Замисляли ли сте се над тези неща..?

• 8 537
  • 120
  •   1
Отговори
# 60
Неизменно човек пренася определения в семейството му модел на държание и във връзката си, ако разбира се и партньорът му го позволи. Има двойки, които са възприели такъв начин на изразяване и наистина се отпускат като си говорят откровено просташки неща ( най-често само помежду си).
Теб обаче очевидно не те кефи да ти се говори така и ако това момче наистина те обича, би се съобразило с това.
Още сте млади и можете да се превъзпитате един друг, но защо в такъв случай той държи да е този, който  да те "превъзпитава" в циничност?
В случая не смятам, че става толкова въпрос за чувство за хумор, колкото до някакво негово изкривено усещане за мъжественост. При положение, че вижда как родната му майка се засяга от подобни простотии, да унижава и теб за мен си е някаква болна амбиция да се покаже характер.

В повечето случаи, за които се сещам някой мъж да заявява, че "ходи по курви" истината е че точно там отива, а фразата ясно показва отношението му и към благоверната и към жените, определени като "курви".

Така че, или вземи мерки, или внимавай доста с този млад господин.

# 61
Ще ти дам само един съвет, който най-добрата ми приятелка не послуша и сега си пати: "Виж семейството, от което идва. Виж му приятелите." Айде, да кажем, че си заслепена от любов, тези 2 неща казват предостатъчно!

# 62
Зарежи го.

# 63
Ами аз  съм в подобно положение, въпреки,че съм по-голяма от теб. Влюбена, в същия тип мъж като че ли... Всичко му е от махалата, най-добрите приятели, местата, от които почти не излиза,мама, систър, са най-велики, аз обикновено съм за превъзпитаване....ама не наричам този мъж гадже (от почти две години сме заедно) наричам го тръпка,защото знам, че е такава и ще мине.... Ноо ми е, понякога ... трудно, ,дори не знам как да реагирам, защото  не съм се сблъсквала с такъв тип мъже...това някак ги прави силни, особено като те объркат...Няма да промениш нищо...и не е нужно - бъди с него докато ти е хубаво - идва ли ти в повече, чао. Имаш толкова неща да свършиш и за тях ти трябва лекота, повярвай ми! Остави го , колкото ти е нужно, без преспективи и надежди! Човеците за теб са други, така процедирам в мисленето за момента Hug

# 64
  • Варна
Като толкова не можете да се откачите от такива мъже, поне се дръжте по същия начин като тях.
Отивал по ку..и? Чудесно, и ти излизаш по мъже.
После можеш да му кажеш, че няма АБСОЛЮТНО никакво чувство за хумор.

# 65
Авторката си знае най-добре защо е с този човек. Може да й харесва секса, може да й харесва как я гледа сутрин, да го има за "перспективен" и т.н. Дали ще издържи негативите от семейството и възпитанието му си е нейна работа. Пълно щастие няма.  Sunglasses

# 66
Тази тема не е за тук (според мен) ... Не изчетох терзанията на авторката ... Нито съветите ... Такива теми винаги са ми били странни ... Както зададените въпроси, така и отговорите ... Колко е лесно да махнеш с ръка и да се произнесеш с мнението на крайна инстанция...ама не става така хора, не става...всичко има нюанси и всеки знае сам себе си, затова ми е странно да искаш отговори, като те са в теб самия....а и знаеш в общи линии какви ще ти ги набрътвят и няма да се съобразиш, ама ей така, да прочетеш ...

# 67
Ех, ех, Богинюьо, не си се набърквала с такива...не става така -  могат да се смеят на смешните ти неща, но могат и да озлобеят без да разбереш причината, просто защото нивата са ви различни - привлякло ви е инерция, нужда, поглед - такива неща, които после си мислиш, че сигурно имат значение, ама докато ги тълкуваш...нещата са вече на друго ниво.. Аз съм  там,но не съм толкова объркана като авторката, просто защото съм имала и друг опит....честно обаче такъв не знаех, че може да ми се случи... което си е добре като преживяване.А и - мадам Бюфе,много ви харесвам,точна сте и сигурно бих поговорила с вас(дори по телефона) - така правят и обърканите хора, пишещи в този форум - говорят...анонимно...с някаква госпожа. Помага понякога Hug

# 68
  • Варна
Зандали, аз си подбирам мъжете, факт. Някой да е злобен към мен? - вратата от другата страна и да забрави адреса. Особено пък в случая, когато няма особен свързващ елемент - бизнес, деца, брак, обща банкова сметка Mr. Green.
Защо позволявате подобно отношение?
Ако е само за секс - употребяваш по предназначение и не се терзаеш с подобни мисли.

# 69
....
Защо позволявате подобно отношение?

Боги, понякога просто се случва и ти не знаеш защо, нито си глупав, нито загубен, но ... се случва и го позволяваш .... и ... така ...  Свят шарен, хора всякакви .... гаранции никакви .... Една умна глава(или известна такава Wink Whistling) беше казала - "Ако искаш гаранция, купи си тостер!" Мисля, че е подпис на съфорумка. Wink

Зандали Hug

# 70
Защото има смисъл като опит и цвят,понякога цветът трябва да се преживее, колкото и ненужен да е в картината , самото познаване е нужно,затова казвам, че преживяванията не са излишни,колкото и  странни за себеусещането да са - ако си читав се обогатяваш и правиш изкуство , ако не, носиш рани.

# 71
  • Варна
Чудесно.

# 72
Като толкова не можете да се откачите от такива мъже, поне се дръжте по същия начин като тях.
После ще яде бой. По-добре от такива мъже - ДАЛЕЧЕ!

# 73
  • Варна
Хайде сега, не всички простаци са и насилници.
Обикновено обаче това е най-малко очакваната от тях реакция и те изпадат в ступор. След това идва моментът с хумора.

# 74
После ще яде бой. По-добре от такива мъже - ДАЛЕЧЕ!

То от такива и не може да се избяга лесно далече.

Общи условия

Активация на акаунт