За феновете на тениса - тема 4

• 37 273
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Съгласна съм с теб, но тук разликата в уравнението е Мария.
Очаквам от нея да му повлияе, не само за глупостите на ПР-ите в пресата, а именно за тениса.
От друга страна видяхме и на Уимби, колкото и да се меси, тя не може да играе вместо него.

# 136
Oчаквано Григор изхвърча в 1-ви кръг в Пекин, ама кво му пука, нали  е Убавец Whistling

# 137
Мислех си, че поне една победа ще запише с този жребий.  ooooh!

Хаас и Хюит ще играят по- късно, предполагам ще е хубав мач.

# 138
Oчаквано Григор изхвърча в 1-ви кръг в Пекин, ама кво му пука, нали  е Убавец Whistling
Абе и аз се чудя какво му става на наш Гришо, тая година определено сигнализира за спешни мерки, най-малкото трябва да смени треньорския щаб, явно не могат да го развиват, не вярвам Маша да му е причината за тази слаба форма.
От друга страна пък, какво ли не бих дал да съм на неговото място, па ако ще Маша тотално да ме откаже от тениса! Joy

# 139
А португалецът Жоао, който отстрани наш Гришо в първия кръг на  ЮС Отворен, печели турнира в Куала Лумпур - всички бяхме много разочаровани тогава, понеже е ясно, че наш Гришо има по-голям потенциал и талант от португалеца, тоест спокойно можеше да е на неговото място сега в Куала Лумпур, ама в тениса без пределна амбиция и воля не виждам как ще печелиш с един гол талант само... Sick

# 140
Има опция за редактиране, моля те, да я ползваш.

# 141
Има опция за редактиране, моля те, да я ползваш.

Споко, драга ми, щом такива дреболи те дразнят, при положение, че активността тук се свежда до 2-3 постинга седмично, няма да пиша повече в темата,
Хайде сполай и със здраве. Peace

# 142
Серена и Франи направиха много добър мач, току що в Пекин,
въпреки слуховете за отказване и особено след като нае нов треньор пролетта,
Франи играе все по-добре  Peace

# 143
Има прилика в играта, но в психиката май не
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WR3lVx07f1g

Хюит вчера е бил Хаас, браво, няма да се изненадам, ако си завърне силните позиции.

# 144
Лисицки размазва Винъс за мое най-голямо удоволствие  Grinning
6-1 първия сет, като този 1 за Винъс беше защото Лисицки не се позатича за няколко топки в началото.
Дали Винъс ще може да се събере?

# 145
Бум, може ли линк? (да не ровя Embarassed)

# 146
# 147
В очакване на Лисицки - На Ли,
отбелязвам как едно от момичетата от Б-отбора ми, Полона Херцог отупа Иванович
Анчето беше в пълен блок, не успяваше да направи нищичко при подаване на словенката.

# 148
Анчето е много слаба психически, не я виждам да си върне някогашните позиции.
Но браво на Херцог.
Лисицки- На Ли - определено интересен мач.

# 149
Рафаел Надал отново е номер 1 в ранглистата!  Simple Smile

http://tenniskafe.com/atp/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/% … D0%BD%D0%B8%D1%81

Общи условия

Активация на акаунт