За феновете на тениса - тема 4

• 37 315
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Подобни спекулации само някакви розово настроени тийнове си ги смучат от пръстите.

Момичето си има друга работа тия дни не да се занимава с тенис.
Лондон - Дюселдорф - Лондон, уж обиколка на приятелки, всъщност в търсене на инвеститори.

Успех на Гришо, другия сезон, живот и здраве Топ 10 и поне 2 купи  Peace

# 166
  • Юпитер- Сатурн
Успех на Гришо, другия сезон, живот и здраве Топ 10 и поне 2 купи  Peace

Внимавай, какво му пожелаваш, току виж станали 10ина купи.

# 167
Не че сме изненадани, но дано се замисли малко  Tired
http://www.tennis24.bg/g3h4i39j1l17475m11/%D0%9A%D0%B5%D0%B9+%D0 … %D1%88%D0%BE.html

Марчето като гледам доста по- доходни занимания си е намерила, едва ли пак ще се подвизава много на корта.

# 168
Хуан Мартин Дел Потро шокира Рафаел Надал и го победи убедително с 6:2, 6:4 в полуфинален двубой от силния "Мастърс" в Шанхай.
Какво става? Cry

# 169
Каквото и при жените, пропускат масово турнирите в Азия или не си дават много зор, за да си починат преди финалния турнир за годината.

Сами Джейн току що спечели Осака и се класира за София, а дано дойде  Party Party Party

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 09:11 от Бумър

# 170
Новак Джокович защити титлата си от Мастърса в Шанхай, след като победи Хуан Мартин дел Потро с 6:1, 3:6, 7:6(3) в изключително оспорван и интересен финал.

# 171
# 172
Бум, Сам май ще идва тук, нали? Признавам си - много ми се идва в София на турнира на шампионките......

# 173
НЕ е сигурно дали ще дойде, но се надявам  Peace

Нали в Щутгарт не можах да и се порадвам дълго, та тук поне 3 мача или дори 5  Heart Eyes ще е приказка.

# 174
Кербер се пребори с Иванович за титлата в Линц.

Иванович много нежна . Пиронкова и тя . Трябва им маса, а от там и сила.

# 175
Кербер се пребори с Иванович за титлата в Линц.

Иванович много нежна . Пиронкова и тя . Трябва им маса, а от там и сила.

Иванович и трябва много работа със спортен психолог. Чак се чудя как преди е печелила големи турнири. Мачовете и в последно време- играе много по- техничен тенис, много по- хубави удари от съперничките си, но се бие сама. Аут, двойна и тн. . Жалко.

А за масата съм съгласна.

# 176
Мда фрапираща загуба на Анчето, Кербер не правеше нищо, ама нищичко освен да връща, а Ането или правеше чудни уинъри или непредизвикани грешки.
Щеше да е интересно, ако беше спечелила на кого Цветков щеше да даде втората WC, но не се случи.
Остана да видим кой ще спечели в Люксембург, шансове да вземат купата там и да дойдат тук, имат Каролине, Сабине, Флипъра или Слоун Стивънс.

# 177
Ще ми се Флипъра или Стивънс да направят нещо значимо, заслужават го.
Днес ли започва турнира в Стокхолм?

# 178
Дайте идеи за анкета ?

# 179
  • Юпитер- Сатурн
За масата не съм съгласна. Иванович в края на мач не ми изглеждаше уморена. Има не един пример на тенисистка "натрупала" маса и след това нищо, на прима виста се сещам за Янкович и Хантухова.
За първи път ще кажа, че ми хареса как играе Иванович, явно смяната на треньора я води към добро. Толкова разнообразна и технична игра, отдавна не бях гледала. Преди седеше на задна линия и блъскаше. Дано продължи все така.

Общи условия

Активация на акаунт