Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 6

• 54 274
  • 796
  •   1
Отговори
# 240
Бележката се дава на сестрата в ДГ т.е. тя знае от кой лекар е издадена.

# 241
# 242
  • Burgas
При нас сестрите мерят и теглят децата 2 пъти в годината и после правят списък и го закачат на таблото. Също така правят и физическа диагностика 2 пъти в годината ( бягане, скачане, клякане и още нещо имаше). Също така когато някое дете не се чувства добре или се удари сестрата идва и сигурно с куп други неща се занимават.

# 243
Здравейте,не съм писала тук много отдавна,но редовно ви следя.Моята маймунка е вече втора група  Laughing. Ходи с желание на градина и обожава и двете госпожи.За жалост стана много неприятен инцидент в нашата група миналата седмица-наводнихме се.Моля кажете ми към кого да се обърнем за помощ.И кой точно отговаря за това в общината.Благодаря за информацията предварително. Успешен ден на всички  Hug

# 244
Неприятен инцидент, но за това не отговаря ли директорката? Не разбирам какво би искала да направиш. Да сигнализираш в Общината, че ДГ е наводнена Thinking

# 245
  • Пловдив
mi6a81, от миналата седмица досега не е отстранен проблемът ли?Иначе отдел Образование отговаря за градините.

# 246
Благодаря ви за бързите отговори.Проблема е че подът ,заедно с долната група е мокър.И децата дишат тази влага.Все пак това не може да изсъхне за 2-3 дена -ноември месец е.Трябва незабавно да се направи нещо по въпроса,защото тези деца ще се разболеят.Директорката се опитва но без подкрепа няма да стане толкова бързо.А и общината е собственик на градината!

# 247
  • Пловдив
Директорката със сигурност е уведомила Общината, не ми се вярва на своя глава да се опитва да се справи сама.Предполагам, че има и някакви общи предписания в такива случаи.Съхненето трябва да става на отворени прозорци, нищо друго друго няма да помогне.

# 248
Директорката със сигурност е уведомила Общината, не ми се вярва на своя глава да се опитва да се справи сама.Предполагам, че има и някакви общи предписания в такива случаи.Съхненето трябва да става на отворени прозорци, нищо друго друго няма да помогне.
Притеснението ми е,че май се опитва сама да се справи с проблема и няма как да се отворят всички прозорци,след като ДЕЦАТА СА В ПОМЕЩЕНИЕТО.Вече писах на общината,отдел образование и очаквам отговор.Дано да се разреши проблема в най-скоро време.

# 249
  • Пловдив
Да, разбрах, че децата са вътре и без главните букви..В затворено помещение, където сигурно работи и парното, мухлясването е най-сигурното, което ще се случи.Имам известен опит с наводнени помещения, затова писах, че трябва да са отворени прозорците.А децата би трябавло да се разпределят по другите групи, доколкото е възможно, някои може би да останат у дома..поне тези, които има кой да ги гледа.

# 250
  • Бургас
И коя е градината ?ако не е тайна де:)Все пак да разпределят децата по другите групи е добро решение, но и тогава ще има недоволни (много деца на едно място,не може да се работи с децата,хиперактивни деца,мудни лели и тн.)шарен свят:)

# 251
Директорката се опитва но без подкрепа няма да стане толкова бързо.А и общината е собственик на градината!
Аз пак не разбирам какво искаш /очакваш. Какво точно да направи Общината? Да намери нова сграда за тази група или да вдигне градусите с 10 за да могат децата да седят на отворени прозорци, че да съхне???
Сама казваш, че няма как за 2-3 дни да се реши този въпрос.
С директорката говорила ли си или по самоинициатива действаш? Най-бързо може да се реши проблемът като се пръснат децата по други групи, ако има такава възможност

# 252
Директорката се опитва но без подкрепа няма да стане толкова бързо.А и общината е собственик на градината!
Аз пак не разбирам какво искаш /очакваш. Какво точно да направи Общината? Да намери нова сграда за тази група или да вдигне градусите с 10 за да могат децата да седят на отворени прозорци, че да съхне???
Сама казваш, че няма как за 2-3 дни да се реши този въпрос.
С директорката говорила ли си или по самоинициатива действаш? Най-бързо може да се реши проблемът като се пръснат децата по други групи, ако има такава възможност
Да говорихме с директорката.Децата са много и няма такава възможност да бъдат преместени някъде.Моето дете съм го спряла от градина тия дни.Искам спешно разрешаването на въпросния проблем,защото в края на краищата децата са потърпевши от цялата история.Помолих за съвет към кого да се обърна,как и какво да предприемем ние родителите в случая за да не стоят децата ни на влагата!Но както и да е все някак ще се оправим. Още веднъж благодаря за съветите.

# 253
 Предполагам сме в една градина .Да... и  мен много ме притеснява това наводнение.Не знам как е в горната група ,но долу в петък валеше дъжд от таваните , газих във вода докато се опитвам да взема нощницата ,а и стените бяха прогизнали . ThinkingТази седмица не сме ходили,но трудно ще изсъхне ,а най-вероятно под ,стени и тавани ще мухлясат. Crossing Arms

# 254
Mомичета, има ли тук мами на дечица в първа група на яслата на ОДЗ Звънче, група "Калинка". Интересуват ме отзиви, т.к. ние сме приети там и в началото на годината малката ще тръгва на ясла..

Общи условия

Активация на акаунт