За феновете на тениса - тема 4

• 37 244
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Последно Джокович сгоден ли е, женен ли е  newsm78 Много е симпатична приятелката му, дано продължават да се обичат.  Peace
http://life.dir.bg/news.php?id=15092519&nt=5
http://corner.dir.bg/news.php?id=15084591

# 121
Аз доколкото разбирам само са подписали... Голямата сватба ще е извън сезона.

Цветито очаквано загуби в първи кръг на квалификациите в Пекин. 4-6 4-6 от украинката Леся Цуренко.
Следващата загуба ще е в Москва  Peace

# 122
Наш Григор се е отказал от шведите, искал да прекарва повече време в Лос Анджелис. ooooh!
Не звучи добре.. Да видим какво ще направи в Пекин.

# 123
Здравейте!
И аз преди малко прочетох новината за Гришо и не се сдържах да се изкажа. И на мен не ми звучи никак добре Thinking По принцип винаги съм гледала да се разграничавам от разни многознайковци, които се появяват тук и там само за да критикуват и да дават акъл, със сигурност Григор най-добре си знае какви решения взима, но все повече ми се струва, че приоритети му взеха прекалено да се отклоняват Rolling Eyes Дано да е само мое усещане и да ме опровергае.

И поздравления за темата.  Wink Не знам как съм ви пропуснала досега.

# 124
Охооооо съвсем се е главозамаял...
Или кака е решила окончателно да го вземе под крилото си, което не е ясно дали го прави за нея си или заради него.

Чакаме новите треньори и на двамата.

Сисито така си е.
Вместо да мисли за тенис дава безумни интервюта като това... местенето в LA няма да помогне.

# 125
... а в началото си мислех, че даже ще извлече плюсове от тази връзка, но уви  ooooh! Той що не вземе да стане модел ли, кво ли Crazy

Нека е съпричастен, и двамата в търсене на треньор Joy

Ще се освести все някога, дано само не е твърде късно!

# 126
 Ново 20 .
Не съм съвсем изненадан , чудех се как ще съвместяват продължителната работа в Швеция с желанието му да е до кака .
Шведите са дисциплинирани хора , не обичат лигавщини.
Честата смяна на треньори със сигурност не е на добре , Григор трябва да се замисли . При Тилстрьом напредна доста , подобри си физическата форма . Промените в начина на игра не бяха много успешни , но и не работиха достатъчно дълго време за да има резултати .
 В крайна сметка , всичко зависи от резултатите , през следващата година ще стане ясно дали е за добро или е направил грешка.
Шарапова е достатъчно влиятелна фигура в тениса и може да му помогне .

# 127
Не мисля, че Мария ще го толерира, ако престане да напредва в тениса.
Тя е Кралицата и няма да си губи времето с лузър.

Това не са Квитова и Румбурак.

# 128
Потресена съм ooooh!
Явно тенисът отиде на заден план. Дано се опомни навреме Григор.

# 129
Той много време няма.. на 22-23 или сега или никога да направи нещо значимо.
Бумър и аз си мисля, че ако се превърне в лузър Шарапова ще му тегли една.
А интервюто  ooooh! МОдата да му е проблема.

# 130
  • Юпитер- Сатурн
Той много време няма.. на 22-23 или сега или никога да направи нещо значимо.
Бумър и аз си мисля, че ако се превърне в лузър Шарапова ще му тегли една.
А интервюто  ooooh! МОдата да му е проблема.
+ 1
Когато чух новината реших, че нещо се бъзикат, но уви.

Шарапова не живееше ли във Флорида, защо ЛА? Май пак съм проспала някоя клюка  Grinning.

# 131
Мария има огромни къщи и в Брандентън, и в LA, но в момента прекарва повече време в LA, защото близък до нея човек (не Григор) живее и има бизнес там. Официалната причина - мама и тати в момента живеят в тази къща, макар, че майка и често пътува с нея, без да е в светлината на прожекторите като тази на Серена да речем  Laughing

Викито също си купи къща в ЛА, официално - за да е близко до клоуна.

# 132

Викито също си купи къща в ЛА, официално - за да е близко до клоуна.
Joy Разсмя ме. Те колко са ми странни- да не говорим, че клоуна игра на ЮО квалификации, защото искал да играе на Голям Шлем турнир ooooh!

ЛА- то е ясно- купонясва им се. Там е живота.

Григор почва след малко, дали ще има стрийм някъде newsm78

# 133
# 134
  • Юпитер- Сатурн
Наскоро се замислих по повод друг герой - Валери Божинов  Laughing. Господ им дала талант в забрава, средства и възможност да го реализират и накрая какво? Едно голямо нищо. Дано в този случай не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт