нито във второто.
Имам онкоболна позната в Швеция, която е подписала съгласие за тестване на експериментални лекарства за нейното състояние. Това тестване не може да стане без съгласието на болния и никой не е вързан насила да му тестват разни работи.
А втория казус- какво лошо има в това да предупредиш, че кучето, с което си отишъл на плаж, може да пречи на хората, джафкайки истерично? Ако се съгласят да си постелят хавлийките до него, да си поемат последствията.

# 633
  • София
Хлебарки не убивам.Ако се появи някоя вероятно ще се изправя пред това решение, но последния път, когато видях хлебарка беше в една чужда зоологическа градина.
Не убивам паяците и случайно влезли гъсеници. Това отговаря ли на въпроса? Кърлеж не ме е налазвал от годините в детската градина.Не ползвам никакви мазила и пръскала за кърлежи/комари и други хапещи същества.

# 634
  • Ямбол
....
И защо аз или някой друг, имам повече право от едно куче да седя на поляната?
....
Защото ние сме по-силният вид. Ние се храним с тях. Храната не е само буквално.

# 635
  • София
Не бе, защо ви е толкова сложно да схванете? Може да си седите с песовете, не може да пречите на другите хора. Naughty

# 636
  • София
Хлебарки не убивам.Ако се появи някоя вероятно ще се изправя пред това решение, но последния път, когато видях хлебарка беше в една чужда зоологическа градина.
Не убивам паяците и случайно влезли гъсеници. Това отговаря ли на въпроса? Кърлеж не ме е налазвал от годините в детската градина.Не ползвам никакви мазила и пръскала за кърлежи/комари и други хапещи същества.
Е, мене ме хапа два пъти кърлеж да последните четири години. Да ти кажа, убих ги и двата, единия даже завърши своя славен живот в лаборатория за изследване.

А за хлебарките е интересно какво ще правиш, ако наистина имаш. Защото и аз по принцип не убивам на чуждо място, ама в нас нямам.

# 637
  • София
Няма нещо, което да ме радва повече. С неприятни същества не общувам, вярвам и, че аз не съм им приоритет, което е хубаво.

# 638
  • София
Кое?

# 639
  • София
....
....
Защото ние сме по-силният вид. Ние се храним с тях. Храната не е само буквално.

И защо котките да нямат право да седят на поляната до кучетата?

И защо мишките да нямат право да седят на поляните до мишките?

Брейййй, за хлебарките завидях. Досега все се успокоявах, че всеки живял в София е виждал.

# 640
вманиачените кучкари отново се доказаха като едно от най-противните неща в бълг. действителност

# 641
Семора не е нищо. Позната, радетел на всички куче и изобщо животинолюбски теми сподели, че членува в между народна група, която е радетел на каузата експериментите с нови лекарства, директно, вместо на бели мишки и морски свинчета, да се прилагат върху болните- дали деца или възрастни, без значение.
От нея е и забележката към някакъв баща с дете на 8-10 години да не се настанява до нея на плажа, защото тя и кучетата й се изнервяли от деца.

Не ги съдете подобни хора. Те не са виновни.

Нищо нередно не виждам нито в първото, нито във второто.
Имам онкоболна позната в Швеция, която е подписала съгласие за тестване на експериментални лекарства за нейното състояние. Това тестване не може да стане без съгласието на болния и никой не е вързан насила да му тестват разни работи.
А втория казус- какво лошо има в това да предупредиш, че кучето, с което си отишъл на плаж, може да пречи на хората, джафкайки истерично? Ако се съгласят да си постелят хавлийките до него, да си поемат последствията.

Брей, че наглост!!! Плажът не е място за кучища!!! Също и градът. Градовете са за хора, а не за кучища!!!

Ей това им е най-противното на кучкарите - че са нагли. В съзвучие със заглавието на темата, може би може да се обобщи - най-противните неща са:
1.Наглите кучкари
2. Кучищата в градовете, особено пуснатите свободно и уличните кучища.

Нямам нищо против кучищата, които са с намордник и ги водят на каишка, но са много малко такива кучкари, да не кажа, че хич ги няма! Повечето кучкари, 99%, са нагли и ненормални на тема кучища. Те са направо опасни и ако бяхме бяла държава, такива глоби щяха да им тръснат, че само от това бюджетът може да се напълни. И колко от тях си плащат таксата за кучища, която е задължителна по закон???

# 642
А защо нещо, което уж лекува нас, трябва да се изпробва върху животни? Лекарства за гризачи пробват ли се върху нас? Някакви лицемерни и грозни двойни стандарти има.
Противно ми е какви същества се разхождат и какви изчадия ще създадат.

Почти всички лекарства се пробват първо върху гризачи. Ако ти се наложи да се лекуваш, ще откажеш ли да приемаш лекарства, защото са пробвани върху гризачи? Питам, защото може да ти се наложи. На такива винаги им се налага....Противно ми е в какво се превръщат такива изчадия, когато самите те паднат в капана на живота.

# 643
Ънадаптъбъл, ти у ред ли си?!?!?
Ще сравняваш човешкия живот с живота на гризача ли?

Просто невероятно какви изчанчени хора има.

# 644
Ънадаптъбъл, ти у ред ли си?!?!?
Ще сравняваш човешкия живот с живота на гризача ли?

Просто невероятно какви изчанчени хора има.

Къде видя такова нещо? Shocked Ти можеш ли да разбираш смисъла на най-прост тест? може би още се учиш? Аз съм извънредно търпелива към всички, които се учат, независимо колко време им отнема.
Но все пак и аз се изненадвам понякога.
Просто невероятно какви изчанчени хора има....

Общи условия

Активация на акаунт